Jump to content
Sign in to follow this  
PERKAN

04.11.2011

Recommended Posts

18:00 , Győri ETO FC - Lombard Pápa FC tip Gost ne daje gol ,@2.25 ,Unibet

 

Madjarski klub Djer je ove sezone iznenadio odlicnim partijama na svom stadionu.I na strani je poceo odlicno sve do derbija sa liderom Debrecin-om kada je pokleknuo i izgubio sa 0-2. Odmah zatim je na sledecem gostovanju kod neugodnog Pecuja porazen sa 3-1.Sada za liderom ,Debrecinom zaostaje 3 boda. Kod kuce su jos uvek ne prikosnoveni i imaju 100 % ucinak. Naime u sedam susreta na svom stadionu sve su resili u svoju korist. Ralog zbog cega smatram da ce ovaj tip proci je taj sto je Djer samo na dve utakmice kod kuce primio pogodak.Pet duela su resili u svoju korist a da nisu primili nijedan gol. Na mecu sa Vašaš-om su jos u 8 mesecu primili dva gola (3-2) i na sledecem domacinstvu ( Zalaegeršeg , 3-1) su primili jedan pogodak.. Posle toga su zaredjali 3 meca koja su dobili bez ijednog gola u svojoj mrezi.Posle proslonedeljnog poraza od Pecuja i zelej da poprave utisak smatram da ce njihova mreza i na ovom mecu ostati netaknuta.

 

Gosti iz Lombarda su ekipa osrednjeg kvaliteta ( nalaze se na 10 mestu) sa osvojenih 15 bodova iz 14 duela.Na strani igraju dosta slabije tako da u 7 meceva imaju samo 5 bodova(jednu pobedu ,dva remija i cak 4 poraza. )Postigli su samo 5 pogodaka.Na pocetku sezone su igrali mnogo bolje a sada kako odmice vreme sve su slabiji. Na zadnja dva gostovanja nisu postigli nijedan gol.

 

Pobeda je vec gotovo upisana za domacina ali @ oko 1,5 nije adekvatna tako da mislim da bi ovaj moj tip mogao da lako prodje.

 

:nije:

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:30 Andra - LASK Linz TIP:1 @2.25 Expekt

 

Odmah na početku ću reći da je ovo važna utakmica za obje momačadi jer ovdje ko pobjedi taj ostaje u trci za 1. mjesto pošto se ovdje radi o drugoplasiranoj i trećeplasiranoj ekipi. Ovo ne samo da će biti i dvoboj ekipa nego i dvoboj trenera koji se međusobno ne vole, trener današnjih gostiju Schachner vazi za jednog od najvecih protivnika stranaca u Austriji i javno iznosi svoje stavove po novinama a to je prilicno zasmetalo treneru Nenadu Bjelici koji je rekao da je to za njega velika uvreda. Bjelica je dao izjavu da idu po sva tri boda te da kako on kaže "izgaraju" i da su u potpunosti spremni. Još jedan plus koji ide domaćinima je taj da su u gostima već pobjedili ovu ekipu sa 3:2. LASK ima jako puno problema sa ozlijedama..koliko sam uspio pročitati radi se o čak 9 ozlijeđenih igrača dok je Winkler suspendiran zbog crvenog kartona. Domaćini imaju malih problema s ugovorima igrača, ali nema panike kod njih kao kod gostiju.

Dakle laganu prednost dajem domaćinu, naravno zbog domaćeg terena i domačih navijača, njihovoj pobjedi u gostima ove sezone i zbog toga što gosti muku muče s ozlijedama.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...