Jump to content
Sign in to follow this  
PERKAN

24.01.2012.

Recommended Posts

16:10, Španjolska - Island (+4), tip 2,@1.70, Bwin,

 

Spanci su dosta pokazali na ovom prvenstvu u rukometu.Uz domacina ,reprezentaciju Srbije su svakako pruzali najstandardnije partije. U prvom krugu su na samom startu pokazali zube favoritima reprezentaciji francuske i pobedili sa 29-26.No vec u sledecoj utakmici su malo popustili i Madjari su golom u poslednjoj sekundi uzeli bod(24-24).U poslednjoj utakmici prve faze su lako savladali Rusiju sa 30-27. Tako su u drugoj fazi preneli 3 boda. U prvom mecu drugog kruga su savladali jos jednog favorita ekipu Hrvatske sa 24-22 u veoma neizvesnom mecu.sad im je prakticno iz ova dva meca porebno jos 2 boda.

 

Islandjani su u prvoj fazi pobedili samo Norvezane (34-32) a istim rezultatom izgubili od Slovenije i hrvatske (31-29), tako da su u drugoj fazi startovali bez bodova.No u prvom mecu druge faze su u prvom mecu savladali ekipu madjarske vise nego ubedljivo sa 27-21, i sebi stvorili kakve takve sanse za prolaz u polufinale.Ako bi danas savladali reprezentaciju Spanije ,sanse bi se povecale.

 

Po kladionicama Spanci su na ovom mecu veliki favorit, .ja smatram da je kontrahendikep od +4 i +5 na Islandjane vise nego povoljan.

 

:icon_eek:

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:10, Mađarska - Slovenija (+3),tip 2,@1.50,,Bwin,

 

Madjarska je u prvom krugu prvenstva Evrope u rukometu pruzila sasvim solidne partije i u grupi sa Francuskom ,Spanijom i Rusijom ostala neporazena i prenela u drugi krug cak 3 boda. U prvom mecu u Novom Sadu je remizirala sa najlosijom ekipom u grupi ,Rusijom , 31-31. Da bi vec u drugoj utakmici sa fvorizovanim Spancima odigrali 24-24.To im je dalo krila i u trecem mecu su savladali najveceg favorita ekipu Francuske sa 26-23.No razocarli su svoje brojne navijace koji su doputovali u Novi Sad iz Madjarske, izgubivsi od gotovo otpisanog Islanda sa cak 27-21.Ceo mec su bil iu podredjenom polozaju i nisu mogli da ucine nista protiv odlicnijh i raspolozenih Islandjana.Sada su sebi mnogo zakomlikoval ipoziciju i maltene im trebaju dve pobede ,danas protiv Slovenije i prekosutra protiv hrvata ,da bi se plasirali u polufinalu.

 

Slovenija ima sasvim solidnu ekipu i odlicnim partijama na ovom prvenstvu su pokazali da imaju veoma perspektivnu ekipu.Oni su u 1 fazi u grupi sa Hrvatima ,islandjanima i Norveznima u poslednjem mecu( nastelovali pobedu protiv Islandjana sa 2 razlike) obezbedili plasman u drugu fazu i prenel i 2 boda. No na samom startu su naisli na Francuze i u veoma dramaticnom mecu izgubili sa 28-26sda su im sanse za prolaz u polufinale znatno smanjene posto im posle danasnjeg meca sa Madjarima sledi jos jedan tezak duel protiv Spanije.No ekipa je borbena i motivisan i kada nisuizguvbili od Hrvata i Francuza sa vise od 2 azlike zastobi to danas ucinili protiv realno slabijih Madjara..

 

Mislim da iako su Madjari (na papiru) favoriti ,Slovenija ne da nece izgubiti sa vise od 2 razlike nego bi mogla da i iznenadi danasnjeg rivala..

 

:icon_eek:

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:10, Mađarska - Slovenija, tip: više od 52,5 gola @ 1.53, bwin, 8/10

 

U 4 kolu grupe 2 na Europskom Prvenstvu u Srbiji sastaju se Mađarska i Slovenija. Stanje na tabeli nam pokazuje da se radi o jako bitnoj i odlučujućoj utakmici za obje selekcije jer Mađari imaju 3 boda, a Slovenija 2, dok su u vrhu tabele Španija sa 7 i Hrvatska sa 4 boda. Danas još igraju Francuska i Hrvatska tako da bi Mađari sa pobjedom došli na prag polufinala EP-a. Moj tip za ovu utakmicu je da će biti više od 52 gola na utakmici a evo i zašto. Slovenija je u prvom dijelu takmičenja po grupama nastupala u grupi D, gdje joj je prosjek iz tri utakmice bio 60,33 gola na meču, dok su Mađari bili u grupi C sa Rusijom, Španijom i Francuskom (jako teška grupa) i imali su prosjek od 53,0 golova na meču. Mađare sam gledao i uživo kada su u kvalifikacijama za ovo EP protiv BIH kada su igrali i pokazali su da znaju da igraju brz i efikasan rukomet. Obje ekipe su prošle na EP-u u drugu fazu gdje su odigrali po jedan susret u novoj grupi 2 i ostvarili sljedeće rezultate: Mađari su poraženi od Islanda sa 21-27, a Slovenija je poražena od Francuske sa 26-28. Vjerujem da će biti brz i dinamičan rukomet večeras uz puno golova.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...