Jump to content
Sign in to follow this  
Stosy

29.07.2012.

Recommended Posts

-3,5/G.Garcia Lopez-L.Mayer 2 1.60 @ Hrvatska Lutrija

 

Španjolac Garcia Lopez još nije osjetio beton na američkoj turneji ove sezone, preferira zemlju gdje postiže koliko toliko neloše rezultate jer ga krasi neumorivost, borbenost, dobar footwork i jaki udarci(lupanje)...s druge strane Argentinac Mayer također najbolje rezultate postiže na zemlji, ali voli i tvrdu podlogu (prošli tjedan izgubio od Indijca Rama u tijesnom meču koji je kasnije izgubio od pobjednika turnira Querreya istim rezultatom 6:3 7:6); ima bolji i konstantniji servis od Španjolca te nije tolika "bomba" u glavi kao Garcia Lopez (često lupa u mrežu i debele aute).

Garcia je seljak, nije odavno igrao na tvrdoj podlozi, te često zna poludit i raspast se, ako Mayer iskoristi sve navedeno i bude dobro servirao, može i pobijedit u ovom meču...ipak zbog veće sigurnosti igram da neće izgubit 4 razlike... :crossfingers:

 

6:7 6:7 :uredu:

Edited by Stosy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Baker B.-Serra F. 1 1.50 @ SuperSport

 

Amerikanac Brian Baker otkriće ove sezone(kasno je ušao u pro tenis zbog problema sa zdravljem, sad su ti problemi iza njega te pruža dobre partije), krasi ga precizan servis s puno spina - pošalje protivnika "po ćevape", izgubio je u 1. kolu u Atlanti u 3 seta od Kunjicina te prošli tjedan u LA-u također u 1. kolu u tijesnom meču od Rama...

Francuz Serra skoro pa veteran, voli brze podloge i ima neloš servis; smatram da je njegovo vrijeme prošlo te da će teško oduzet servis Bakeru ili ovojit trinaestu igru...također bilo bi veoma ćudno da talentirani Baker s jakim servisom zapne 3 tjedna zaredom na tvrdoj podlozi u 1. kolu na turnirima "kod kuće" ... :14clover:

 

1:2 u setovima :nije:

Edited by Stosy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...