Jump to content
Sign in to follow this  
rockytomas

18.08.2012

Recommended Posts

16:00, KooTeePee - OPS, tip 1 @ 2.00,Willam Hill,8/10

 

Mec iz Finske druge lige sa kojom sam se prilicno dobro upoznao zahvaljujuci nasem igracu Marku Jaksicu koji igra u toj ligi a upravo je u Opsu bio napadac i najbolji strelac ali predsednik kluba koji ocito nema sluha za dobre igrace je iz kluba oterao sva tri igraca koji su igrali u ovom klubu pre Jaksica oterani su Viric i Prebiracevic iako je klub u prvom delu sezone belezio dobre rezultate i bio blize vrhu tabele, u prvih 7 kola imali su 4 pobede, dva remija i samo jedan poraz i to od ubedljivo najjace ekipe u ligi Ropsa, nerazumne odluke, finasijska kriza su uslovili mnogo slabije igre i rezultate te u narednih 12 kola Ops nije zabelezio nijednu pobedu, samo 5 remija uz 7 poraza.

Marko Jaksic je donedavno jos uvek igrao iako je trazio raskid ugovora zbog losih odnosa u klubu a konacno ga je i dobio tako da je Ops jos vise oslabljen a predsednik kluba je najavio da ce dovesti nekoliko igraca iz Nigerije na probu.

Ono sto ce im biti dodatno teza okolnost je da ce na mec putovati 10 sati autobusom sto ce sigurno uticati na njihovu igru jer ce biti jako umorni.

Inace Ops je nakon serije losih rezultata u ozbiljnoj borbi za opstanak jer imaju 19 bodova na sedmom mestu a danasnji domacin

KooTeePee ima 16 dok iza njih u zoni ispadanja Hameenlinna ima 15 a Hifk ima 11 ovo je 20-to kolo a igra se trokruzno dakle 27 kola.

KooTeePee nije neka narocito jaka ekipa a kuci nisu bili posebno dobri ali u zadnje vreme su poceli da se cupaju, na svom terenu su pobedili jaku ekipu drugoplasiranu PK-35 Vantu sa 1-0 a u gostima zadnji HIFK sa 2-1

25.06.2012. kad su poceli problemi u Opsu,KooTeePee je pobedio u gostima sa 3-0 i time pokazao da su jaci tim od Opsa a sad na svom terenu kad je Ops jos vise oslabljen i bice umoran od puta imaju verujem laksi posao da pobede, uz to imace i veliki motiv da se odvoje od timova sa dna tabele

Share this post


Link to post
Share on other sites

Newcastle-Tottenham tip1 @2.65 Unibet :uredu:

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

IstraPul - Inter Zaprešić tip1 @2.00 SuperSport :uredu:

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

17:00 FK Velež Mostar - FK Rudar Prijedor, tip: 1 @ 1.67, bwin, 8/10

 

Na stadionu Vrapčići u Mostaru sastaju se Velež i Rudar iz Prijedora u 3. kolu BH Telecom Premier Lige. Dosta problema oko sastava tima ima trener Rudara Velimir Stojnić jer u u kombinaciji nisu zbog povreda Goran Kotaran, Tomislav Puljić, Duško Vranešević i Borislav Topić, dok je Velež pojačao igrački kadar sa golmanom Željkom Kuzmićem koji je ponikao u srbijanskom Železniku, a u svojoj karijeri branio za Pobedu iz Prilepa, Mornar iz Bara, Smederevo, te afrički Saint-George. U prva dva kola Rudar je igrao sa sarajevskim ekipama Olimpikom i Sarajevom. Na stadionu Otoka u Sarajevu je bilo 1-1 dok je Rudar poražen na svom terenu od Sarajeva sa 1-3. Sa druge strane ekipa Veleža je u prvom kolu savladala novog prvoligaša Radnika iz Bijeljine sa 3-0 na svom terenu, da bi u drugom kolu izgubili od Čelika u Zenici sa 0-2. Ovo će biti sedmi međusobni duel, a do sada su slavili domaćini osim zadnjeg duela u Mostaru koji je pripao ekipi Rudara sa 0-1 golom Rastoka u 90 minuti meča. Ostalih pet međusobnih duela su dobijali domaćini bez primljenog gola, tako da imamo još pobjede Veleža u Mostaru sa 3-0 i 1-0 i pobjede Rudara u Prijedoru sa 1-0, 2-0 i 2-0. Vjerujem da će Velež slaviti nad gostima iz Prijedora jer imaju bolji sastav, ne muče ih povrede niti suspenzije i imaju prednost domaćeg terena što se u tradiciji pokazalo kao bitna prednost u duelima ove dvije ekipe.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...