Jump to content
Sign in to follow this  
rockytomas

11.10.2011.

Recommended Posts

EP kvalifikacije

UEFA European Championship 2012 - Preliminary round

20:15 Svajcarska - Crna Gora tip 1

Crnogorci ovde igraju skoro sa B ekipom. Posto su obezbedili baraz trener je odlucio da odmori neke igrace da ih sacuva od povreda, dok nekiima preti suspenzija ako dobiju zuti karton pa vecina njih nece igrati.

M.Bozovic (Videoton) - D.Bozovic (Buducnost) - Batak (Mogren) - Savic (M.City) - Pejovic (Jagiellonia) - Drincic (Krasnodar) - Zverotic (Y.Boys) - Beqiraj (Dinamo Zagreb) - Cetkovic (Jagiellonia) - Damjanovic (Seoul) - Djalovic (Amkar). To ce biti prva postava Sokolova kako je trener izjavio. Svajcarci su bez sansi za prolaz dalje, ali atmosfera u ekipi je dobra. Trener Hicfild ce ostati na klupi, stadion je rasprodat i ocekuje se da Svajcarci pruze lepu partiju za kraj.

2-0 ft Posted Image

Edited by rockytomas

Share this post


Link to post
Share on other sites

England » Blue Square Premier

20:45 Ebbsfleet - Luton

----------------------------------------------

Ebbsfleet se nalazi u nezgodnoj poziciji, pri dnu tabele sa 11 bodova. Mogu se pohvalit da su remizirali s Forest Greenom, Kidderminsterom, pobjedili Braintree Town, ali to je sve slabo kad se pogledaju ostali rezultati zbog kojih se trenutno bore da se maknu iz zone ispadanja. Danas imaju problema sa izostancima; Liam Enver-Marum (att), Clint Easton (mid), Ricky Shakes (mid). U zadnje dve utakmice imali su jake protivnike (Wrexham i Gateshead), obje su izgubili, a danas im dolazi u goste jos jedan jak protivnik.. Luton, koji se bori za vrh tabele tj. za playoff. Luton danas ne moze racunati na Keith Keanea (mid), dok je Jake Howells jos na internacionalnoj duznosti (Wales U21). Luton je naravno kvalitetnija ekipa i za ocekivati je da protiv ovako slabih protivnika uzme bodove. U zadnje dvije tekme su proradili u napadu i postigli 7 golova (pobjede protiv Kidderminstera i Barrowa), te isto ocekujem i danas.. Luton (-1) @ 2.21 (Pinnacle)

2-2 FT

 

 

England » Blue Square Premier

20:45 Southport - York

----------------------------------------------

Novopridosli Southport se dobro snasao u konferenciji premda je slabo krenuo na pocetku sezone. Trenutno su nanizali dobre rezultate i zapravo se ne bih cudio da dodju u playoff (trenutno je guzva u gornjem dijelu tabele gdje tri boda igraju veliku razliku u poziciji). U pozitivnom su momentu, Imaju tri pobjede u nizu sa 7 postignutih golova i mislim da ce danas na domacem terenu sigurno postici barem gol. Danas ce im nedostajati Kevin Lee (def) zbog suspenzije, Earl Davis (def) je i dalje van terena, dok se vracaju Chris Lever (mid) i kapetan Alan Moogan (mid). U goste im dolazi York koji bolje stoji na tabeli od Southporta, a razlika je samo 2 boda. York je bio prilicno nestabilan sto se tice igre i rezultata, ali vjerujem da su se vratili na pobjednicki put, sto su i pokazali u zadnje dve utakmice, gdje su postigli 8 golova. Mislim da treba jahat konja koji pobjedjuje, u ovom slucaju York. Naravno, nece biti lako, ali golova ne bi smjelo nedostajati i zato sam se odlucio na Over 3 @ 2.29 (Pinnacle)

1-1 FT

Edited by storm

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...