Jump to content
Sign in to follow this  
Dusko

10.09.2012

Recommended Posts

17:00 Bjelorusija U21 – San Marino U21 tip: over 3.5 @1,45 bwin

 

Poslednje kolo kvalifikacija za Evropsko prvenstvo U21 jedan od meceva grupe 1 je mec izmedju Bjelorusije i San Marina obe reprezentacije nisu uspjele proci kvalifikacije Bjelorusija sa 10 bodova a San Marino sa 1, prvo mjesto u grupi pripada Njemackoj a drugo Bosni & Hercegovini koja ima 19 bodova. Ocekujem barem cetiri gola u ovom mecu selekcija Bjelorusije sastaje se sa najslabijom reprezentacijom svijeta i sta drugo ocekivati osim ubjedljivu pobjedu, mislim da moze postici barem cetiri gola na svom stadionu. Dovoljno je da pogledate poslednjih 5 meceva San Marina u goste, doduse San Marino pruza kakav takav otpor kad je domacin ali u goste to je potpuni debakl:

 

Bosna i Hercegovina U21 – San Marino U21 3 : 1

Grčka U21 – San Marino U21 2 : 0

Njemačka U21 – San Marino U21 7 : 0

Cipar U21 – San Marino U21 6 : 0

Sjeverna Irska U21 – San Marino U21 4 : 0

 

Jedini iznenadjujuci rezultat bio je u mecu protiv Grcke gdje je Grcka pobjedila sa samo 2:0 ali ipak kasnije se ispostavilo da Grcka igra veoma lose, oni nisu uspjeli pobjediti San Marino na njihovom stadionu i rezultat je bio 0:0. Svi u grupi su pokrili ovaj over kada su igrali sa San Marinom osim Grcke , sa obzirom da je Bjelorusija ekipa koja je postigla najmanje golova u grupi ne ukljucujuci San Marino ocekujem da ce se raspucati u ovom nebitnom mecu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

18:30 Mađarska U21 – Lihtenštajn U21 tip: over 3.5 @1,48 bwin

 

Moj drugi tip za danas ujedno i zadnji bit ce na mecu grupe 7 izmedju Madjarske i Lihtenstajna u ovoj grupi nalaze se jos i Irska,Turska,Italija. Italija zauzima prvu poziciju sa 19 bodova dok je na drugom mjestu Turska sa 15… Madjarska zauzima predzadnje mjesto sa 9 bodova i imaju tri pobjede zaredom sto znaci da su u odlicnoj formi , tacno u pravo vrijeme im dolazi najslabija reprezentacija grupe i ocekujem da ce Madjarska uci ozbiljno u ovaj mec. Lihtenstajn je u proslom mecu proziveo pravi debakl porazeni su od Italije sa cak 7:0!!

Ove dvije reprezentacije su se vec susretali, jednom 05.06.2012 i Madjarska je u Lihtenstajnu slavila sa 0:4 ocekujem da mogu odigrati slicnu utakmicu takodje igraju na domacem terenu tako da ocekujem dodatni motiv i puno golova u mrezi gosta. Kvota odlicna i sa obzirom da je Madjarska u idealnoj formi ovaj tip mi se cini veoma izgledan.

 

Dubl @2,14

Share this post


Link to post
Share on other sites

18:00, Slovačka - Kazahstan U21, Tip Gost ne daje gol,@1.70,Expekt,

 

Slovaci su nenadano dosliu priliku da osvoje 2 mesto i eventualni baraz.U proslom kolu su savladali dosada neporazene francuze sa 2-1 i sad imaju 1 bod vise od Rumuna.No trenutno su poslednaj po plasmanu drugoplasirana ekipa i danas moraju vise nego ubedljivo da savladaju protivnika i da ocekuju da neko od rivala kiksne ,kako bi dospeli do plasmana medju prve 4 drugoplasirane ekipe.Mladi Slovaci su najvise izgubili u utakmicama sa konkurentima za drugu poziciju ,Rumunima.Posto su oba meca izgubil i sa po 2-0.No ni danas ih ne ocekuje lak posao posto su Kazakstanci veoma cvrsti u odbrani.

 

Mladi igraci iz Kazaghstana iako su na tabeli u grupi tek 4 sa samo 4 osvojena boda igraju veoma cvrsto i primaju veoma malo golova.Samo su ih favoriti francuzi pobedili u overu (3-0) a sve ostale meceve su igrali u Under 2,5.Cak su i kod Francuza na strani casno izgubili(2-0).Njihov najveci uspeh u grupi je to sto su u prvom kolu kod Rumuna izvukli 0-0 da bi odmash u revansu odigrali takodje remi (1-1).I u obe utakmice sa Letonijom su odigrali remije.Sa danasnjim ribvalom su kod kuce izgubili jedva sa 1-0.Najveca mana im je slaba efikasnost jer su na 7 utakmica postigl i samo dva pogotka.

 

Domacin ce verovatno pokusati da sa osvojenih 15 bodova udju medju 4 ekipe za baraz.No za to ce im pored pobede (ubedljive) u danasnjem susretu biti potrebna i sreca ,odnosno da neko od konkurenata kiksne.smatram da ekipa kazahstana nece ni u ovom susretu uspeti da postigne pogodak.

 

:icon_eek:

Share this post


Link to post
Share on other sites

17:00 Bosna i Hercegovina - Njemačka, tip: 2 ili 3 gola na meču @ 2.10, Expekt, 8/10

 

Danas se u Sarajevu igra utakmica zadnjeg kola kvalifikacija za EP U21, a sastaju se BIH i Njemčak. Ovo je i derbi grupe jer je Njemačka trenutno prva a BIH druga. Njemačka ima sve pobjede (7 pobjeda) i gol razliku od 35-5 dok BIH ima omjer od 6 pobjeda, jedan remi i 2 poraza. BIH je poražena sa 0-3 u Stuttgartu ali je nakon toga odigrala odlično te je dva puta savladal Grčku sa 1-0 i 4-0, Bjelorusiju 3-0, San Marino 3-1. Danas BIH treba pobjedu sa kojom bi ušla u top 4 najbolje drugoplasirane ekipe i tako izborila baraž, što će biti teško pa je moj tip da će biti 2 ili 3 gola na meču. U prilog BIH ide neigranje četvorice standardnih njemačkih reprezentativaca, među kojima i kapiten te igrač Schalkea Lewis Holtby. Neće igrati niti HSV-ov Maximilian Beister, Tony Jantschke iz Borussije Moenchengladbach te Sebastian Rode iz Eintrachta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

BiH- Njemačka U21 2

 

1,55 u Supersportu...

 

Jednom su igrali prijateljsku utakmicu u Zenici, prije 10 godina i bilo je 5-1 za Bosnu i Hercegovinu, kvote su bile još niže na Njemačku tad, mislim da Njemačka U21 nije nikada tako puno izgubila, a sada Njemačkoj fali 4 standardna igrača pa nije baš za čiste 2

 

http://www.dfb.de/in...amb=Deutschland

Edited by emir1983

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:45, Drogheda United - Derry, tip 1/1 @ 4.15, expekt, 8/10

 

Irska prva liga, utakmica 25.og kola izmedu trenutno druge ekipe lige Droghede koja usto igra na svom terenu - prednost dajem dakle domacinu i ekipe Derrya koja se nalazi na petom mjestu irskog prvenstva. Solidni su to klubovi. Drogheda zaostaje 6 bodova za vodecim Sligo Roversima sto nije nemoguce stici, ali treci St. Patricks joj puse za vratom sa samo dva boda manjka. Derry ima cak 20 bodova manje od vodece ekipe. Tu takoder mozemo vidjeti razliku medu njima. Dakle, Drogheda United kod kuce biljezi 6-3-3 uz gol razliku 16:12. Sa druge strane Derry u gostima ne nastupa nesto sjajno - imaju 4-5-3. Drogheda United je u solidnoj formi - u zadnjih sest nastupa (pet prvenstvenih i jedan u kupu) biljeze 4 pobjede i 2 poraza. U kupu su pobjedili Wexforda, a u zadnjem kolu 1:3 u gostima Bray Wanderersa. Sa druge strane Derry je takoder ostvario pobjedu u kupu..ali u zadnje vrijeme ih bas ne ide.. u proslom kolu poraz 0:1 od Cork Citya, kolo prije toga poraz od St. Pastricksa cak 3:0 - znaci 180 minuta su bez postignutog pogotka. Mislim da je ovo vrlo tesko gostovanje za njih i bod bi im bio dobar. Ocekujem navalu domacina od pocetka, pa da ce voditi i prvo poluvrijeme - u nizu su od 3 pobjede u zadnjih 15ak dana. Cak kada pogledamo i medusobne susrete tu je Drogheda United u prednosti - susretala su se ova dva kluba dosta puta u okviru 1. lige - a recimo u zadnja dva njihova susreta ove godine (u trecem i sestom mjesecu) slavila je Drogheda United sa 2:0 odnosno 0:3. Dakle, nisu primili gola. Sve u svemu, po kvoti gledajuci cini se izjednacen susret - ali sve drugo je na strani domacina - bolje stoje na ljestvici, u boljoj su formi, na svom terenu, h2h omjer na njihovoj strani. Sretno tko prati !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dakle, Drogheda United kod kuce biljezi 6-3-3 uz gol razliku 16:12. Sa druge strane Derry u gostima ne nastupa nesto sjajno - imaju 4-5-3.

 

Šta je lošije - 3 poraz akod kuće ili 3 poraza u gostima? Derry ima jako dobar rezultat u gostima, IMO. :57bye:

Share this post


Link to post
Share on other sites

17:30, Poland U21-Portugal U21,Tip 2 @1,60, Germaniasport, 8/10

 

 

Zadnje kolo kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u kome se u grupi 5 sastaju Poljska i Portugal

pred zadnje kolo Rusija ima 16 bodova i igra sa slabom Moldavijom gde se ocekuje pobeda Rusa jer su u prvom mecu pobedili sa 6-0

Portugal ima 14 bodova sa ucinkom 4.2.1 i gol razliku 15-6

Poljska ima 10 bodova sa ucinokom 3.1.3 i gol razliku 13-13

sistem takmicenja je da u brazu igraju prvoplasirane ekipe iz 10 grupa plus 4 najbolje drugoplasirane stim da se u grupama gde ima 6 ekipa brisu rezultati protiv zadnjeg na tabeli

Tabela drugoplasiranih pred zadnje kolo

 

Norveška 16 (+7) Igra sa Engleskom u gostima

Turska 15 (+6) Zavrsila takmicenje i ne igra danas

Portugal 14 (+9)

Švajcarska 14 (+8) igra kuci sa slabom Estonijom

Jermenija 14 (+6) igra u gostima sa Crnom Gorom koja nema sanse

Slovenija 14 (+3) Zavrsila takmicenje i ne igra danas

Danska 13 (+8) igra sa Severnom Irskom kuci koja nema sanse

BiH 13 (+8) igra sa Nemackom koja je obezbedila prvo mesto

Škotska 13 (+8) igra u gostima sa Austrijom koja nema sanse

Slovačka 12 (+4) igra kuci sa Kazahstanom koji nema sanse

 

Dakle vidi se da je 17 bodova potrebno za siguran prolaz medju 4

Poljaci su u Petak igrali sa Rusima i izgubili sa 4-1 kada im je isklucen Lukasik koji nece igrati danas a golman Skorupski ce na klupu jer nije zadovoljio , takodje glavni igrac u napadu Sopbiech je pozvan za A selekciju i on nece biti na raspolaganju

Selektor Poljske ce danas dati priliku rezervistima jer nemaju vise nikakve sanse za plasman dalje i zeli isprobati na koje igrace moze racunati u sledecim kvalifikacijama

Portugalu je ovo mec biti ili ne biti i sigurno imaju veliki motiv a u timu su osim igraca iz najjacih ekipa Portugalskog prvenstva i igraci koji vec grade internacionalnu karijeru u svakom slucaju Portugalci imaju veliki potencijal sto mozemo videeti i po tome da njihovi igraci u starijim kategorijama nastupaju u najjacim svetskim klubovima a njihovo prvenstvo je mnogo jace od Poljskog pored toga njihove skole fudbala su slicne Spanskoj koja je najbolja u Evropi, Primer Portoa koji prodaje skupo igrace koji se afirmisu u njihov timu a onda prodaju za velike pare je najbolji za to , iako oni uzimaju i mlade ighrace iz drugih drzava pa ih afirmisu.

U svakom slucaju Poljaci ce biti dosta oslabljeni i bez motiva i verujem da Portugalci nece propustiti takvu priliku da pobedom obezbezde ucesce u barazu

Share this post


Link to post
Share on other sites

dakle ko zeli da igra mlade reprezentacije na nekom tiketu Svajcarska,Rusija u hendikepu,Danska, Slovacka, Portugal, Ceska

a neki singlici na manji ulog Jermenija 2, Engleska X i BIh 1 ili 1X (Nemcima ne igraju 4 najbolja igraca )

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fudbal, Irska Premier Liga, 21:00 Shelbourne – St. Patricks 2 q 2.10, Mozzart, 6/10

 

U prošlom kolu sam igrao na St. Patrickse na gostovanju Bohemiansu. Pobedili su na jedvite jade, ali je najvažnije da je tip prošao. Ponovo igram na njih, zato što je Šelburn mnogo slabiji od Bohemiansa, zato što mislim da su ''sveci'', po formi, trenutno najbolja ekipa u Irskoj (na poslednje 4 utakmice, osvojili su 10 bodova), nalaze se u vrhu tabele u borbi za jedno od mesta koje vodi u Ligi Evrope. Trenutno su na trećem mestu i za liderom Sligom zaostaju 8 bodova. Večeras neće igrati M. (sredina, 3 ut), dok su pod znakom pitanja I. Bermingham (odbrana, 23 ut), J. Kelly (sredina, 21 ut, 3 g), J. Russell (sredina, 18 ut, 3 g) i S. O'Flynn (napadač, 5 ut, 1 g). ali seu tim

 

Šelburne se nalazi u donjem delu tabele sa 27 bodova, ima 11 više od poslednjeg Dundalka, koji je u katastrofalnom stanju, tako da im ne preti neka posebna opasnost po opstanak u ligi. Nalaze s eu lošoj formi, na poslednjih 7 utakmica nisu pobedili, tri puta su igrali nerešeno, a četiri utakmice su izgubili. U prošlom kolu su napravili pravi podvig igrajući nerešeno na gostovanju Sligu. Biće pojačani pred ovu utakmicu, jer im se vraćaju neki igrači, K. Dawson (sredina, 19 ut, 2 g), G. Mathews (odbrana, 15 ut) i B. Shortall (sredina, 19 ut), ali im zato neće grati jedan od najboljih igrača P. Cavanagh (sredina, 25 ut, 6 g), kao i G. Cronin (sredina, 18 ut, 1 g), a pod znakom pitanja je A. Murphy (sredina, 17 ut).

 

U ovoj sezoni ova dva tima su odigrala dve utakmice, jedna je završena nerešeno, a na jednoj je pobedio St. Patricks i tom pobedom su prekinuli niz od 18 utakmica bez pobede nad Šelburnom.

 

Pozdrav i srećno.

Edited by mirko

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mladi Spanci jos uvek nisu primili gol na svom terenu a danas??

 

Španjolska - Hrvatska ,CRO ne daje gol,@1.95

Share this post


Link to post
Share on other sites
Switzerland U21 - Estonia U21 - Total Match Goals Under/Over Over 2.5 Will Hill 1.50 6/10

Share this post


Link to post
Share on other sites

18:00, Slovačka - Kazahstan U21, Tip Gost ne daje gol,@1.70,Expekt,

 

Slovaci su nenadano dosliu priliku da osvoje 2 mesto i eventualni baraz.U proslom kolu su savladali dosada neporazene francuze sa 2-1 i sad imaju 1 bod vise od Rumuna.No trenutno su poslednaj po plasmanu drugoplasirana ekipa i danas moraju vise nego ubedljivo da savladaju protivnika i da ocekuju da neko od rivala kiksne ,kako bi dospeli do plasmana medju prve 4 drugoplasirane ekipe.Mladi Slovaci su najvise izgubili u utakmicama sa konkurentima za drugu poziciju ,Rumunima.Posto su oba meca izgubil i sa po 2-0.No ni danas ih ne ocekuje lak posao posto su Kazakstanci veoma cvrsti u odbrani.

 

Mladi igraci iz Kazaghstana iako su na tabeli u grupi tek 4 sa samo 4 osvojena boda igraju veoma cvrsto i primaju veoma malo golova.Samo su ih favoriti francuzi pobedili u overu (3-0) a sve ostale meceve su igrali u Under 2,5.Cak su i kod Francuza na strani casno izgubili(2-0).Njihov najveci uspeh u grupi je to sto su u prvom kolu kod Rumuna izvukli 0-0 da bi odmash u revansu odigrali takodje remi (1-1).I u obe utakmice sa Letonijom su odigrali remije.Sa danasnjim ribvalom su kod kuce izgubili jedva sa 1-0.Najveca mana im je slaba efikasnost jer su na 7 utakmica postigl i samo dva pogotka.

 

Domacin ce verovatno pokusati da sa osvojenih 15 bodova udju medju 4 ekipe za baraz.No za to ce im pored pobede (ubedljive) u danasnjem susretu biti potrebna i sreca ,odnosno da neko od konkurenata kiksne.smatram da ekipa kazahstana nece ni u ovom susretu uspeti da postigne pogodak.

 

:icon_eek:

 

 

6-0 :uredu: :uredu:

 

:icon_eek:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...