Jump to content
Sign in to follow this  
emir1983

01.10.2012.

Recommended Posts

20:15 MSV Duisburg - Hertha BSC Berlin, tip: više od 2.5 gola @ 1.70, Expekt, 8/10

 

U zadnjoj utakmici osmog kola njemačke 2. Bundeslige sastaju se domaći Duisburg i gosti iz Berlina, ekipa Herthe. Razlika je ogromna kada bacimo pogled na tabelu jer je domaćin zadnji, na 18 mjestu sa samo jednim bodom (remi sa Bochumom 0-0), sa gol razlikom od 3-17 dok Hertha ima namjere da se bori za ulazak u 1. Bundesligu jer trenutno je šesta sa 14 bodova i sa nova tri boda večeras došli bi do drugog mjesta. Hertha ima gol razliku od 11-8, što je 2.71 gol po meču u prosjeku. Duisburg ima prosjek od 2,86 golova po meču i ovdje očekujem da bi uz domaći teren i podršku navijača mogli do svog četvrtog gola u sezoni dok Hertha ima ambicije da pobjedi večeras i za to će im biti potrebna barem dva gol pa tako da je moj tip da će biti tri i više gola na meču.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Haka- HJK Helsinki, gol HJK-a u oba poluvremena, 2,20 na Unibetu...

 

Igraju u gostima ali protiv zadnjeg na tabeli, bore se za naslov sa još nekoliko ekipa...

Share this post


Link to post
Share on other sites

19:00, Djurgården - Mjallby, Tip 1 @ 2.08, Pinnacle, 8/10

 

 

Mec iz Svedske prve lige u kome se sastaju domaci Djurgarden i gost Mjalbi.

Radi se o mecu 25-og kola a pet kola pred kraj Djurgarden se nalazi na osmom mestu sa ucinkom

24. 7.11.6. gol razlika 30 : 32 (-2)i 32 boda dok na svom terenu imaju

12. 4. 5.3. gol razlika 15 : 17 i 17 osvojenih bodova

Nakon neverovatne serije od 16 meceva bez poraza gde su cesto igrali nereseno i to vecinom 1-1, cak 9 meceva je zavrseno tim rezultaom na kraju te serije su zabelezili 4 pobede ali tad se usledila serija od 3 poraza ali od kandidata za titulu Aika i Haken i poraz od Atvidaberga koji je jak na svom svom terenu.

Mjalbi je na 11-tom mestu sa ucinkom

24. 7. 9. 8. i gol razlikom 28 : 30(-2)i osvojenih 30 bodova a u gostima imaju ucinak

12. 2. 5. 5. i gol razlikom 13 : 19(-6)i osvojenih 11 bodova

Mjalbi igra jako promenljivo a meni su oduvek bili omiljena ekipa jos od druge lige jer se kod njih zna da su na svom terenu dobri i da cesto pobedjuju a u gostima losi i da uglavnom gube i ove sezone slabije igraju u gostima a i ukupno nisu na onom nivou kao 2010-te

Medusobno osom 2000-te godine igrali su 2010 i 2011 i svako je pobedjivao na svom terenu , dakle upravo ono o cemu sam pisao da Mjalbi kuci pobedjuje a u gostima gubi.

Obe ekipe do kraja imaju prilicno tezak raspored ali jos uvek nisu toliko ugrozeni jer imaju 4 odnosno 6 bodova vise od tima koji igra baraz a dve ekipe koje ispadaju su vec toliko zaostale da nemaju sanse da se izvuku.

Dakle sve u svemu iako nije lak mec mislim da bi bilo previse da Djurgareden i cetvrti put zaredom ne pobedi a Mjalbi svoje bodove trazi na domacem terenu a posto u naredna dva igra kuci sa Helsigborgom i Hakenom mislim da ce tu traziti bodove a ovde sta urade.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Norrkoping-GAIS 1 @ 1,50 Germania Sport 6/10

 

Domacini se trenutno nalaze na sredini tablice i jos uvijek mogu uhvatit mjesto koje ih vodi u Europska natjecanja,a danas za protivnika imaju slabasni GAIS koji je vec ispao iz lige i do kraja sezone idu odigrati utakmice tek tako sto moraju,dakle danas bi domacin svakako trebao slavit jer kvalitetnija su ekipa i ako misle igrati u kup uefa,tocnije u kvalifikacijama iduce godine,danas ce svakako morati pobjedit.

Share this post


Link to post
Share on other sites

19:00 Norrby - Orgryte /hand. 1:0/ TIP 2 @1,90 Expekt 5/10

 

V Boras Areni v istoimenskem mestu bo jutri prvenstvena tekma med Norrby in Orgryte iz Goteborga. Oba kluba igrata v 3.švedski ligi oziroma Division 1 Sodra.

Norrby je trenutno na 12.mestu od 14 ekip z 5-5-11 in 28:43. Osvojili so 20 točk in so v zelo nevarni situaciji glede obstanka v ligi. Norrby je v 21 tekmah dobil kar 43 zadetkov oziroma nekaj več kot 2 gola na tekmo, slabšo obrambo imajo le Gauthiod(46) in Sleipner(49). Kot domačini igrajo solidno kjer imajo 3 zmage, 3 remije in 4 poraze vendar zadnja zmaga je padla v mesecu junija proti Karlstadtu z 4:2. V zadnjih 5 tekmah so zabeležili 3 remije in 2 poraza. Hud poraz z 0:3 pa so doživeli proti Skovdeju kjer so približno enako močni kot Orgryte,ki so trenutno vodilno moštvo v tej ligi. Orgryte so v 21 tekmah zabeležili 14 zmag,

6 remijev in doživeli le 1 poraz in sicer doma proti Quividingu(8.)z 0:1. V gosteh imajo 6 zmag in 4 remije(edini brez poraza) kjer imajo lepo gol razliko+16 oziroma 26:10...Skupaj so dosegli kar 54 zadetkov in prejeli le 16 in poleg Oddevolda(2 točki manj in Lundsa(5 točk manj) so favoriti za direktno uvrstitev v 2.švedsko ligo.V svojih vrstah imajo odličnega napadalnega dvojca Oscarja Waldena in Emila Karlssona kjer sta dosegla po 12 zadetkov. Prav slednji je pa gol dal tudi na prvi tekmi v Goteborgu ko so zmagali z 3:1. Napišem še to,da v zadnjih tekmah igral proti tekmecem s spodnjega dela tabele kjer je premagoval s sledečimi rezultati: Utsiktens(10.) z 5-1, Gauthiod(13.) z 6-0,Sleipner(14.) v gosteh z 4-0 in Quviding(8.) v gosteh z 4:1.

Moja napoved : Pričakujem gladko zmago gostov iz Goteborga vendar z polovičnim vložkom čeprav je zame malce sumljiva kvota pri številu golov saj domačini bodo zelo težko dosegli zadetke še posebej proti vodilnemu moštvu iz Goteborga....Tip 2 z hand. 0-1 za Orgryte!!

 

Lp

Share this post


Link to post
Share on other sites

14:: 00Akademija Toljatti - Oktan Perm

Posted Image

 

 

Tip: Akademija Toljatti :uredu:

1.60

 

FT: 5:0 :icon_razz:

Edited by micha

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ceahlaul Piatra Neamt - Astra Ploieşti

1 X 2

Posted Image

 

 

Tip: Astra Ploieşti :nije:

2.10

 

 

Posted ImagePosted ImagePosted Image

 

FT: 3:2 :icon_mad:

Edited by micha

Share this post


Link to post
Share on other sites

16:00 Malta (17) - Portugal (17), tip: više od 3.5 gola @ 1.55, SuperSport, 8/10

 

Danas se igraju mečevi 2. kola kvalifikacija za EP U17, koji se igra po sistemu turnira čiji je domaćin Malta. Osim Malte i Portugala tu su još Norveška i Island. Nakon prvog kola Norveška je savladala Maltu sa 2-1, dok je Portugal sa 4-2 savladao Island. Moj odabir je da će biti 4 i više golova danas jer prema saznanjima koje imam Portugal ima jako nadarednu generaciju kojoj je cilj plasman na EP i osvajanje titule prvaka Europe koju već dvije godine zaredom osvajaju kadeti iz Holandije. Imaju samo jednu međusobnu utakmicu koja se igrala prije tačno 6 godina i tad je Portugal slavio sa 6-0. Princip takmičenja je da iz grupe idu dvije najbolje selekcije u Elitni dio kvalifikacija, a Portugal bi sa nova 3 boda već prošao dalje. O kakvoj selekcije Malte se radi najbolje govori podatak da su od zadnjih 10 mečeva izgubili u njih 8, a istakao bih poraze od: 0-6 Španija, 1-8 Češka, 0-3 Izrael, 0-7 Mađarska, 0-3 Crna Gora, 0-3 Poljska. Sa druge strane Portugal je u zadnjih 10 mečeva nanizao seriju od 8 pobjeda i 2 remija, a posebno jako uvjerljivo izgleda pobjeda protiv Brazila od velikih 9-0, a ukupna gol razlika u zadnjih 10 mečeva im je 31-6. Isto tako Portugal je pokazao da zna kiksati u odbrani i primiti gol od: Islanda 2-4, Angole 2-5, Zelenortske Republike 1-5, Finske 1-2, tako da se nadam da bi i domaćin Malta mogao zabiti barem jedan gol i tako da konačan rezultat bude 1-3, 1-4 ili 1-5. Protiv Islanda je briljirao Jose Postiga koji je postigao 3 gola, dok je jedini gol za Maltu u duelu sa Norveškom postigao kapiten Degabriele.

 

Malta: Philip Shranz, Kurt Zammit, Karl Micallef, Jurgen Sultana, Dunstan Vella, Axl Xuereb, Jurgen Degabriele, Ian Montanaro, Clive Psaila, Juan Corbolan, Antoine Attard

 

Portugal: Andorinha, Bernardo Carlos, Diogo Verdasca, Rúben Neves, Sérgio Ribeiro, Clever, José Postiga, Rui Moreira, Ricardo Carvalho, Serrano, Gonçalo Guedes

Share this post


Link to post
Share on other sites

St.Patrick's - UCD Dublin tip1 @1.40 SuperSport :uredu:

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...