rockytomas 15 Posted August 22, 2012 04:00, FAS - Houston, tip: 2, @2.45, Atlantik, 8/10 Mec iz Concacaf lige sampiona u kome se u Salvadoru sastaju Fas i tim iz Americke MLS lige Houston radi se o trecoj grupi gde se jos nalazi Olimpija Tegusigalpa iz Hondurasa koja je u prvom kolu na svom terenu pobedila Fas sa 3-0 ako se zna da ni timovi iz Hondurasa nisu nesto posebno i da su to uglavnom amateri ili poluamateri a da su pobedili sa 3-0 onda je jasno da je kvalitet Salvadorskog kluba jos slabiji a kao odlican parametar je drugi tim iz Salvadora koji ucestvuje u ovom takmicenju CD Aguila koja je na svom terenu izgubila od Toronta Kanadskog kluba koji igra u Americkoj MLS ligi a nalazi se na zadnjem mestu Istoka dok je Houston na trecem mestu a upravo pred taj mec Houston je ppobedio Toronto u gostima sa 2-0 Fas i CD Aguila su igrali u prvenstvu i rezultat je bio 0-0 dakle sve je jasno Medjutim osim ovih statistickih podataka koji jasno daju sliku o kvalitetu timova gledao sam oba meca CD Aguila a juce sam posebno obratio paznju jer sam imao uplacen taj par i Santos Laguna se poigravao sa gostima , realno 10 golova je trebalo najmanje da im daju ali mnogo su promasivali ali i golman je imao dosta srece, videlo se da su totalni amateri koji su dosli da se sto casnije bore. Cim je Fas u prvom mecu izgubio od tima iz Hondurasa jasno je da nisu ni nista bolji. Sto se tice Houstona oni su treci na istoku i iako bolje rezultate beleze na svom stadionu mislim da je razlika u kvalitu velika i da im to nece biti problem, cak stavise trener ce pruziti sansu rezervom golmanu i jos 2-3 igraca ce dobiti priliku koji imaju veliki motiv da se dokazu Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted August 22, 2012 Vrijeme odigravanja: 03:00 Naziv para: Universidad de Chile - Santos-SP Tip para: over 2,5 gola Tečaj: 1.850 Prvi mec finala pobednika copa libertadores i copa sudamerikana ocekuje se otvoren mec sa puno golova oba tima ofanzivna sa slabijim odbranama Quote Share this post Link to post Share on other sites