Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

30.09.2012.

Recommended Posts

American Football, NFL

19:00 CET (30/09/2012)

Buffalo Bills-New England Patriots

Pick: Over 51

Offered at: 1.94 (MarathonBet)

Stake: 7/10

 

 

 

Na Ralph Wilson Stadiumu u (Orchard Park, N.Y.) sastaju se diviziski rivali domaći Billsi(2-1) i gostujući Patriotsi(1-2)...

Billsi su pokazali još prošle sezone da će biti dosta nezgodan rival svakome ove sezone posle poraza u prvom kolu nanizali su dve pobede i u dobrom raspoloženju čekaju Patriote. Dok sa druge strane Patrioti koji su kao i zadnjih par sezona jedni od favorita za najviši plasman startovali vrlo ubedljivo protiv Tennesia ali je onda usledio neočekivani poraz kući od Arizone a potom i u Baltimoru iako su bili bliži pobedi.

Ja na ovom meču se nebi puno bavio time ko će pobediti meni se na ovom meču nameće Over poena granica koju ja uzimam je 51 u većini kladionica je kvota na Over u padu.

Dugo tim Billsa čeka ekipu koja je spremna za velika dela još od ere čuvenog QB Jim Kellya nikada više br.12 neće niko u ekipi nositi jel je broj 12 zauvek povučen kao jedini br. koji nije dostupan u ekipi Billsa meni je bila čast da sam takvog jednog velikana gledao više puta nažalost on će biti upamćen kao najveći gubitnik u istoriji Footballa kao kvoterbek koji je izgubio 4 vezana Super Bowla(1990,1991,1992 i1993) posebno je bio šokantan poraz u prvom njegovom Finalu 1990god. kad su Giantsi pobedili FG sa 20-19 da bi potom izgubili od Was. a onda dve godine zaredom od Dallasa koji je imao dva neverovatna igrača velike legende QB Troy Aikmana i neponovljivog najboljeg RB u istoriji Emmitt Smitha.

Predvodnik sadašnjeg napada je QB R. Fitzpatrick (29) koji već 4 sezonu igra za Billse i ovu sezonu je počeo dosta dobro ima prebačenih 581y 8 TD i 3 INT njegova glavna meta je WR S. Johnson tu je još i TE S. Chandler.

Billsi su se pokazali i kao odličan napad i po zemlji gde prosečno prave fantastičnih 178y po meču gde su treći napad trčanjem u celoj ligi tu su RB C. Spiller(koji je pod znakom pitanja za meč zbog povrede ali bi trebalo da igra) tu je i T. Choice.Ekipa Billsa je bila vrlo efikasna u prva 3 kola gde je postizala na svakom meču dosta poena 28,35 i 24 dok je i odbrana Billsa nije sjajna po dozvoljenim yardama je 17 u ligi a večeras će imati težak zadatak pošto dolaze Patrioti koji su uvek dosta efikasni.

Patriotsi se već godinama oslanjaju na fenomenalnog QB T. Bradya koji ima 3 Super Bowla a posebno će ostati upamćena 2001god. kada je niotkuda kao rezerva tada neprikosnovenom Dru Bledsou koji je se povredio tada je na 2-5 skor koji je imao N.E. i od tog trenutka počinje njegova era odvodi tim do Super Bowla i postaje MVP gde Patrioti pobeđuju tada kako se mislilo nepobedive Ramse koji su bili ogromni favoriti sećam se da je tada hendikep u finalu na Patriote bio +15(jako lepe sam pare uzeo to veče) Patrioti pobeđuju sa 20-17!!! Još dva Super Bowla uzima 2003 i 2004 i igra još dva finala. Svakako da su Patriote sa njim uvek u krugu favorita. I ove sezone je startovao dobro njegove glavne opcije su sjajni WR W. Welker i B. Lloyd i odlični TE R. Gronkowski.

Tako kvalitetan napad će teško Billsi zaustaviti kad nije ni sjajna odbrana Baltimora da spusti Patriote ispod 30 poena.U prva tri kola su patriotsi bili veoma efikasni 38 i 31 jedino protiv Arizone samo 18 Ali takođe ni odbrana Patriota nije sjajna posebno protiv passa.

Čak i njihovi mečevi zadnje dve sezone su izuzetno efikasni gde su u dva meča u Baffalu pala jednom 70 i jednom 68 poena-

 

01/01/12 BUF 21 - NE 49

09/26/10 BUF 30 - NE 38

 

Očekujem i večeras efikasan meč i nadam se da će Over 51 biti prebačen.

Uzimam Over na meču....!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

American Football, NFL

22:25 CET (30/09/2012)

Tampa Bay Buccaneers-Washington Redskins

Pick: Washington Redskins +2.5

Offered at: 1.943 (Pinnacle Sports)

Stake: 5/10

 

Na Raymond James Stadiumu u Tampi(Florida) sastaju se domaći Buccanersi(1-2) i gostujući Redskinsi(1-2) u okviru 4 kola NFL Lige...

Tampa je u prvom kolu pobedila Car. uz jako lošu igru i zahvaljujući puno propusta gostiju da bi potom izgubili od Giantsa iako su vodili gotovo ceo meč sa desetak razlike ali najviše zahvaljujući užasnom izdanju Giantsa u prvom delu potom i poraz od Dallasa u tvrdom meču. Ja sam gledao ih od ta tri meča dva puta protiv Car. i Giantsa i nemogu da se otrgnem utisku da se radi o izuzetno lošem timu!!!

Napad im je katastrofalan po broju yardi po meču su ubedljivo zadnji u ligi posebno su loši kroz vazduh gde imaju samo 149y po meču.

Napad predvodi QB J. Freeman sa prebačenih 491y uz užasan postotak od samo 51.3% kompletiranih pasova. Jedini pravi hvatač je WR V. Jackson. I po zemlji su takođe dosta loši gde je RB D. Martin pretrčao 214y. Zasad ih kolko tolko drži odbrana koja opet ide iz krajnosti u krajnost protiv trčanja su prvi u ligi sa dozvoljenih samo 47.3y dok su protiv passa užasni 31 sa dopuštenih 353.3y po meču. Sad i koliko su kvalitetni protiv trčanja je veoma diskutabilno jel su igrali protiv timova koji su jako malo trčali.

Sa druge strane Redskinsi za koje malo ko zna da su godinama najskuplji tim na Svetu računajući sve sportove. Osvajači su čak 5 puta Super Bowla ali zadnjeg još sad već davne 1991god. U pokušaju da ponovo naprave moćan tim 2010god. su doveli legendarnog trenera Mike Shanahana( čuvenog Pacova koji je sa Broncosima uzeo dva Super Bowla) ali dve razočarujuće sezone 6-10 i 5-11 od ove sezone sigurno očekuju mnogo više. U prvom kolu su iznenadili sve prilično lako pobedivši Svetce u N.O. ali su potom doživeli dva poraza od St.Louisa u gostima i kući od Cinc. iako su uz malo sreće mogli da dobiju oba meča.

Napad im je izuzetno efikasan koji predvodi ruki QB R. Griffin III koji je fantastično počeo profesionalnu karijeru ima prebačenih 747y 4 TD i 1 INT uz fantastičan pass rejting 103.5.. Ima i fantastične fizičke predispozicije što pokazuje i sa sjajnih 209y trčanjem uz čak 3 TD svakako će on predstavljati veliku opasnost za i ovako jako lošu odbranu Tampe protiv passa ima dosta opcija u napadu tu su WR S. Moss,L. Hankerson, J. Morgan i svakako TE F. Davis.

Odbrana Tampe će biti i na ispitu protiv trčanja gde Was. drugi u ligi sa pretrčanih 180y po meču gde pored QB tu je i ruki RB A. Morris sa 263y i 3 TD ali i opasnost preti i WR koji takođe trče jel svakako je uvek bio zaštitni znak Pacova kvalitetna igra po zemlji.

Odbrana Was, iako u prva tri kola dozvoljava veliki br. yardi je mnogo kvalitetnija nego što je to dosad pokazala sa dosta fantastičnih defanzivaca i konačno bi trebali da limitiraju protivnika na malom broju poena a mislim da je skromni napad Tampe prava prilika za tako nešto.

Ja u ovom meču nevidim u ničemu prednost Tampe sem u domaćem terenu i nemogu a da ne odigram na goste po ovako fantastičnoj kvoti.

Iako verujem da Redskinsi će i do pobede u ovom meču ja ću ipak ih uzeti +2.5 jel je i tu kvota odlična a mogu čak i minimalno da budu poraženi što se nadam da se neće desiti!!!

Uzimam hendikep na Redskinse +2.5...

Share this post


Link to post
Share on other sites

American Football, NFL

19:00 CET (30/09/2012)

St. Louis Rams-Seattle Seahawks

Pick: St. Louis Rams +3

Offered at: 1.91 (Paddy Power)

Stake: 5/10

 

Na Edward Jones Domu u (St. Louis, Mo.) sastaju se diviziski rivali domaći Ramsi(1-2) i gostujući Seahawksi(2-1)...

Ramsi već dugo čekaju jednu pozitivnu sezonu a zadnja sezona kad su imali više pobeda od poraza je sad već davna 2003god.(12-4) još u doba Head Coacha Mike Martza(2000-2005) koji je imao i jedno finale Super Bowla 2001 kada su izgubili od Patriotsa iako su bili apsolutni favoriti te godine su imali jedan od najuboitijih napada u istoriji Footballa kojeg su zvali najveći šou na zemlji kojeg je predvodio QB Kurt Worner i čuveni RB Marshall Faulk. Ali od odlaska Martza 2005god počinje najteže razdoblje u istoriji ekipe gdeo d njegovog odlaska beleže kriminalnih 14-54. Prošla godina takođe katastrofalna 2-14.

Zbog svega toga ove godine dovode jednog sjajnog trenera kojeg ja izuzetno cenim u pitanju je dugogodišnji trener Titansa Jeff Fisher koji je predvodio ih punih 16 godina veoma uspešno 142-120.

Ove sezone tim izgleda daleko bolje pošto se radi o mladoj ekipi koja je ipak iskusnija nego prošle sezone a i od sjajnog Fishera očekujem veliki napredak koji je već vidljiv u prva tri kola.

Ramsi su u prvom kolu bili na pragu pobede protiv odličnog Det. i to u gostima ali im je i sreća okrenula leđa dok su u drugom kolu u sjajnom meču pobedili favorizovane Redskinse meč sam gledao igrali su sjajno atmosfera je sjajna u ekipi da bi jedino protiv Bersa bili nadigrani u Chi.

Tim ima dosta potencijala u napadu koji predvodi mladi talentovani QB S. Bradford koji je sezonu počeo dosta solidno 660y 4 TD i 3 INT ima oslanja se na hvatače WR D. Amendola i B. Gibsona ali i po zemlji su dosta opasani gde je fantastični RB S. Jackson iako još nije pokazao šta zna imao je i povredu dok bi za večeras trebao da bude spreman tu je još i RB D. Richardson napad Ramsa će biti na pravom ispitu večeras jel će naspram sebe iumati odlično odbranu Seahawksa.

Dok odbrana Ramsa u prva tri kola nije bila baš na visini alise radi o dosta agresivnoj odbrani koja bi konačno večeras mogla da odigra dobar meč jel je Napad gostiju daleko lošiji deo ekipe.

Sa druge strane Seahawksi koji imaju jedan od najlošijih napada lige kotirani su kao 29 napad po broju pređenih yardi.

Napad predvodi QB R. Wilson koji je debitant u NFL-u zasad nije pokazao puno prebačenih samo 434y 4 TD i 1 INT uz jako loš procenat uspešnih dodavanja samo 57.3%. Napad kroz vazduh je po prebačenim yardama najgori u ligi samizernih 127.7y po meču. Dok su po zemlji ipak mnogo bolji gde je RB M. Lynch 305Y.

Ali svakako da je najveća snaga Seahawksa njihova čvrsta odbrana koja je posebno se pokazala dobra protiv trčanja ali su igrali protiv timova koji ne trče previše pa će večeras ipak imati mnogo teži zadatak dok su protiv passa ipak lošiji.

Ja u ovom meču ipak ću igrati na Ramse iako je tradicija na strani Seahawksa ali mislim da u ovom meču domaćin ima svoju šansu.

Ja ću uzeti hendikep na Ramse+3 jel i ako pobedi Seattl neverujem da će to biti ubedljivo....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cleveland Indians -

Kansas City Royals

Pobijeda Cleveland Indians

1.72 unibet 6/10

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prijedlog današnjih MLB susreta (Pinnacle).

 

19:05 - Cleveland Indians - Kansas City Royals - Kansas City Royals +1.5 - 1.588 :nije:

19:05 - Texas Rangers - Los Angeles Angels G1 - Los Angeles Angels - 1.885 :uredu:

19:07 - Toronto Blue Jays - New York Yankees - New York Yankees - 1.571 :uredu:

19:10 - Miami Marlins - Philadelphia Phillies - Miami Marlins +1.5 - 1.862 :nije:

19:35 - Baltimore Orioles - Boston Red Sox - Baltimore Orioles - 1.444 :uredu:

19:35 - Atlanta Braves - New York Mets - New York Mets +1.5 - 2.210 :nije:

19:35 - Pittsburgh Pirates - Cincinnati Reds - Pittsburgh Pirates +1.5 - 1.763 :uredu:

 

Usporedite svoj prijedlog sa mojim i izaberite dobitne parove.

 

Uspješan odabir! :14clover:

Edited by Tuto

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prijedlog današnjih MLB susreta (Pinnacle).

 

20:10 - Chicago White Sox - Tampa Bay Rays - Tampa Bay Rays - 1.575 :uredu:

20:10 - Milwaukee Brewers - Houston Astros - Houston Astros +1.5 - 2.130 :uredu:

20:10 - Minnesota Twins - Detroit Tigers - Detroit Tigers - 1.581 :uredu:

20:15 - St. Louis Cardinals - Washington Nationals - St. Louis Cardinals - 1.735 :uredu:

 

Usporedite svoj prijedlog sa mojim i izaberite dobitne parove.

 

Uspješan odabir! :14clover:

Edited by Tuto

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prijedlog današnjih MLB susreta (Pinnacle).

 

22:05 - Oakland Athletics - Seattle Mariners - Oakland Athletics - 1.508 :uredu:

22:05 - San Diego Padres - San Francisco Giants - San Francisco Giants +1.5 - 1.503 :uredu:

22:10 - Arizona Diamondbacks - Chicago Cubs - Chicago Cubs +1.5 - 1.935 :uredu:

22:10 - Los Angeles Dodgers - Colorado Rockies - Los Angeles Dodgers - 1.427 :uredu:

01:05 - Texas Rangers - Los Angeles Angels G2 - Los Angeles Angels +1.5 - 1.556 :uredu:

 

Usporedite svoj prijedlog sa mojim i izaberite dobitne parove.

 

Uspješan odabir! :14clover::crossfingers:

Edited by Tuto

Share this post


Link to post
Share on other sites

Texas Rangers - Los Angeles Angels

Texas Rangers

1.81 unibet 5/10

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toronto Blue Jays - New York Yankees

 

Pobijeda Toronto Blue Jays

2.75 unibet 5/10

Share this post


Link to post
Share on other sites

Miami Marlins - Philadelphia Phillies

Pobijeda Philadelphia Phillies

1.62 bet365 6/10

Share this post


Link to post
Share on other sites

Baltimore Orioles - Boston Red Sox

 

1

 

1.43 bet365 6/10

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chicago White Sox - Tampa Bay Rays

 

2

 

1.57 unibet 5/10

Share this post


Link to post
Share on other sites

St.Louis Cardinals - Washington Nationals

 

1

 

1.70 bet365 6/10

Share this post


Link to post
Share on other sites

Milwaukee Brewers - Houston Astros

 

1

 

1.40 bet365 8/10

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...