Jump to content
Sign in to follow this  
Stosy

31.07.2012.

Recommended Posts

Anderson Kev.(1.s9,5)-Zopp J. over 1.70 @ SuperSport

 

Anderson ovdje favorit i po mojoj procjeni bi trebao pobijedit jer je iskusniji, ali da će biti lako sumnjam; naime mladi Estonac Zopp je također veliki server kao Južnoafrikanac Anderson, manje je poznat jer je do ove godine uglavnom nastupao po challengerima, ali ove godine postiže dobre rezultate, pogotovo na brzim podlogama gdje do izražaja dolazi njegova pametna servis igra...očekujem over gemova u 1. setu(ne i sveukupno jer postoji mogućnosti da se Zopp raspadne zbog neiskustva... :14clover:

 

6:3 :nije:

Edited by Stosy

Share this post


Link to post
Share on other sites

QuerreyS(h-3,5)-Andreev I. 1 1.60 @ SuperSport

 

Andreevu više leži zemlja, može odigrat dobar meč, ali sumnjam da može ugrozit Querreya...Amerikanac pruža dobre partije, prošli tjedan se prošetao na "svom" turnira te osvojio po treći put; mišljenja sam da će teško "naglo" izgubit formu, kladionice su ga vjerovatno podcijenile jer je osvojio turniri kao neće bit toliko zainteresiran, ali on mora hvatat bodove na ovakvim turnirima, ipak najbolje igra na betonu i ovdje vidim value bet, još ako bude prvi servirao dovoljan je 1 break! - 6:3 7:6 :14clover:

 

7:6 6:7 7:6 :nije:

Edited by Stosy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dudi Sela,prvi reket Izraela ce veceras u prvom kolu ch. Vancouvera imati za protivnika svog sunarodnjaka Amira Veintrauba.Inace Sela je trenutno 113 teniser svijeta.Prime,odnosno najbolje dane svoje karijere je imao prije 3 godine,odnosno 2009 tacno u ovo doba,na rang listi od 20.07 je zauzimao odlicno 2009 mjesto.Taj rezultat mu je obezbjedilo ponajvise 4 kolo Wimbledona.Inace,onako gradjom podsjeca na Belgijanske tenisere,koji su prilicno niski,medjutim,s obzirom na tu visinu 175 cm,ima izuzetno dobar servis.

Rezultat karijere mu je pobjeda nad Rodickom,2010 godine,kada je Andy bio u odlicnoj formi(London-trava)

Vlasnik je cak 12 chelenger singl titula,od toga cak 3 sa ovog turnira,koji mu ocigledno dobro lezi.

Amir Weintraub je takodje Izraelac,ima 26 godina i trenutno je 213 na svijetu,a u 5 mjesecu je bio 161.Rijetko kada pobjedjuje,ili pruza otpor teniserima koji su bolje plasirani od njeg,a sa Selom je do sada igrao 2 puta,oba puta porazen u 2 setaPosted Image

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sport:Tenis

Liga:Vankuver

Vreme:03:30

Događaj:Wang-Peliwo

Tip:1

Kvota:1,48

Kladionica5Dimes

 

Jimy Wang je 211 teniser svijeta,dolazi sa Kineski Tajpea i ima 27 godina.Omiljena podloga mu je Hard.

Do sada je osvojio 5 chelenger titula,i to sve prije 5 godina,odnosno do 2007 godine.Nekada je bio velika nada svjetskog tenisa,medjutim prevelik pritisak,i dosta problema sa povredama su dovele do toga da je sada i izvan 200 najbolji.

Zanimljivo da je rodjen u Saudijskoj Arabiji,a 2006 godine je zauzimao odlicno 85 mjesto na ATP listi

Peliwo je mlada nada Kanadskog tenisa,rodjen 1994 godine i kao i nekada Wang,smatra se velikim talentom.Medjutim,ovo mu je tek 4 chelenger u karijeri,i mislim da ce izgoriti u zelji za pobjedom,Wang je mnogo iskusnijii kvalitetniji igrac,pa tako prolaz u narednu rundu takmicenja ne bi smio doci u pitanjePosted Image

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...