Jump to content
Sign in to follow this  
mirko

02.04.2012.

Recommended Posts

Fudbal, Poljska I Liga, 18:30 Zaglebie L. - Jagiellonia B. 1 q 2,25, Atlantik, 4/10

 

Domaćin se bori za opstanak u ligi i trenutno se nalazi na samoj crti. Ima tri boda više od timova koji ispadaju, a bod manje od timova ispred njega, ali i utakmicu manje. Posle duže serije loših rezultata, koji su ih i doveli u ovoj poziciji, pre nekoliko kola su uspeli to da prekinu i da, na poslednjih 4 utakmica, ostvare 3 pobede i jednom odigraju nerešeno. To je svakako donelo samopouzdanje igračima i mislim da će dati sve od sebe kako bi pred svojim navijačima osvojili tri nova boda. Nemaju nekih problema sa sastavom tima i očekuje se da igraju oni isti igrači koji su ostvarili uspeh na poslednjim utakmicama.

 

I gosti se nalaze u donjem delu tabele, ali su u boljoj situaciji od večerašnjeg domaćina. Trenutno su na 11. mestu sa 8 bodova više od tima koji se nalazi na mestu koje vodi u II ligu. Sudeći po dosadašnjim rezultatima, radi se o timu koji dobro igra na svom terenu, imaju učinak 7 2 3, dok su na gostovanjima najgori u ligi 1 3 7. Poslednje dve utakmice su odigrali kući i ostvarili su obe pobede, pa mi se zbog toga čini da će podove spasa tražiti na svom terenu, a u gostima kako im bude i ako nešto osvoje još bolje.

Međutim, pred večerašnju utakmicu, nalaze se u nekim problemima, jer čak trojica napadača neđe igrati. To su najbolji strelac T. Frankowski (22 ut, 12 g, zbog povrede kolena), J. Pawlowski (14, ut, 1 g, pauzira zbog parnog broja kartona) i najverovatnije G. Rasiak (7 ut, 2 g, navodno ima neki stomačni virus). Kada se tome dodaju još neki igrači od ranije povređeni, onda će gosti biti u velikim problemima.

 

http://ttp://jagiellonia.przegladsportowy.pl/Pilka-nozna-Tomasz-Frankowski-z-Jagiellonii-Bialystok-kontuzjowany,artykul,133933,1,718.html

 

Pozdrav i srećno.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fudbal, Poljska I Liga, 18:30 Zaglebie L. - Jagiellonia B. 1 q 2,25, Atlantik, 4/10

FT 2:1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...