Jump to content
Sign in to follow this  
micha

25.09.2012.

Recommended Posts

Turnir se igra u Srbiji:

 

Serbia U17 v Armenia U17 tip 1/1 @1.53

 

:icon_eek:

 

Domacin se raspucao prvo pol 1-0 a u drugom vec vod sa 4-0 (55 min)

 

:icon_eek:

Share this post


Link to post
Share on other sites
20:15, Mouscron - Standard Liege, tip: over 2,5 goals @ 1.50, SuperSport Edited by Dinno

Share this post


Link to post
Share on other sites

Juve je jedina ekipa u Italiji, koja nesto vrijedi, tako da mislim da bi mogli dobiti ovaj mec. Nije losa Fiorentina ove sezone, pa cu ja ipak odigrati X2, ne vjerujem da ce Juventus ovo izgubiti.

 

Navijam za Juventus i veoma mi je drago da se vratio u vrh italijanskog fudbala, a za danas bih preporučio Oba daju gol. Miriše mi ovo na 1-1.

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:45, Fiorentina - Juventus, tip: X, @3.30, 3/10, bwin

 

Večeras će se u Firenci odigrati prvi meč petog kola italijanske Serije A, a domaći će ugostiti torinski Juventus, aktuelnog prvaka Italije. Juve je i ovu sezonu otvorio veoma dobro, nalaze se na prvom mjestu sa 12 bodova, ubilježili su sve četiri pobjede na otvaranju nove sezone, dok su i u Ligi prvaka dobro počeli jer su sa aktuelnim prvakom Evrope odigrali neriješeno 2:2. Osim Udinesea, gdje su veći dio meča odigrali sa igračem manje, nisu imali ozbiljniji meč, zato će večeras u Firenzi biti veoma teško za njih, jer domaćini su ovu sezonu otvorili veoma dobro i imaju sedam bodova, za razliku od prošle koja je bila veoma loša. To nije slučajno, jer je za trenera postavljen Vicenzo Montella, bivši trener Catanie sa kojom je imao zapažene rezultate. Zbog toga se vodstvo Fiorentine odlučilo da angažuje ovog mladog stručnjaka, a večeras će mu biti prava prilika da dokaža svoju vrijednost. Ekipa je sasvim solidna i predvodi je Stevan Jovetić, igrač koji igra vjerovatno svoju posljednju sezonu u ovom klubu, jer se veliki timovi otimaju za njega a jedan od njih je i Juventus. Prošle godine je na ovom stadionu Artemio Franchi rezultat bio 5:0 za Juventus. Sigurno da to boli navijače Fiorentine, ali i igrače pa će vjerujem večeras dati sve od sebe da se iskupe za taj sramotan poraz. Mislim da domaći imaju snage da ovaj meč završe neporaženi, a i možda je vrijeme da gosti prekinu svoj niz pobjeda. Dakle, tip neriješen rezultat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fudbal, Nemačka RL zapad,

19:30

FC Kray - Sportfreunde Siegen @ 2 @ 1.90

 

BAH

 

FT : 0:3 :icon_razz:

Share this post


Link to post
Share on other sites

04:00,Aguila - Toronto, Tip 2 @ 1.85, Germaniasport, 8/10

 

Mec iz Concacaf lige sampiona za koju sam od pocetka pisao analize i gde sam bio jako uspesan a uglavnom su mi mete bile timovi iz Salvadora jer oni uglavnom sluze za popravljanje gol razlike

posto sam vec vise puta pisao sada necu toliko dugo ali uglavnom posto sam gledao skoro sve meceve ovog takmicenja Aguila je uz Fas sigurno najslabija ekipa u ovom takmicenju.

u okviru grupe 1 sastaju se Aquila i Toronto iz Kanade koji igra u Americkoj MLs ligi a u ovoj grupi je i glavni favorit za prolaz dalje Santos laguna koji ima sve 3 pobede dosada.

U prvom mecu ove grupe u Torontu su igrali ove dve ekipe i tada je Toronto pobedio ubedljivo i lako sa 5-1 a vec do 48-og minuta je bilo 4-1 kad su malo spustili gas i kasnije postigli samo 1 gol

Aquila je odigrala i dva meca sa Santos Lagunom i u oba je bila demolirana sa 0-5 i 0-4 a u oba meca Santos je mogao da pobedi i sa dvocifrenim rezultatom.

Toronto je sa Santosom izgubio sa 3-1 ali je dva gola primio na kraju meca u 90-tom i u zaustavom i to im daje nekakvu nbadu da mozda mogu da iznenade Santos u revansu i tako izbore plasman dalje iako je to teska misija ali da bi do toga dosli moraju veceras pobediti u ovom mecu i da osvojanjam jos 3 bodaimaju 6 pre tog zadnjeg gde bi odlucivali o plasmanu dalje

Toronto u MLs ligi ne igra dopbro u zadnjim mecevima jer nemaju nikakve sanse za Play off ali u vecini meceva gube sa jednim golom razlike i postignutim golom a u zadnjem mecu su pruzili pristijam otpor Los Angelesu gde su dali 2 ali primili 4 gola

Toronto je sve karte bacio na ovo takmicenje i nadaju se da ce ostvariti uspeh u danasnjem mecu

Za razliku od njih trener domacih je shvativsi da nemaju sta da traze i da im je prvenstvo prioritet u danasnjem mecu ce odmarati glavne igrace O. Romero (sredina), J. Gutierrez (napadač), B. Vilalobos (prvi golman) i M. Henriques (odbrana)

Dakle jasno je da je Toronto mnogo jaci tim jer igraju u jakoj ligi za razliku od poluametera iz Salvadora

Razmisljao sam i o pobedi u hendikepu koja je jako realna ali sigurnije je cista pobeda

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:15, Mouscron - Standard Liege, tip: over 2,5 goals @ 1.50, SuperSport

 

FT 1-1 :nije:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...