Jump to content

Recommended Posts

Posted
  On 4/7/2012 at 8:58 AM, 'Nadrealista' said:

Bayern i Clezi moze a Milan mi je nekako hmmmm... ne zato sto je Fiorentina toliko dobra nego sto Milan nije kikso neznam od kad

Mislim da će to Milan rutinski odraditi...

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted
  On 4/7/2012 at 9:47 AM, 'Chume' said:

Mislim da će to Milan rutinski odraditi...

Milan ima extra tim.... sada kada su ispali iz lige prvaka, skoncentrisat ce se maksimalno na ligu i rutinski privest kraju prvenstvo.... uzimaju Fiorentinu uz hendikep

Posted
  On 4/7/2012 at 9:52 AM, 'hsammer' said:

E da cujemo, kakve su prognoze za danas i na cemu pare uzeti.... :icon_biggrin:

Milan, Chelsea, Bayern, Barca.... nema kiksa... kvota je preko 2... uduplas ulog i dosta :48thumbsup:

Posted
  On 4/7/2012 at 9:52 AM, 'Dinno' said:

Milan ima extra tim.... sada kada su ispali iz lige prvaka, skoncentrisat ce se maksimalno na ligu i rutinski privest kraju prvenstvo.... uzimaju Fiorentinu uz hendikep

nekazem da nece i da nemoze nego se bojim tog kiksa... obicno ekipa kad zareda dosta pobjeda naleti jedna utakmica gdje kiksaju a talijani su poznati po tome

On 4/7/2012 at 9:52 AM, 'hsammer' said:

E da cujemo, kakve su prognoze za danas i na cemu pare uzeti.... :icon_biggrin:

prvo plati kafu pa onda prognoze :77tooth:

Posted
  On 4/7/2012 at 9:59 AM, 'Nadrealista' said:

nekazem da nece i da nemoze nego se bojim tog kiksa... obicno ekipa kad zareda dosta pobjeda naleti jedna utakmica gdje kiksaju a talijani su poznati po tome

nema dzabe ni u babe :icon_biggrin:

Posted
  On 4/7/2012 at 9:59 AM, 'Nadrealista' said:

Hajde na Dobrinju, evo cekam Dinnu da se javi za kafu! Ima mjesta, ima mjesta...

Posted
  On 4/7/2012 at 10:02 AM, 'hsammer' said:

Hajde na Dobrinju, evo cekam Dinnu da se javi za kafu! Ima mjesta, ima mjesta...

U jedan na Dobrinju.... bujrum

@ samere i dzambolino dolazi :50yes:

Posted
  On 4/7/2012 at 9:58 AM, 'Dinno' said:

Milan, Chelsea, Bayern, Barca.... nema kiksa... kvota je preko 2... uduplas ulog i dosta :48thumbsup:

ja jos na ovo cu odigrati Dinamo 1.60 pobjedom osvaja Hrvatsku ligu :48thumbsup:

Posted
  On 4/7/2012 at 10:03 AM, 'Dinno' said:

U jedan na Dobrinju.... bujrum

@ samere i dzambolino dolazi :50yes:

pa kolko vas ima meni nece ostat ni za casu vode da me casti :icon_biggrin: i cuj na dobrinju, hocu u strosmajerovoj da me casti kafom, nije dobio 10 eura pa da idem na dobrinju :77tooth:

Posted

Po meni Barca, Milan i Bayern nebi trebali kiksati,a za Chelsea nisam siguran pošto mu fale igrači. Makar se mora još boriti u ligi za ući u ligu prvaka,a Wigan se mora iz sranja izvlačit. :whaat:

Posted
  On 4/7/2012 at 8:58 AM, 'Nadrealista' said:

Bayern i Clezi moze a Milan mi je nekako hmmmm... ne zato sto je Fiorentina toliko dobra nego sto Milan nije kikso neznam od kad

Pa kisksnuo je ili xnuo prije par kola u prvenstvu :icon_biggrin:

Dobar dan svima :80yahoo: