Jump to content
Sign in to follow this  
raca988

21.06.2012.

Recommended Posts

U četvrtfinalu travnatog turnira u Nizozemskom Hertogenboschu sastaju se 69. igrač svijet Edourad Roger-Vasselin i 145. igrač, Njemac Philipp Petzschner. Roger - Vasselin je nakon solidnog nastupa u Quensu došao na ovaj turnir i ostvario 2 relativno lake pobjede. Najprije je dobio Bogomolova sa 6-4 6-4, a onda i Cipollu sa 6-2 3-6 6-1. Petschner je s druge strane nakon pobjede nad favoriziranim Tursunovom od 6-4 6-2, u sljedećem kolu dobio predajom mladoga Pavića, senzacije koja je izbavila domaću nadu Hassea. Ova dva igrača dosada su igrala 2 puta, ali bilo je to davne 2007 i 2008 godine tako da taj omjer i ne znači puno. Tada je svatko dobio po jedan meč, Petzschner u Beogradu na tepihu, a Roger-Vasselin u Monsu na tvrdoj podlozi. Ove godine ni jedan ni drugi nisu u bajnom formi, ali francuz ipak ima nešto bolje rezultate. Petzschner je na ovom turniru napokon uhvatio neki ritam i formu i vrlo dobro igra. Bitno je reći da obojica imaju odlične i snažne servise,dok suna reternu nešto lošiji. S obzirom na podlogu koja iznimno pogoduje serverima, za čekivati je napeti i gusti meč, gdje će biti dosta gemova. Iz toga razloga vjerujem da će ova dvojica u 1. setu prijeći granicu od 9,5 gemova.

 

11:10 Roger Vasselin E.-Petzschner P. TIP: 1. set više od 9,5 gemova @1.60 Hrvatska Lutrija

Share this post


Link to post
Share on other sites

Još jedan susret četvrfinala u Hertogenboschu je onaj između Gillesa Mullera i Xaviera Mallisea. Obojica igrača nalaze se unutar TOP 100, Muller je nešto bolji na 54. poziciji, dok je Mallise na 95. Obojici ova podloga iznimno odgovara radi njihovog najjačeg oružja, a to je razoran servis.Muller je na ovom turniru najprije pobjedio Giralda sa dosta muke u 3 seta, bilo je 7-6 6-7 6-3, a onda vrlo lako Fallu sa 6-3 6-0. Treba reći da nijedan od tih igrača ne preferira travu tako da je Muller imao dosta lagani ždrijeb. S druge strane, Mallise je ostvario dvije identične pobjede od 7-6 6-2, i to protiv Troickog i Lorenzija. Ovaj posljednji bio je tek nešto jači trening pošto se radi o izrazitom zemljašu. Ova dvojica sretali su se 3 puta, a Muller vodi sa 2-1. Posljednji susret odigrali su jo 2010 kada je u Ateni na tvrdoj podlozi slavio Muller sa 7-6 6-7 7-5. Svi njihovi susretni bili su vrlo gusti i neizvjesni,a tako nešto očekujem i danas. Kao što sam već rekao, servis im je najjače oružje, i ne bi me začudilo da vidimo i 3 tie breaka. Iz toga razloga igram da će u 1. setu prijeći granicu od 9,5 gemova.

 

12:00 Malisse X.-Muller G. TIP: 1. set više od 9,5 gemova @ 1,50 SuperSport

Share this post


Link to post
Share on other sites

U četvrtfinalu Eastbourna sastaju se 4. i 7. nositeljica i to je zasigurno najzanimljiviji meč. Dakle riječ je o Marion Bartoli iz Francuske i Čehinja Lucie Safarova. Za Bartoli znamo da je malo specifična teniserka, zbog toga što izvodi neprirodne udarce, i forhend i bekend sa dvije ruke. Između svakih poena skakuće i bodri se što može i iznervirati protivnike. U prva dva kola svladala je Soranu Cirsteu i Aleksandru Wozniak. Obje je pobijedila istim rezultatom 6:2 6:2. Jučer je Kanađanka Wozniak imala mizeran postotak poena na prvi servis, 44% (15/34). Bez sumnje, takva situacija se neće danas desiti jer Safarova ima odličan servis, a i otežavajuća okolnost za Francuskinju je to što igra lijevom rukom. Protiv Timee Babos je imala mnogo problema, no na kraju je izvukla pobjedu u tie breaku trećeg seta, dok je protiv Heather Watson imala lakši posao 7:6 6:1. Iako u ta dva susreta nije ispalila puno aseva, na prvi servis je osvajala 66% odnosno 73% poena, pa bi to, uz jako dobar forhend Čehinje, mogla biti ključna stvar za prolaz ovoga. H2H je na strani Bartoli, čak 6-1. Jedini meč na travi su odigrali prošle godine baš na ovom turniru, kada je Marion dobila sa 6:3 3:6 7:6.

 

12:00 Bartoli M.-Safarova L. TIP: Safarova +5,5 @1,55 Hrvatska Lutrija

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...