Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

08.04.2012.

Recommended Posts

Sunday, April 8

Tropicana Field, (St. Petersburg, Florida)

 

19:40, Tamp/NYYa(3,5)-NYYankees(broj poena ekipe), tip Više, @1.85, Super Sport, 6/10

 

Večeras se u Tampi Floridi igra treći meč po redu u seriji između domaćih Bay Raysa i gostujućih Yankeesa...

U prva dva meča je oba meča dobila pomalo neočekivano Tampa prvi posle mnogo preokreta na meču i to u 9 inn. kada je jedan od najboljih klozera u istoriji Rivera dobio čak ti hita i dva rana za poraz od 7-6 dabi i sinoć pobedili sa 8-6 i to na kraju zamalo da N.Y. ih stigne u 9 izmeni na tom meču su Yenkeesi imali gomilu šansi koje nisu koristili i večeras iako mislim da bi mogao da dobije gost nebi to igrao iz razloga što neznam kako će Hjuz otvoriti meč ali kao na prethodna dva duela koji su ušli u teške overe i večeras kao i sinoć sam se odlučio da igram na Over poena gostiju granica je 3.5 i opet kvotadije daju sjajnu kvotu bez obzira na efikasnost Yankeesa i ja to opet moram uzeti.

Večeras na brdašcu za Tampu baca Jeremy Hellickson,(RHP) mladi pičer koji ima 25 godina dosada u karijeri u dve sezone ima sasvim dobru statistiku 17-10 3.04 ERA posebno je prošle sezone imao odlično izdanje gde je imao 13-10 2.95.

Dok u karijeri protiv N.Y. ima 2-1 i 4.15 ERU iako se rtadi o veoma talentovanom mladom bacaču sigurno mu večeras neće biti lako protiv jako dobrih udarača gostiju.

Šta reći o lineupu Yankeesa sigurno jedan od najboljih u ligi prepun sjajnih udarača očekujem da ćče Yankeesi ponovo kao u prvom meču izaći sa najjačim timom -

 

1. Derek Jeter ® SS

2. Curtis Granderson (L) CF

3. Robinson Cano (L) 2B

4. Alex Rodriguez ® 3B

5. Mark Teixeira (S) 1B

6. Nick Swisher (S) RF

7. Raul Ibanez (L) DH

8. Russell Martin ® C

9. Brett Gardner (L) LF

 

Jednostavno u prva dva meča su gosti dali čak 12 ranova a mogli su i mnogo više i bez obzira na sve ako hoće da izbegniu Metlu moraju večeras ići na isto velik broj poena nadam se da će ići preko granice 3.5 koju uzimam večeras.... Posted Image

 

Sunday April 8

Comerica Park, (Detroit, Michigan)

 

19:05, Detr/Bost(3,5)-Boston(broj poena ekipe), tip Više, @1.70, Super Sport, 7/10

 

 

Večeras se u trećem meču u seriji sastaju domaći Tigersi i gostujući Red Soxi...

U prva dva meča je pobedio domaćin sa 3-2 i sinoć sa čak 10-0 ponizivši Bostona na tom meču iako su i Red Soxi trebali postići bar 2-3 rana ali nisu iskoristili šanse dok je Detroit bukvalno sve iskoristio što je mogao.

Iako po pravilu posle takvog raspucavanja tim obično na sledećem meču nebude tako dobar i ovde bi možda mogao Boston i do prvog trijumfa ali jednostavno mi se mnogo sigurnije čini da igram na red Soxe na Over poena granica je 3.5 i mislim da bi mogli da idu preko nje iz više razloga.

Večeras na brdašcu za Tigerse baca Max Scherzer,(RHP) u karijeri ima 36-35 3.92 ERA solidnu statistiku. Dok je prošle sezone imao 15 -9 4.43 ERA iako je sezonu počeo odlično u drugom delu je pao u formi i bacao mnogo lošije posebno je podbacio u pley ofu kada je bilo naj potrebnije gde je na četiri meča imao 1-1 uz prilično lošu ERU 5.74.

Radi se o solidnom pičeru ali i bacaču koji nije preterano stabilan i sklon oscilacijama. Jako će za njega biti bitno koliko će biti dobar u gađanju srajk zona jel Boston ima veoma iskusne batere koji nemašu palicom na svaku loptu i mogao bi večeras da ima dosta BB ako nebude precizan i samim tim i više šanse bi dao Red Soxima.

Posebno mu neće biti svejedno jel u karijeri protiv Red Soxa ima katastrofalnu statistiku gde jma 0-2 i užasnu ERU od čak 9.45.

Sa druge strane Boston kao i prošle sezone loše kreće posebno su mu bateri bili u prva dva meča dosta uspavani i večeras ako hoće do pobede i da izbegnu swip moraju da budu efikasni u svojim redovima Bos. ima sjajnih udarača i mnogo power batera koj bi lako mogli da eksplodiraju.

Tu su sjajni power udarači A. Gonzalez,D. Ortiz ,K. Youkilis(njih trojica su isjajni u uzimanju BB baza posebno Gonzalez koji je svake godine u samo vrhu) uz njih tu su još J. Ellsbury koji je eksplodirao prošle sezone i D. Pedroia koji iako dosta sitan ima strašan udarac.

Verujem da bi Red Soxi trebalo večeras da idu preko ove granice i uzimam Over 3.5 na Bostona...... Posted Image

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...