Jump to content
Sign in to follow this  
statisticar

20.09.2012

Recommended Posts

Cvrsti o odbranama obe ekipe:

 

RC Genk - FC Videoton Under 2,5 ,@1,78

 

:icon_eek:

 

21:00, RC Genk - FC Videoton , tip manje od 2,5 gola,@ 1.78,

 

Belgijanci su zabrinuti i oprezni pred danasnji mec sa Madjarima jer je Videoton u prvoj fazi izbacio Gent i to vise nego ubedljivo. Trener Been je mobilisao ekipu i upozorio na kvalitet gostiju.Genk je prvo izbacio Aktobe sa dve pobede po 2-1 no i prosloj fazi je izgubio u Lucernu (2-1) da bi u revansu kod kuce dobio sa 2-0. U prvenstvubelgije dobro igraju pa su u pretproslom kolu u gostima kod Anderlehta izvukli 2-2.No razocarali su prosle nedelej kada su kod kuce samo remizirtali sa Beverenom (1-1).ceo napad se ispromasivao a posebno najskuplji igrac ,i Vossen, koji je promasio sansu koja se tesko promasi.Moguci sastav domacina:

Van Hout, Fernandez, Koulibaly, Simaeys, Hamalainen, Hyland, Buffel, Monrose, Gorius, De Ceulaer, Vossen

 

Gosti iz Fehervara su imali dosta tezak put do Lige evrope.U prvom kolu su zahvaljujuci golu u gostima izbacili Slovan iz Bratislave (0-0 kod kuce i 1-1 u Bratislavi)U drugom kolu kvalifikacija su iznenadili Gent tako sto su pobedili kod kuce sa 1-0 a u revansu napravili pravu senzaciju i dobili sa 3-0. I poslednju prepreku su prosli tako sto sa sa Trabzonom oba meca zavrsili po 0-0 , da bi tek prolsi dalje na penale. U& domacem prvenstvu igraju dobro i za sada su pretrpeli samo jedan poraz i tokod kuce od Honveda (0-1).Moguci sastav gostiju:

Božović - Brachi, Vinicius, Caneira, Stopira - Mitrović, B. Toth - Gyurcso, Sandor, Oliveira - Nikolić

 

 

Genk je dosta efikasna ekipa ali u poslednja 4 duela na svom stadionu su zavrsena u Under 2,5.Gosti su ekipa koja na strani igra veoma zatvorena tako da su na poslednjih 10 duela na strani cak 8 zavrsili u Under2,5. U 6 meceva u Evropi svi su sem meca u gostima sa Gentom (3-0) zavrseni u under 2,5

 

:icon_eek:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: GermaniaSport

Broj para iz kladionice: 837

 

Vrijeme odigravanja: 21:05

Naziv para: Lyon-Sparta P.

Tip para: 1

Tečaj: 1.500

 

ULOG: 7/10

Share this post


Link to post
Share on other sites

19:00, Hapoel - Atletico Madrid, tip: 1X, @2.10, 4/10, bwin

 

Večeras počinje Evropa liga, iza Lige prvaka najjače evrospko takmičenje, ali za kladioničare dosta nepredvidivo. Aktuelni osvajač ovog takmičenja večeras počinje u Izraelu gdje gostuje veoma neugodnom Hapoelu. Oni su se plasirali u ovo takmičenje izbacivši Dudelange u dvije utakmice. Imali su sreće u žrijebu Play-offa dobivši Luksemburžane, ali sad su pravi ispiti u ovoj grupi gdje se još nalaze češki Plzen i portugalska Academica. Odlično su počeli svoje prvenstvo gdje imaju tri pobjede iz tri meča, slična situacija je i sa atleticom, istina oni imaju jedan remi i dvije pobjede. Također, bitno je spomenuti i njihov trijumf nad Chealsijem u Super kupu Evrope od ubjedljivih 4:1. Večeras Atletico Madrid igra bez pet standardnih prvotimaca a to su Godín, Filipe Luis, Gabi, Arda i Falcao. Kao što se može vidjeti, to su veoma bitni igrači, a posebno se to odnosi na Ardu Turana, a šta reći za najboljeg strijelca i igrača Atletico Madrida Falcaoa. Bez obzira na to, Simeone se neće predati i ko god da izađe dat će maksimum kako bi se dokazali treneru. Isto tako, i s druge strane, dobar rezultata neće sam doći za Hapoel, te će oni morati uložiti dosta truda kako bi makar ostali neporaženi. To je moj tip za večerašnji meč, jer smtram da će Hapoel biti dosta motivisan za ovaj meč, igraju pred svojim navijačima koji ih u dosta utakmica nose do povoljnih rezultata. Smatram da neće izgubiti ovaj meč.

Share this post


Link to post
Share on other sites

tri undera:

 

Genk, Partizan ,Plzen Under 2,5 !!

 

Videoton igra cvrsto na strani i malo golova prima.Partizan ,neefikasan kad treba, A Plzen ide na minimalnu pobedu (ne prima gol)

 

:icon_eek:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Isto i ja razmisljam... madjaji i belgijanci se ubili za overa.... ne znam, to je moje misljenje, mada gledajuci Perkana kao jako dobrog kladionicara, nije ovo postavio bez razloga.... sada sam u dilemi sta da igram na ovaj par

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...