Jump to content
Sign in to follow this  
roberth

01.07.2012

Recommended Posts

12:00 Jeonbuk Hyundai Motors - Sangju Sangmu Phoenix /hand. 0-1/ TIP 1 @ 1,65 Expekt 8/10

 

Danes bodo v 1. korejski ligi odigrane 4 tekme in med vsem pari sem se odločil za par Jeonbuk - Sangju....

Jeonbuk je trenutno vodilno moštvo 1.korejske lige kjer imajo v 18 tekmah 12 zmag, 3 remije in 3 poraze, dosegli so 43 zadetkov in prejeli 20 zadetkov. Jeonbuk ima v svojih vrstah odlične nogometaše kot so Brazilca Eninho(9 golov) in Henricque, sijajne strelce Dong-Gook Lee ( 16 tekem -12 golov), Droguett iz Čila 6 golov....Kot domačini igrajo sila povprečno saj so v 8 tekmah zabeležili 17 točk oziroma 5-2-1 in 21-12....V gosteh igrajo odlično in so trenutno tudi v vodstvu....V zadnjih 8 tekmah so pa zares v odlični formi saj so dosegli tudi 8 zmag od teh kar 7 krat z najmanj 2 goloma razlike....Na 4 tekmah so zmagali z najmanj 3 zadetki in sicer proti Daegu(7.) v gosteh 5-1, Suwon(2.) z 3-0, Gwangyu v gosteh z 3-0 in proti današnjemu nasprotniku Sangju v gosteh z 3-0..... Strelci so izjemno razpoloženi saj so v zadnjih 8 tekmah dosegli kar 26 zadetkov od teh je Dong-Gook Lee dosegel 9.....

Sangju je trenutno na zadnjem 16.mestu z 4-2-12 in 18-29, imajo le 14 točk in imajo zelo malo možnosti da bi bili med 8 najboljših....Sezona je še dolga, zaostanek za Pohang Steelersom je 11 točk in proti današnjemu Jeonbukom imajo malo možnosti za uspeh....V ekipi so sami domačini, zelo mladi igralci kjer je 6 igralcev starih 28 let kar je tudi najvišja starost nogometašev...V ekipi ni nič posebnega kar se tiče strelcev, trije igralci so dosegli po 3 zadetke medtem ko v tej sezoni brani že 4. golman tako,da se verjetno že pripravljajo na novo sezono....V zadnjih 8 tekmah so zabeležili 2 zmagi, 1 remi(pokalna z Daejonom - izpadli po 11 m) in imajo tudi 5 porazov, med njimi kot prej napisano proti domačinom z 0-3.

Moja napoved :

Pričakujem zanesljivo zmago na stadionu Jeonju World Cup kjer je pred 8 leti bila tudi tekma Slovenija - Paragvaj....Saj so domačini po zadnjih rezultatih v super formi medtem ko "mladci" bodo težko odigrali pred številnimi navijači, ki ijih ogleda tudi po 20000 gledalcev( proti Suwonu je bilo 20.985 gledalcev).....TIP 1 z najmanj 2 goloma razlike...!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

^Cuvena * peruanska premier liga:

 

Sporting Cristal - León de Huánuco 1 @1.50

Share this post


Link to post
Share on other sites

Predlog današnjih fudbalskih susreta:

 

13:35

Kin. Super League,

Guangzhou - Beijing Guoan @ 1 @1.50, Expekt :uredu:

14:00

Ina. Indonesian Super Liga.

Pelita Jaya - Deltras @ 1 @1.30, Expekt :uredu:

15:00

Fin. Kakkonen Lantinen,

Härmä - VIFK @ 2 @1.45, expekt :uredu:

20:45

Euro 2012,

Španjolska - Italija,

Neodlučeno - nema oklade.,

Italy @ 2.40 :nije:

Edited by micha

Share this post


Link to post
Share on other sites

Spanjolska - Italija vise od 4,5 zutih kartona @1.75 SuperSport :nije:

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

Spanjolska - Italija vise od 2,5 gola @2.75 Unibet :uredu:

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

20;45, Španjolska - Italija ,Tip manje od 1,5 gola,@ 2,40,Expekt ,

 

Najzad !.Poslednji dan Eura.Ocekivalo se da ce Nemci igrati sa Spancima .No Baloteli i drustvo su ih nadigrali tako da Italijani sasvim zasluzeno veceras se bore za titulu prvaka Evrope.Ove dve ekipe su se sastale u grupnoj fazi prvog dela rezultat je bio 1-1.To je bio ujedno i jedini pogodak koji su Spanci primili na 5 utakmica.Poznat je bio podatak da Nemci nisu svladali Italijane u poslednjih 7 susreta.Bekenbauer je izjavio da je to i sputalo noge Nemcima.Izgleda da bi tako mogli da prodju i Spanci jer , U poslednjih 11 mečeva samo jedna pobeda Španije uz po pet remija i trijumfa Italijana.

 

Spanija je računajući prijateljske mečeve neporažena u 10 uzastopnih duela (sedam pobeda i tri remija), a poslednji su ih savladali Englezi sa 1:0 i to 12. novembra 2011.Španije nije poražena na EURU u 11 uzastopnih mečeva i poslednji neuspeh su doživeli protiv Portugala 2004. (0:1).Španije je neporažena u 19 uzastopnih takmičarkih utakmica, a poslednji poraz im je od Švajcarske sa 1:0 na SP 2010.

 

No i Italijani imaju cime da se podice:Italija je bez poraza u 15 takmičarkih utakmica u kojima ima skor 10-5-0 (sve pod vodstvom Ćezare Prandelija). Poslednji poraz im je od Slovačke sa 3:2 na SP 2010.Italija je bez poraza u čak 18 uzastopnih utakmica na EURU. Poslednji poraz u regularnih 90 minuta datira iz 2000. kad ih je Holandija u prvom kolu grupne faze savladala sa 3:0.

 

Ovi podaci su vise nego zanimljivi i pokazuju da su ovo dve svakako kvalitetne ekipe koje mogu lako da zavrse mec i bez golova ,pa da se trijumf ocekuje u produztku ili na penale.Oba rivala su do sada igrali po sedam susreta na penale i tu su bolji bili Spanci 4 dobil i a 3 izgubili).Italijani imaju obrnutu statistiku.Ima jos jedna bitna zanimljivost: Italija nikad na EURU nije postigla gol u produžetku, a igrali su ih sedam puta.

 

Najavljeni sastavi

ŠPANIJA: Iker Kasiljas - Arbeola, Pike, Serhio Ramos, Alba - Buskets, Čabi Alonso - David Silva, Ćavi, Inijesta - Fabregas

ITALIJA: Bufon - Abate, Barzalji, Bonući, Kjelini - De Rosi, Markizio, Montolivo, Pirlo - Baloteli, Kasano

 

Sudi Portugalac Pedro Proensa.

 

Moj predlog za ovu utakmicu je Under 2,5 ,Under 1,5,jedan od rivala ne daje gol kao i TR 0-0.Za prolaz ne znam neka pobedi bolji.

 

:icon_eek:

Edited by PERKAN

Share this post


Link to post
Share on other sites

Spain - Italy (to lift the trophy) - Italy 2.62

 

Bet365

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sport: Fudbal

Liga: Brazil

Vreme: 23:30

Događaj: Flamengo RJ-Atl.Goianiense

Tip: 1

Kvota: 1,60

Kladionica: SuperSport

 

7.kolo Brazilskog sampionata ''Serie A'' u kojem se sastaju Flamengo i Atletico GO. Flamengo se nalazi na 9.mjestu sa 9 osvojenih bodova, dok su gosti zadnji na tabeli sa svega 2 osovjena boda.

Flamengo do sada ima omjer 2-3-1 uz gol razliku 10:9. Kod kuce nemaju poraz, imaju 2 pobjede i 1 remi uz gol razliku 7 datih i 4 primljena gola. U proslom kolu su porazeni na gostovanju kod Gremia sa 2-0 i tako prekinuli niz od 5 utakmica zaredom bez poraza. Mislim da ce veceras Flamengo zabiljeziti pobjedu protiv jako slabasnog Ateltica. Wagner Lowe i drustvo ne bi trebali imati vecih problema.

 

Atletico GO se nalazi na zadnjem mjestu sa svega dva osvojena boda. Do sada nemaju pobjede iz 6 odigranih utakmica. Imaju dvije nerijesene i 4 poraza uz gol razliku 2-11. U gostima jos nisu postigli gol, imaju dva poraza i jedan remi, naravno bez pobjede su, a uz to su primili 5 golova na ta tri meca. Zadnja 4 meca su izgubili, ana posljednjem kod kuce dozivjeli i tezi poraz od Fluminensea sa 4-1.

Njhov zadnji medjusobni duel, igran u novembru prosle godine, je zavsio nerijeseno, bilo je 0-0, a tada je bio domacin Atletico.

 

Po svemu sudeci, kada je forma u pitanju i igra ove dvije ekipe u dosadasnjem dijelu prvenstva, nema sumnje da je flamengo veliki favorit i mislim da nece imati problema veceras, kada je pobjeda u pitanju. Tri boda su vrlo realna na konto Flamenga.

Share this post


Link to post
Share on other sites

European Championships:

Spain vs Italy (6) 1-0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Brazilian Serie A:

Portuguesa vs Santos (5) 2-2

Coritiba vs Sport Recife (4) 1-2

Bahia vs Internacional (6) 1-1

Flamengo vs Atletico Goianiense (5) 2-1

Palmeiras vs Figueirense (5) 0-0

Gremio vs Atletico Mineiro (4) 1-2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sport:fudbal

Liga:Brazil

Vreme:23:30

Događaj:Palmeiras - Figueirense

Tip:X2

Kvota:1.65

Kladionica:Bwin

 

Mec Brazilske lige u kome se u sedmom kolu sastaju domaci Palmeiras i gost Figueirense

oba tima su u losoj formi a pogotovo domacin koji iz 6 kola ima samo 2 boda i to osvojena na svom terenu cak su u proslom kolu izgubili od rezervista Corintoansa koji su odmarali igrace za copa libertadores a ono stro je interesantno sad slicnu situaciju cekaPalmeiras jer ih za p[ar dana ocekuje finale nacionalnog kupa sa Coritibom gde Palmeiras ima velike ambicije da osvoji trofej tako da ce igrati sa kombinovanim timom Assuncao( 4/0),golman Bruno( 6/0),Heleno(2/0),Juninho( 5/0),Artur( 1/0),Herique(6/0). povredjeni Juan(att 5/1) i Wescley(mf 0/0)

ovo je ocekivani sastav Deola, Cicinho, Leandro Amaro, Maurício Ramos - Fernandinho; Márcio Araújo, João Vitor, Patrik , Valdivia;- Mazinho (Maikon Leite) i Barcos (Betinho).

Sto se tice Gostiju oni su 12-ti sa osvojenih 7 bodova sa ucinkom 1.4.1. a u gostima 0.2.1. dakle puno X-erva a i u medjusobnim suretima na ovom terenu od 7 meceva 4 su bile X i to je nekako najlogicniji rezultat ali zbog oslabljenog tima domacih pokusacu sa X2

Figueirense ce igrati u sastavu Wilson; Anderson Conceição, Canuto, Guilherme Santos - Coutinho; Doriva, Túlio, Fernandes , Botti; -Caio i Júlio César.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...