Jump to content
Sign in to follow this  
emir1983

30.06.2012.

Recommended Posts

16:00 Brann Bergen - Stabaek, tip: više od 4.5 gola @ 4.75, SportingBet

 

U okviru 13 kola norveške lige sastaju se Brann iz Bergena i Stabaek iz Bekkestua na stadionu Brann u Bergenu. Moj odabir za ovu utakmicu je da će biti 5 i više golova sa obzirom na to kako igraju ove dvije ekipe u ovom prvenstvu. Nakon 12 kola imamo situaciju da su obje ekipe loše otvorile sezonu tako da je Brann na 12 mjestu sa 13 bodova a Stabaek je poslojednji sa samo 7 bodova iz 12 mečeva. Radi se o jako dobrim i poznatim ekipama u Norveškim okvirima pa je tako Brann 3 puta bio prvak i 6 puta osvajao kup svoje zemlje dok je Stabaek od 1912 godine do danas osvojio po jedan trofej pobjednika lige, pobjednika druge lige, osvajača kupa i superkupa Norveške. Nakon jako lošeg otvaranja sezone i samo 3 boda (3-1 Sandnes) iz prvih 6 utakmica Brann se malo razbudio i počeo da igra mnogo bolje, pa u zadnjih pet utakmica ima 3 pobjede nad ekipama 4-3 Lillestrom, 5-0 Sogndal i 2-0 Fredrikstad. Sa druge strane svojih 7 bodova Stabaek je osvojio protiv Aalesunda 0-0, i pobjedama nad ekipama Lillestroma 4-1 i Valerenge 2-1.

 

U 2012 godini Brann je ukupno odigrao 21 utakmicu i od njih čak 4 je bilo sa 5 i više golova, dok je 3+ bilo čak 15 mečeva, dok je Stabaek odigrao 23 meča i bilo je čak 8 puta 5+ golova a 3+ je bilo na 15 puta. Prosjek ove godine na mečevima ove dvije ekipe u Norveškoj ligi je za Brann 3,17 golova po meču a Stabaek je sa prosjekom od 3,00 gola po susretu. Što se tiče međusobnih duela, zadnjih 6 mečeva su završila tako što su obje ekipe dale barem po jedan gol. Obje ekiep su jako cijenjene i poznate u Norveškoj, često učestvuju i u euro takmičenjima ali su loše otvorile sezonu i sada se bude, tako da vjerujem da ćemo gledati dobar fudbal i 5+ golova na meču.

Share this post


Link to post
Share on other sites

16:00, Östers IF - Degerfors IF, tip 1 @ 1.30, expekt, 9/10

 

Svedska druga liga, utakmica izmedu vodeceg na ljestvici Ostersa i 13. ekipe Degerforsa (liga ima 16 klubova). Po samoj kvoti mozemo zakljucit da je nesumnjivo Osters veliki favorit u ovom mecu. Sama cinjenica da bjeze ekipe Degerforsa vec 26 bodova govori dovoljno o razlici izmedu ova dva kluba. Oster ima ukupnih 13-1-0, a kod kuce savsrenih 7-0-0 uz gol razliku 16:5. Degerfors u gostima jos uvijek nema pobjede - ukupan omjer im je iz sedam odigranih utakmica 0-2-5 i gol razlike 4:13. Sto se tice forme ekipa - Osters u zadnjih sest utakmica ima stopostotni ucinak - u zadnjem kolu pobjedili su Hammarbya bez primljenog gola (0:2). Degerfors sa druge strane u zadnjih sest utakmice biljezi dvije pobjede, remi i 3 poraza . U zadnjem kolu i oni su pobjedili - ekipu koja je ispod njih na ljestvici - Trelleborga sa 2:1. Jedino je h2h tradicija na strani Degerforsa.. U zadnje tri godine susreli su se 4 puta - Degerfors je ostvario 2 pobjede i 2 remija. Mislim da je ovo sansa Ostersu da im uzvrati i krene pobjedivat u medusobnih susretima - bolji su na ljestvici, igraju savseno na domacem terenu, u odlicnoj su formi... Ne znam sta bi se trebalo dogodit da ne odnesu sva tri boda u ovoj utakmici. Sretno !

Share this post


Link to post
Share on other sites

evo moj jos jedan prijedlog od dosta prijateljskih utakmica sta se igraju danas

 

14:30, Grodig-Dinamo Bukurešt , tip 2 1.65...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...