MLB Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 :idea: :idea: :idea: :idea: LISTIC DANA Cincinnati - St. Louis 23:00 1 1.85 Za Cinninati baca E.Ramirez ( 9:8 ) Era 4.47 a za St.Loius J.Weaver (1:3) Era 8.68.J.Weaver je stigao iz L.A.Angels i ocito se jos nije prilagodio,ukupno gledajuci ove godine ima score 3:7 sto je zaista lose.Ova utakmica je nebitna posto je tri dana za redom Cinncinati dobio. Ali sam misljenja da ce ih dobiti. Moj tip:Cinncinati Dodatno:over 9.5/Atlanta - Philadelphia 23:00 1 1.70 Za Philadelpiu baca B.Mayers ( 11:9 ) Era 3.89 a za Atlantu H.Ramirez (8:5) Era 4.35 . Evo idealna prilika za under.Oba bacaca su odlicni u postotku dobrih bacanja,stoga udaraci nece imat puno posla.Zadnji put su odigrali isti bacaci 5:1 za Atlantu.A i svi susreti ove godine gdje su bacali ova dva bacaca vecina je bio under.Provjereno. Moj tip: under Dodatno:Atlanta SINGL DANA Cincinnati - St. Louis 23:00 1 1.85 Quote
Recommended Posts