raca988 0 Posted April 12, 2012 Petar91 juče pogodio Wigan- M.utd X/1 na Hazarderu 17,00 koef. Fino ga je zdrmo! Quote Share this post Link to post Share on other sites
sirec 0 Posted April 12, 2012 Dan veče, juče nije bilo sreče Man.U stajao me 250€ ,da je bio x pokrio bi se a ono 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted April 12, 2012 Ima dana kad je bolje i preskociti kladjenje! Obzirom na ponudu, mislim da je danas takav dan.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
diesel 0 Posted April 12, 2012 Meni se cini da je bolje vikendom preskocit, redovito se izgubim u ponudi Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted April 12, 2012 Meni se cini da je bolje vikendom preskocit, redovito se izgubim u ponudi Nisi jedini... Isti problem imam! Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted April 12, 2012 dobro vece oce ko iznenaditi od italijana Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted April 12, 2012 Meni se cini da je bolje vikendom preskocit, redovito se izgubim u ponudi Još tjedan - dva i onda počinje berba love. Meni je tako svake godine u 4. i 5. mjesecu. Lige su pri kraju i onda treba gledati tablicu, pa odigrati na one koji trebaju pobjede a igraju protiv ekipa koje su sigurne u sredini ljestvice. Quote Share this post Link to post Share on other sites
diesel 0 Posted April 12, 2012 Još tjedan - dva i onda počinje berba love. Meni je tako svake godine u 4. i 5. mjesecu. Lige su pri kraju i onda treba gledati tablicu, pa odigrati na one koji trebaju pobjede a igraju protiv ekipa koje su sigurne u sredini ljestvice.Rijeci ti se pozlatile Quote Share this post Link to post Share on other sites
raca988 0 Posted April 12, 2012 Meni se cini da je bolje vikendom preskocit, redovito se izgubim u ponudi Vikend je rudnik zlata frende Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted April 12, 2012 Sena polako preokrece ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
diesel 0 Posted April 12, 2012 Vikend je rudnik zlata frende ah kako kome... a onda ubuduce preko vikenda prepisujem od tebe Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted April 12, 2012 Još tjedan - dva i onda počinje berba love. Meni je tako svake godine u 4. i 5. mjesecu. Lige su pri kraju i onda treba gledati tablicu, pa odigrati na one koji trebaju pobjede a igraju protiv ekipa koje su sigurne u sredini ljestvice. al tada ni kvote nisu nesto dobre Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted April 12, 2012 (edited) al tada ni kvote nisu nesto dobre Opet ti o kvotama? Bitno je pogoditi, a kada pogodis imas i profit... to je poenta kladjenja. kakve ti koristi od dobrih kvota, ako fulas? I meni su najbolji 4. i 5.mjesec.... vrlo malo iznenadjenja, kvalitet uglavnom pobjeduje, a to je lako za prognozirati Edited April 12, 2012 by Dinno Quote Share this post Link to post Share on other sites