Jump to content
Sign in to follow this  
PlayMaker

01.03.2012.

Recommended Posts

NBA 02:00 Orlando - Oklahoma, tip: D.Howard daje manje od 21,5 poena @ 1,85 SuperSport

 

Dwight Howard je sinoć odigrao lošu utakmicu po tko zna koji put tj. nije na onoj razini na kojoj bi mogao biti. Jednostavno na terenu izgleda nezainteresirano te igra premekano. U zadnjih 10 utakmica, samo je dva puta prešao ovu marginu (oba puta protiv Milwaukee-a, 28 te 26 poena). U zadnjih 10 utakmica bilježi prosjek od 16,9 poena, što je debelo ispod ove margine. Orlando i Oklahoma već su igrali ove sezone, sastali su se na Božić, te je Howard zabio tek 11 poena(FG 4-12, FT 3-8). Kendrick Perkins je jedan od rijetkih koji znaju odigrati obranu na Howardu, i stvarno bi se trebao namučiti da dostigne +20 poena. Howard jednostavno u nekim utakmicama ne prebacuje +20 poena zato što ne biva dovoljno obskrbljen loptama, 12,7 šuteva u prosjeku u posljednjih 10 utakmica. Howard je očigledno nezadovoljan u Orlandu te jedva čeka da se obavi nekakav trade stoga idem probati sa njegovim underom.

Share this post


Link to post
Share on other sites

NBA 04:30 Portland - Miami, tip: James daje više od 26,5 poena @ 1,813, Pinnacle

 

Selimo se u Oregon gdje nas očekuje jedna od uzbudljivijih večerasnjih utakmica. Susreću se domaci Portland Trailblazersi te uzavreli Miami Heat. Portland je poznat po vrlo dobrom domaćinstvu gdje navijači zaista znaju prirediti atmosferu. U takvoj atmosferi nasao se jedan igrač u danasnjim rosterima koji uziva igrati u ovoj dvorani, Rose Gardenu. Riječ je o Lebron Jamesu, koji kroz karijeru tamo biljezi prosjek 30.4 poena, 9.8 skokova i 7.1 asistencija, šutirajuci 49.7% iz polja te 46.9% za tri poena (15-of-32). U zadnja četiri ogleda u Portlandu, James biljezi prosjek od 39 poena. Batum i kompanija tesko ce se nositi sa fizicki jacim Jamesom, te ovo mu je idealna prilika da popravi nesto lošiju igru u posljednjih par utakmica.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prijedlog današnjih NHL susreta (Pinnacle incl. OT).

 

01:00 - Boston Bruins - New Jersey Devils - Boston Bruins over 2.5 - 1.730 :uredu:

01:00 - Carolina Hurricanes - New York Rangers - Carolina Hurricanes +1.5 - 1.400 :uredu:

01:00 - Montreal Canadiens - Minnesota Wild - 1st Period under 1.5 - 1.667 :nije:

01:00 - Philadelphia Flyers - New York Islanders - New York Islanders over 2.5 - 2.000 :uredu:

02:30 - Winnipeg Jets - Florida Panthers - 1st Period under 1.5 - 1.794 :nije:

03:00 - Colorado Avalanche - Columbus Blue Jackets - 1st Period over 1.5 - 2.010 :nije:

03:00 - Phoenix Coyotes - Calgary Flames - Phoenix Coyotes over 2.5 - 1.813 :nije:

04:00 - Vancouver Canucks - St. Louis Blues - 1st Period under 1.5 - 1.685 :uredu:

04:30 - San Jose Sharks - Buffalo Sabres - over 4.5 - 1.407 :nije:

 

Uspješan odabir! :crossfingers:

 

Tuto :14clover:

Edited by Tuto

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thursday, March 1, 2012

Wells Fargo Center (Philadelphia, Pa.)

 

01:05 Philadelphia Flyers vs New York Islanders-Money Line(OT Included) Tip: Philadelphia Flyers @ 1.556 6/10 Pinnacle :uredu:

 

 

Večeras se sastaju u Phila. domaći Flayersi i gostujući Islandersi...

Svakako je ako kažem da je domaćin veliki favorit večeras neću otkriti hladnu vodu to se vidi i po kvoti. Jednostavno Fila mora dobijati ovakve mečeve protiv objektivno jedne od najslabijih ekipa u ligi ali daleko od toga da Islandersi nemogu da iznenade totalno su nepredvidivi. Flayersi su posle Vanc. najefikasniji tim lige sa 203 postignuta gola ali i čak 188 primljenih. Fila je trenutno 6 u Isto. konferenciji ali im 2 Boston beži samo 2 boda.

Na golu će verovatno biti prvi golman Ilya Bryzgalov o kome sam već pričao iako se radi osolidnom golmanu nebrani sjajno a plaćen je fantastično čak $10,000,000 i najplaćeniji je igrač Flayersa po meni nezasluženo ali bi mogao bar delić tog novca da opravda večeras protiv jednog od najlošijih napada lige koji su postigli mizernih 148 golova.

O napadu Flayersa netreba puno trošiti reči tu su Scott Hartnell , Claude Giroux ,Wayne Simmonds ,James van Riemsdyk ,Jaromir Jagr .. nisu bili efikasni protiv Ajkula pre dva dana i mogli bi večeras da se istresu na Ostrvljanima.

Kod islandersa je sezona verovatno gotova iako oni imaju još teoretske šanse za pley of trenutno su 13 sa 61 bodom dok im 8 Was. beži 8 bodova ali mislim da će se oni do samog kraja boriti za samo začelje iako su po meni i možda najlošija ekipa u NHL-u.

Na gollu će verovatno biti Evgeni Nabokov koji je u zadnje vreme počeo da brani odlično ali zbog mnogobronih problema rezervnih gol. sa povredama brani skoro svaki meč i polako pada u formi jel teško u svojoj 36god. može da izdrži taj ritam.

Što se napada tiče jedan od lošijih u ligi imaju par mladih i kvalitetnih igrača John Tavares ,Matt Moulson od njih dvojice mnogo zavisi igra Ostrvljana jel su njih dvojica postigli više od trećine golova ekipe dok su ostali igrači daleko ispod jednostavno sa takvim kvalitetom nemogu ništa više od začelja.

Mislim da bi domaćin morao da doda gas pred kraj sezone nebili izborio što bolje mesto pred pley of.

Uzimam konačnu pobedu Flayersa..... Posted Image

Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...