Jump to content
Sign in to follow this  
mirko

12.04.2012.

Recommended Posts

Fudbal, Singapur S Liga, 13:45 Balestier Khalsa - Singapore A. F. 2 q 2,10. Bet365

 

U nedostatku nekih boljih i ''sigurnijih'' tipova, za da danas sam odlučio za ovu utakmicu i to samo na osnovu statistike. Jeste da mi je takav način razmišljanja, više puta dovodio do pada tiketa, ali šta da radim. Volim da je pratim, pa šta bude.

 

Baliestra je nekoliko prethodnih sezona završavala u donjem delu tabele, ali su ovu dobro započeli. Trenutno su na trećem mestu sa dva boda manje od prvoplasiranog Bruneja. Imaju učinak 4 3 1 uz gol razliku 9:6.

 

Singapur je jedan od najboljih klubova u toj zemlji i ekipa koja je osvojila najviše titula do sada, 8 puta. Bili su četiri puta uzastopno šampioni i to od 2006-2009 godine. Prošlu su završili na trećem mestu. Ove sezone su u svojim redovima zadržali ključne igrače, ali su i pojačani japancima Shimpei Sakurada (sredina, do sada odigrao 7 ut, 3 g), Tatsuro Inui (napadač, 7 ut, 2 g) i Seiji Saito (sredina, 3 ut, 1 g), kao i golmanom Hassan Sunny (branio na 3 ut). Znači, da imaju dobar tim, ali nešto ne štima, ali kako najvaljuju, samo je pitanje vremena kada će proraditi i krenuti ka vrhu. Ja se nadam da će krenuti od ove utakmice. Trenutno su na 9. mestu sa osvojenih 8 bodova.

 

E sad... Singapur je mnogo bolji i kvalitetniji tim od Baliestiera i najveći razlog zbog čega igram na pobedu Singapura je statistika njihovih međusobnih utakmica. Naime, do sada su odigrali 24 utakmica i od toga Singapur je pobedio na 20, 3 su odigrali nerešeno, a samo jednu je dobila ekipa Baliestre i to prošle sezone na gostovanju u Singapuru sa 2:1. Tako da se nadam da će gosti nastaviti sa svojom dominacijom.

 

Pozdrav i srećno.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fudbal, Singapur S Liga, 13:45 Balestier Khalsa - Singapore A. F. 2 q 2,10. Bet365

 

FT 1:0 :nije::icon_mad:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...