Jump to content
Sign in to follow this  
emir1983

07.06.2012

Recommended Posts

14:05 Samantha Stosur - Sara Errani, tip: više od 9.5 gemova u 1. setu @ 2.10, Expekt, 8/10

 

Danas na Roland Garrosu počinju mečevi polufinala u ženskoj konkurenciji, a sastaju se Stosur - Errani i u drugom polufinalu Sharapova - Kvitova. Moj odabir je da će u meču između italijanke Errani i australke Stosur bit više od 9 gemova u 1 setu uz kvotu 2.10 u Expektu. Da krenemo redom, Sara Errani kao 21 nositeljica turnira, je svoj put na Roland Garrosu počela protiv australke Dellacque i dobila je Errani sa 2-1 (10 gemova u 1 setu), protiv amerikanke Oudin je slavila sa 2-0 (8 gemova u 1 setu), protiv srbijanke Ivanović je slavila sa 2-1 (7 gemova u 1 setu), u 1/8 finala je iznenadila ruskinju Kuznetsovu sa 2-0 (6 gemova u 1 setu), u 1/4 finalu je eliminisala desetu nositeljku njemicu Kerber sa 2-0 (9 gemova u 1 setu). Australka Stosur je eliminisala: Baltachu 2-0 (10 gemova u 1 setu), amerikanku Falconi sa 2-0 (7 gemova u 1 setu), Petrovu sa 2-0 (9 gemova u 1 setu), Stephens sa 2-0 (12 gemova u 1 setu), Cibulkovu sa 2-0 (10 gemova u 1 setu), Zadnja tri međusobna duela je dobila Samantha Stosur sa 2-0. Moj mišljenje je da će Errani da pruži dobar otpor favorizovanoj Stosur a pokazalaa je već da ima kvalitet jer je eliminisala odlične teniserke poput Ivanović, Kuznetsove i Kerber.

Share this post


Link to post
Share on other sites

13:45, A.Qureshi/J.Roger - B.Bryan/M.Bryan, tocan rez. 1:2 @ 3.75, expekt, 2/10

 

Polufinale RG.-a, susret dva uigrana i jaka para. Iako su Bryani favoriti (kvota na njihovu pobjedu je samo 1.25) vjerujem da im par A.Qureshi/J.Roger moze uzeti barem jedan set. Stovise, znali su oni i pobjedit bracu Bryane ove godine. U 2012 godini odigrali su tri meca - najprije u Sydneyu na tvrdoj podlozi gdje su slavili Bryani u dva seta, zatim u Madridu na zemlji prije mjesec dana gdje su pobjedili A.Qureshi/J.Roger sa 2:1 u setovima. U Nici su prije par dana u polufinalu pobjedili Bryani opet - dakle h2h omjer u 2012 godini je 2:1. Takoder, Bryani su i u proslom mecu u 1/4 finalu ispustili set protiv Maracha i Zeballosa tako da im nije nemoguce uzeti set. A i nije ni cudo da se to dogada jer su u zadnja 10ak dana odigrali 8 meceva. Sa druge strane par A.Qureshi/J.Roger je vrlo dobar par - osvojili su Estoril, bili u cetvrtfinalu Madrida i polufinalu Nice. Ovdje su takoder dosli do polufinala kao i Bryani sa jednim izgubljenim setom. Sve u svemu, Bryani jesu malo jaci, ali izgubili jedan set protiv ovako jakog para uopce ne bi trebao biti problem. Sretno !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Drugi polufinalni meč na Roland Garrosu je onaj između ruskinje Sharapove i čehinje Kvitove. Sharapova je suvereno došla do polufinala i nakon ispadanja Williams, Radwanske i Azarenke, došla u status prvog favorita za osvajanje turnira. Do sada je pobijedila Cadantu, Moritu, Peng, Zakopalovu te Kanepi. Igra jako dobro, puno je samopouzdanja i u glavi je jako stabilna. S druge strane Kvitova ne pokazuje igru koja ju je krasila prošle godine. Igra sa dosta oscilacija i u nekoliko je susreta bila blizu ispadanja. Barthy,U. Radwansku i Lepchenko je pobijela u dva seta, dok je sa Shvedovom i Bratcikovom kao pobjednik izlazila nakon trećeg seta. Ove ddvije igračice susretale su se 5 puta. Sharapova je uspješnija sa omjerom 3-2, ali bitno je reći da je Sharapova pobijedila zadnja 2 meča od kojih je posljedni bio prije mjesec dana gdje je sa 2-0 u setovima dobila na zemlji u Stuttgartu.Sharapova u ovom meču ima više toga za dobiti, što znači da će imati i veći pritisak. U slučaju pobjede nad Kvitovom, proći u svoje prvo finale Roland Garrosa. Tom bi pobjedom također došla do Broja 1 što je njezina velika želja, koja će joj se vjerujem i ostvariti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...