Jump to content
Sign in to follow this  
storm

04.10.2011.

Recommended Posts

England » Blue Square Premier

20:45 Gateshead - Wrexham

-----------------------------------------------

Malo tko bi na pocetku sezone rekao da ce Gateshead nakon 13 utakmica drzati prvo mjesto na tabeli. Imaju odlicne rezultate i vrlo vjerojatno ce ostati u playoff zoni. Imali su silovit start, ali u zadnjih par utakmica su poceli malo sarati sa rezultatima; ocekujem da nastave s pozitivnim rezultatima protiv slabih i osrednjih timova, dok protiv jacih ocekujem normalno poraze. Zadnju utakmicu su igrali doma protiv osrednjeg Tamwortha, koji je prvo poluvrijeme igrao katastrofalno preplaseno, dok su u drugom ipak proigrali nakon sto je Gateshead ostao bez dva obrambena, Ben Clarka i James Curtisa. Tamworth je izjednacio kroz penal koji je morao biti ponovljen. Sum svega je veoma losa utakmica, prvenstveno Gatesheada koji je trebao uzeti 3 boda s obzirom da su doslovno dominirali prvo poluvrijeme.

Kapetan Ben Clark sigurno nece igrati, te ce ga zamjeniti Ewan Moyes, dok je James Curtis upitan zbog posjekotine iznad oka (misljenja sam da ipak nece igrati).

U goste im dolazi Wrexham koji zaostaje jedan bod za Gatesheadom. Isto su imali silovit start, dok u zadnje vrijeme imaju problema sa izostancima i suspenzijama sto se odrazilo na rezultate. Zadnju utakmicu su igrali doma gdje su pobjedili s minimalnim rezultatom Ebbsfleet (penal u 78'). Za danas ce biti bez najboljeg strijelca Jake Speighta i veznog Jamie Tolleya (suspenzije). Nedostajat ce iskusni obrambeni Chris Westwood koji je bio igrac utakmice protiv Ebbsfleeta. Golman Chris Maxwell i vezni Lee Fowler su upitni ali ce vrlo vjerojatno igrati. Dobra vijest je sto se vraca vezni Nat Knight-Percival.

Oba tima imaju problema sa izostancima, Wrexham puno vecih, no unatoc tome, Wrexham je kvalitetniji od Tamwortha. Svjesni su da ce to biti teska utakmica, misljenja sam da ce najvaznije biti ne izgubiti, tj. primarna ce biti obrana i tu vidim dobar value na manje golova (inace oba tima primaju jako malo golova).. Under 2.5 @ 2.07 (Pinnacle)

1-4 FT

Edited by storm

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...