Jump to content
Sign in to follow this  
emir1983

16.08.2011

Recommended Posts

Srbija - Hrvatska (utorak, 19h)

 

Košarkaška reprezentacija Srbije nalazi se u Londonu gde u utorak počinje takmičenje na pripremnom turniru pred EP u Litvaniji.

 

Pored selekcije Srbije i Velike Britanije na turniru učestvuju i Hrvatska, Kina, Australija i Francuska.

 

Prvi protivnik ekipi Dušana Ivkovića biće selekcija Hrvatske u utorak od 19 časova. Meč će se igrati u "Košarkaškoj areni" u okviru Olimpijskog parka u istočnom Londonu.

 

"Igrali smo sa Hrvatima pre samo deset dana na turniru u Ljubljani. Nismo blistali, ali smo odličnom igrom u poslednjoj četvrtini uspeli da preokrenemo rezultat i ostvarimo novi, četvrti trijumf u međusobnim duelima. Očekujem isti ishod i u sutrašnjem susretu, ali bez drame i neizvesnosti. Verujem da smo bolji i kvalitetniji tim, što ćemo verujem i dokazati”, optimista je Boban Marjanović.

 

Posle provera u Ljubljani i Izmiru, turnir u Londonu je poslednji test za reprezentaciju Srbije pred Evropsko prvenstvo u Litvaniji:

 

“Odigraćemo pet kvalitetnih utakmica u Londonu, još više se uigrati i podići nivo forme. Verujem da smo zadovoljili igrama i borbenošću na dosadašnjim mečevima. Doživeli smo samo jedan poraz od selekcije Nemačke, za koji smatram da je došao u pravom trenutku. Bolje da su nas pobedili na priprmnom turniru, nego na Evropskom prvenstvu u Litvaniji.”

 

Gorostasni centar naše reprezentacije, nerado govori o svojim izgledima da izbori mesto među najbojih 12 igrača koji će braniti boje Srbije na Evropskom prvenstvu u Litvaniji:

 

“Trudim da se što kvalitetnije radim na treninzima, odigram što je bolje moguće na utakmicama. Selektor Dušan Ivković odlučuje o konačnom sastavu tima, a ja ću poštovati svaku njegovu odluku. Verujem da je svakom igraču čast da bude deo reprezentacije Srbije i da učini sve za uspeh na Evropskom prvenstvu u Litvaniji.”

 

izvor b92.net

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...