Jump to content

Recommended Posts

Posted

Auuu, sad vidim da sam odigrao ziheraski na Expektu jer sam ocekivao da u zadnjem kolu igram veci koeficijent prema potrebi. :icon_redface:

A ono, zadnje kolo je danas. :icon_redface:

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted
  On 4/30/2012 at 7:58 PM, 'Nadrealista' said:

ne navijam ni za jedne, ustvari mozda malo za City zbog Dzeke al krivo mi sto ce Mancini ispast trener a ustvari je obicni retardinjo koji ima ekipu boli glava a nezna sta radit sa njom... pa mu i to malo i trazi jos pojacanja

Nisam ni ja fan ni jednih ni drugih ali City je stvorio više šansi pa je bio i red da zabiju... :50yes:

Posted

ko je trener ako mancini nije? mozda anceloti ili kapelo? ili ranijeri ili erikson ili benitez. pa sve je to banda u igri velikih. to su piuni koji samo sviraju kako gazda kaze i za to ih debelo placa. kakav je trener navikani gvardiola?

Posted
  On 4/30/2012 at 8:11 PM, 'Dinno' said:

Ja sam za United, jer kreten od trenera nema pojma i Dzeko ne igra.... da hoce United preokrenuti

los united skroz u drugom poluvremenu, nikakvog pritiska nisu napravili a o ozbiljnoj sansi da i ne govorim... City standarno talijanski umrtvio igru kad mu odgovara rezultat

Posted
  On 4/30/2012 at 8:58 PM, 'delpjero' said:

ko je trener ako mancini nije? mozda anceloti ili kapelo? ili ranijeri ili erikson ili benitez. pa sve je to banda u igri velikih. to su piuni koji samo sviraju kako gazda kaze i za to ih debelo placa. kakav je trener navikani gvardiola?

Malo su se Ferguson i Manchini zakačili u 77. minuti .. :icon_mad:

Posted
  On 4/30/2012 at 8:58 PM, 'delpjero' said:

Mancini bi s ovom ekipom trebo da se proseta ligom a ne da kuka kako mu treba jos igraca pa hoce jos da kupi Cavanija, Hazarda, Modrica, Van Persija itd itd... imat ce 30 igraca u ekipi a svaki vrijedi minimum 15-20 miliona funti

Posted
  On 4/30/2012 at 9:35 PM, 'raca988' said:

Neka je city dobio, bit će zanimljivije :icon_biggrin:

kljucna je sljedeca protiv Newcastla u gostima, ako City to dobije nevjerujem da ce propustit sansu da u zadnjem kolu ubiju QPR na svom terenu i proslave titulu