Jump to content
Sign in to follow this  
statisticar

26.09.2012

Recommended Posts

Koprivnica - Pomorac Kostrena tip1X @2.50 SuperSport :uredu:

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

Koprivnica - Pomorac Kostrena tip1X @2.50 SuperSport

 

Imal ovdje neki poseban razlog, niskomoralni, mislim se čistog 1 staviti ako ima nekih naznaka za pobjedu domaćih...

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:00 Borussia Mönchengladbach - Hamburger SV, tip: X2 @ 1.90, Expekt, 8/10

 

U meču 5. kola njemačke Bundeslige se sastaju domaća Borussia Mönchengladbach i Hamburger SV a mene je privukla odlična kvota na dvoznak X2. Mislim da će Hamburg večeras ostati neporažen i očekujem da nastave dobre igre iz zadnja tri meča u kojima su postigli čak 16 golova (11-2 Niendorfer TSV prijateljska, 2-3 Frankfurt i 3-2 sa prvakom Dortmundom). HSV je loše započeo sezonu sa dva poraza od Nurnberga i Werdera ali su se sada razbudili i imaju priliku da protiv Mönchengladbacha uknjiže nove bodove.

 

Borussia Mönchengladbach je najprijatnije iznenađenje od prošle godine i izborili su plasman u kvalifikacije za Ligu prvaka gdje su ispali od Dinamo Kieva sa 1-3 2-1, te tako stekli pravo nastupa u Europa Ligi gdje su remizirali kod kiparskog AEL-a sa 0-0 prije 5 dana. Sada sa limitiranom ekipom imaju dosta težak raspored u ovih nekoliko dana i sumnjam da će večeras slaviti protiv HSV-a. U narednih 11 dana imaju utakmice sa Dortmundom, Hamburgom, Fenerbahceom i Frankfurtom.

 

Borussia M'gladbach: ter Stegen – Jantschke, Stranzl, Alvaro Dominguez, Daems – Nordtveit, G.Xhaka – Herrmann, Arango – Hanke, L.de Jong

 

Kao što sam pisao HSV je loše otvorio sezonu ali nadu navijačima je vratila pobjeda protiv Dortmunda sa 3-2 i vjerujem da će večera uzeti barem jedan bod. Pobjeda nad aktuelnim prvakom sigurno podiže samopouzdanje, s tim da se mora reći da su u finišu tog meča imali dosta sreće i sjajnog Adlera na golu, koji je u nekoliko navrata sačuvao svoju mrežu za konačnih 3-2..

 

HSV: Adler – Diekmeier, Mancienne, Westermann, Jansen – Badelj, Arslan – van der Vaart, Iličević, Son – Rudnevs

Share this post


Link to post
Share on other sites

Imal ovdje neki poseban razlog, niskomoralni, mislim se čistog 1 staviti ako ima nekih naznaka za pobjedu domaćih...

 

koja je liga Koprivnica a koja Pomorac? :kahva:

Share this post


Link to post
Share on other sites

3. i 2. liga....

 

dalo bi se to iskombinovati samo nemamo informacija, biće dosta iznenađenja danas u Kupu Hrvatske i Srbije, pa sam igrao singlove na sitne uloge na domaćine :48thumbsup:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kup: Borac čeka Kolubaru u Čačku

 

 

izvor b92

 

 

Čačanski Borac i Kolubara iz Lazarevca sastaće se u šesnaestini finala Kupa Srbije, a, po rečima trenera, obema ekipama je prioritet Prva liga Srbije.

 

Duel dve ekipe igra se u sredu u 16 časova u Čačku.

Trener Borca Zoran Njeguš rekao je da će njegov tim teško ponoviti uspeh iz prošle sezone kada je igrao finale protiv Crvene zvezde i ukazao da je prioritet povratak u Superligu.

Imamo određene ambicije u Kupu, ali smo svesni i realni da ćemo teško ponoviti uspeh od prošle sezone kada smo stigli do finala. Teško ćemo to ponoviti, ali ćemo sigurno tražiti pobedu protiv Kolubare“, rekao je Njeguš.

 

Borac i Kolubara sastali su se u pretprošlom kolu Prve lige, a rezultat utakmice u Lazarevcu bio je 1:1.

 

Igraće se jedna utakmica, poznajemo protivnika i biće teško jer su kvalitetna ekipa. Nas u subotu očekuje teška utakmica protiv Voždovca, tako da ćemo u sredu izmešati karte i videti kakav će biti ishod“, naglasio je Njeguš.

 

Trener Kolubare Dražen Dukić rekao je da će na teren izvesti kombinovani sastav.

 

Nama je prioritet prvenstvo, tako da ćemo najverovatnije igrati u kombinovanom sastavu. Uvek smo igrali dobro u Kupu, ali moramo sačuvati igrače jer ih nemamo dovoljno, tako da će šansu dobiti neki koji su manje igrali u dosadašnjem delu sezone“, rekao je Dukić, „To ne znači da se predajemo, ali je jednostavno takva situacija. Moramo voditi računa da protiv Inđije za vikend uđemo spremni jer nam je to utakmica polusezone. Pobeda bi nas podigla i igrači bi izašli iz rezutatske krize, s obzirom da smo imali dosta dobrih utakmica i nekoliko puta zbog individualnih grešaka nesrećno izgubili“.

Share this post


Link to post
Share on other sites

16:00 Mladost Lučani - Novi Pazar, tip: 1X @ 1.68, Unibet, 8/10

 

U duelu šesnaestine finala Kupa Srbije Novi Pazar je favorit za prolaz dalje ali Milovanović smatra da njegova ekipa može da iznenadi.

"Dolazi nam superligaš, koji ima imperativ da prođe dalje. Nećemo im olako prepustiti pobedu, nadigravaćemo se koliko je to u našoj moći i pokušaćemo da uz maksimalno zalaganje dođemo do povoljnog rezultata", rekao je Milovanovićagenciji Beta.

 

Milovanović je istakao da to što je Pazar favorit ne mora ništa da znači.

 

"Lopta je okrugla, nikada nije bilo u fudbalu da onaj koji je favorit na papiru mora da dobije utakmicu. Oni svakako jesu favoriti, ali ćemo i mi tražiti našu šansu da dobijemo ovu utakmicu",zaključio je trener Mladosti.

 

Utakmica između Mladosti i Novog Pazara počinje u sredu 26. septembra u 16.00 sati na stadionu u Lučanima.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ovo djeluje zanimljivo:

 

20:15 Glasgow Rangers - Motherwell, tip: 1 @ 2.88, bet365, 5/10

 

Prvi put nakon ispadanja u 4 rang takmičenja Glasgow Rangersi će ugostiti nekog Premierligaša na svom terenu u okviru Liga Kupa. Zadnju utakmicu je bilo 45.000 navijača protiv Montrose-a, a domaćin na svom web site-u najavljuje pobjedu (izjave trenera i igrača). Zanimljivo za probati.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Borussia Mönchengladbach - Hamburger SV 1 @ 1.75 , Bet-at-home

 

ja sam ovdje tipovao X2 jer je Borussia prošle godine dostigla svoj vrhunac dok ove godine dosta lošije igraju (čutaj imaju manje sreće). HSV je u odličnoj seriji i po meni ovo je X2 :icon_surprised:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...