Jump to content
Sign in to follow this  
mita-sk

06.11.2011.

Recommended Posts

17:15 Medvescak Zagreb - Villach TIP:1 @2.00

 

Medvešćak je ušao u nevjerojatnu seriju te je pobjedio 4 utakmice za redom. Svladali su redom Salzburg gdje su im uvalili petardu (5:0), Klagenfurt (4:6), Alba (4:2), Vienna (7:2). Sve su ovo visoke pobjede i dakako uvjerljive. Danas im dolazi Villach koji je prikovan na dnu tablice sa samo 12 bodova. Medvešćak je puno brža je brža od prošlogodišnje. Tempom lomi suparnike, a nije im strano ni potući se ako zatreba što smo nedavno imali prilike i vidjelti protiv Salzburga. Stvarno su srčani i nikada se ne predaju pa makar i gubili. Rober Kristan. On je najbolji igrač i oko njega su gradili momčad. Naravno tu je i trener Raymond, koji je vrlo iskusan. U redovima Medveščaka protiv U redovima Medveščaka protiv Villacha neće biti ozlijeđenih Delmorea Andy, Robby Sandrock i Michael Ouzasa, nedostajat će i Tom Zanoški koji ima zabranu igranja jednu utakmicu.

Do prije 2 godin u klubu se razgovaralo samo kako bi se došlo do doigravanja no ovakvom igrom medvjda porasle su i ambicije. Sada se cilja samo na vrh. Još jedna motivacija za medvjede ako pobjede danas je ta da će ih trener častiti pivom a eto, medvjedi potrudite se.

"Naravno da smo razgovarali o naslovu. Nitko nas ove godine nije nadigrao, a pobijedili smo najbolje austrijske momčadi. Ovo je najbolji hokej koji se igrao u Zagrebu. Bolji i od legendarne momčadi iz osamdesetih - dodao je Gojanović, koji će dečke počastiti pivom ako pobijede petu utakmicu zaredom."

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...