Jump to content
Sign in to follow this  
statisticar

10.10.2012

Recommended Posts

19:00 s.Oliver Baskets - Giessen46ers, hendikep, tip: Giessen46ers +12.5 @ 1.85, Expekt, 8/10

 

Danas se igra treće kolo njemačke košarkaške lige, a u s.Oliver Areni u Würzburgu se sastaju domaći s.Oliver Baskets i gosti iz Pohlheima, ekipa Giessen 46ers. Moj tip je da domaći tim neće da slavi sa 13 i više koševa razlike jer na prvi pogled i po statistikama nije toliko kvalitetniji sastav i čak je po meni upitno da li će ikako pobjediti. Nakon dva odigrana kola obje ekipe imaju omjer od 1-1 u pobjedama, s.Oliver Baskets je kod kuće izgubio od BBC Bayreutha sa 67-73 a u drugom kolu je pobjedio kod Bremerhavena sa 75-50, ali treba imati na umu da je Bremerhaven sa omjerom 0-2 i najlošijom koš razlikom u prva dva kola i glavni kandidati su za ispadanje. Sa druge strane Giessen je u prvom kolu slavio u gostima kod Phoenix Hagena sa 73-68 i u drugom kolu je izgubio kod kuće od glavnog konkurenta za titulu Bayern Münchena sa 71-81. Prošle godine u ovoj dovrani je bilo 68-57 za s.Oliver Baskets, tako da vjerujem da ćemo večeras gledati jako zanimljiv meč i ne očekujem veliku pobjedu domaćeg tima.

 

Za domaći tim će igrati domaći igrači: A. King, M. Stuckey, C. Henneberger i O. Clay, te amerikanci: L. McIntosh, J. Little, B. Jacobsen, J. McKinney, J. Boone i D. Anderson.

 

Za goste večeras igraju njemački domaći igrači: O. Faßler, D. Spohr, A. Büchert, R. Pfluger, M. Pantke, J. Weiser, austrijanac B. Ortner, te amerikanci: D. Harris, J. Fields, R. Brooks, L. Prowell, i J. Baxter. Zanimljivo je da s.Oliver Baskets i Giessen46ers imaju po 4 amerikanca u prvoj petorci.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...