Jump to content

Recommended Posts

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted
  On 1/8/2012 at 11:54 AM, 'SSL' said:

Dobar dan narode... Mancester protiv Mancestera ponovo...Meni smrdi na 3+, Jel ima neko kakvu ideju?

meni smrdi na United da bi mogo dobit, da im se osvete za onih 6:1... Ferguson ce ih nalozit da lete po terenu Posted Image mada je najpametnije bjezat od tog para jer sve moze biti, i kec iks dvica i over golova i under golova Posted Image

Posted
  On 1/8/2012 at 12:08 PM, 'Nadrealista' said:

meni smrdi na United da bi mogo dobit, da im se osvete za onih 6:1... Ferguson ce ih nalozit da lete po terenu Posted Image mada je najpametnije bjezat od tog para jer sve moze biti, i kec iks dvica i over golova i under golova Posted Image

Tu si u pravu, bezati i to sto dalje..Pogotovo kad je ponuda solidna kao danas..Sesti i na miru odgledati...:nije:

Posted (edited)

crveni karton za Kompanija mada mislim da je prestrogo iz samo prostog razloga sto je pokupiio loptu iako je sa obe noge startovao :uredu:

Edited by Banega
Posted

0-2... Izgleda su se bas naprzili na osvetu od 1-6 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/77tooth.gif

On 1/8/2012 at 1:25 PM, 'Banega' said:

crveni karton za Kompanija mada mislim da je prestrogo iz samo prostog razloga sto je pokupiio loptu iako je sa obe noge startovao :uredu:

I ja mislim da je prestrogo, ipak je to engleski fudbal, da se ne lazemo http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/50yes.gif