Jump to content
Sign in to follow this  
hsammer

03.11.2012

Recommended Posts

Brest - Lorient Both Teams To Score 1.91 William Hill

 

Lorient bi mogao do pobede, ima seriju nerešenih rezultata iza sebe i deluje kao ozbiljniji tim od domaćina. NIje nemoguće da vidimo i više od dva gola, ali je sasvim realno po jedan sa obe strane.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fudbal, Nemačka Bundesliga, 15:30 Hoffenheim – Schalke 04 2 q 1,85, Atlantik, 6/10

 

Pošto sutra nemam vremena, ovaj par ću postaviti danas i moj tip će se uglavnom zasnivati na trenutnoj formi timova i nekim informacijama koje sam uspeo da pronađem. Šalke se nalazi u sjajnoj formi i seriji od 9 utakmica bez poraza (računao sam sva takmičenja), a od toga čak 6 pobeda u nizu. Pobedili su i takve velikane kao što je Arsenal (u Ligi šampiona) i Borusija Dortmund (u prvenstvu) i to na njihovim terenima. Dobro su startovalli sa ovom sezonom i na 9 odigranih utakmica osvojili su 20 bodova što im je jedan od najboljih u istoriji.

 

Za razliku od Šalkea, Hofenhajmu je ovo najgori start sezone u istoriji u bilo kom takmičenju. Trenutno su u donjem delu tabele sa osvojenih samo 8 bodova, a pri tome su primili čak 20 golova, najviše u ligi. Na poslednje 4 utakmice osvojili su samo 2 boda. Na ovoj utakmici neće igrati suspendovani S. Salihović (sredina, 5 ut), a pod znakom pitanja je M. Delpierre(odbrana, 8 ut, 1 g).

 

Na ovom istom terenu, Šalke još uvek nije ostvario pobedu od kada je Hofenhajm u sezoni 2008/2009 ušao u Bundesligu, jedna pobeda Hofenhajma i tri nerešene. Tako da se Šalke bori i protiv statistike, koja je tu da se ruši, a ova utakmica je prava prilika za to, zbog loše forme domaćina.

 

Znam da je forma prolazna i da će Šalke kad-tad morati da poklekne, ali mislim i nadam se da to baš neće desiti na ovoj utakmici.

 

Pozdrav i srećno.

Share this post


Link to post
Share on other sites

14:00 NB Bornholm : Frem TIP 2 @ 1,80 Expekt 7/10

 

 

V mestnem stadionu v Nexoju bo jutri(sobota) prvenstvena tekma 2.danske lige vzhod kjer bosta igrali ekipi Bornholm in Frem iz Kobenhagna. Odločil sem se za zmago gostov....

Frem je v 13 tekmah zbral 24 točk, imajo 7 zmag, 3 remije in 3 poraze s skupnim rezultatom 17:13...V zadnjih 6 tekmah so dosegli 4 zmage in izgubili dve "domači" tekmi. Med zmagami velja vredno omeniti proti Nordvestu(4.) z 1:0(v gosteh), medtem ko so v gosteh premagovali ekipe z spodnjega dela tabele kot npr. Svebolle(14.) z 3:0, Fremad Amager(16.) z 3:1, doma proti Avarti(12.) z 2:1 in proti Herlevu(13.) z 1:0.Frem imam morda težave z realizacijo golov saj so dosegli "le" 19 golov in prejeli samo 14...v gosteh imajo 3-2-1 in 11:9 tako,da igrajo kar solidno.

NB Bornholm je letos prvič v višji ligi in ima ogromno težav glede obstanka v ligi. V 13 tekmah imajo vsega 3 točke kjer so edine točke priborili proti zadnjeuvrščeni ekipi Fremad Amagerju z zmago 2:1. V ostalih 12 tekmah sami porazi tako doma kot v gosteh....Dosegli so vsega 7 zadetkov in prejeli kar 33....Bornholm v gosteh še ni dosegel zadetka zato ima vse zadetke le na svojem igrišču, prejeli pa so kar 16... Med vsemi porazi so z enim golom razlike izgubili 4 krat(B 1908,Birkerod, Hvidovre in Avarta)...

Moja napoved : Če nogometaši Frema ne bodo podcenjevali domače ekipe potem zmaga proti "izpadniku" iz lige ne bi smela biti vprašljiva....Razlika pri obeh ekipah je ogromna, kvote za doseganje golov(over 2,5) je nizka, kjer so kvote od 1,40 naprej zato sem res mišljenja,da zmaga Frema odhaja v Kobenhagen...TIP 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

16:00 Shakhtar Donetsk - Metalurh Zaporizhzhya, tip: Home Team to Score in both halves @ 1.44, Unibet, 8/10

 

U 14 kolu ukrajinske lige se sastaju na Donbass Areni domaći Shakhtar i gosti iz Zaporizhzhya, ekipa Metalurga. Riječ je o duelu prve i zadnje ekipe na tabeli i moj odabir je da će domaći tim postići barem po jedan gol u oba poluvremena. Razlika u kvaliteti je ogromna jer Shakhtar je prije nekoliko dana lako savladao prvaka Europe Chelsea na svom terenu, i trenutno je lider ukrajinske lige sa 39 bodova iz 13 utakmica (maksimalan učinak), a postigli su 39 golova ili tri daju po meču.Sa druge strane dolazi im zadnji tim lige, najslabiji tim koji je u 13 mečeva dao samo 4 gola i ima samo dva remija i 11 poraza, a primili su najviše golova - 33 u cijeloj ligi. Kvota na Shakhtar je samo 1,05 ali mislim da vrijedi odigrati da će dati barem po jedan gol u oba poluvremena.

 

Shakhtar je bez poraza u zadnja 23 meča zaredom, a ima samo dva remija u tom periodu protiv Rapida iz Bukurešta u prijateljskom meču 1-1 i sa Juventusom u Torinu u Ligi prvaka 1-1. U zadnja 23 meča gol razlika ima je nevjerovatnih 60 - 11. Na svom terenu Shakhtar je savladao Arsenal Kiev 6-0, Kryvbas 1-0, Vorskla 4-1, Karpati 3-0, Dynamo Kiev 3-1, Dnipro 2-1 i Illichivets 2-1. U zadnjih 11 mečeva na svom terenu u ligi su u njih 10 zabili po 2 i više gola na meču. Sa druge strane Metalurg Z. je bez pobjede u zadnjih 14 mečeva i jedina dva boda ove sezone imaju na početku sezone kod Metalista i kod kuće od zadnje ekipe Hoverle kada su oba puta remizirali. U ukupno 18 međusobnih susreta Metalurg je slavio samo 2 puta, a Shakhtar čak 14 uz gol razliku od 40-11. A sada treba imati na umu da je Metalurg u totalnom raspadu i moja preporuka je da se proba i sa 5+ golova na meču uz kvotu od 2.70 u SportingBetu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

13:30 Široki Brijeg - Travnik, tip: 1/1 @ 1.60, MozzartBet, 8/10

 

Široki Brijeg će na svom stadionu Pecara da dočeka ekipu Travnika u 12. kolu BH Telecom Premier Lige BiH. Moj tip je da će domaćin voditi na poluvremenu i slaviti na kraju meča uz kvotu 1.60 u Mozzartu. Široki Brijeg je ekipa koja u zadnjih 10 godina predstavlja top ekipu u ligi i koja ima najviše nastupa u Europi i ove sezone su lošije otvorili sezonu ali su u zadnja tri meča uvezali 3 pobjede i vjerujem da će se lako obračunati sa neiskusnim Travnikom. Travnik ima jako mladog trenera Nermina Bašića koji ima 28 godina i imaju najmlađu ekipu u ligi i po mnogima će se boriti za goli opstanak. Godinama su na granici ispadanja. Trenutno je Široki na 6 mjestu sa 18 bodova i omjerom od 5-3-3 i sa nova tri boda može doći do trećeg mjesta i može iskoristiti međusobne duele ekipa iz vrha: Sarajevo - Željezničar i Olimpik - Slavija. Široki je u odličnoj formi jer ako se dodaju utakmice kupa imaju pet pobjeda u nizu i gol razliku od 17-2. Posebno su ubjedljivi bili na gostovanju kod nezgodnog Leotara 3-1 i kod kuće sa GOŠK-om kada je bilo 5-0. Prema najavama trenera Travnika oni na ovaj meč dolaze bez šest standardnih igrača. Trener Širokog Slaven Musa kaže:

 

- Ovo je za nas iznimno bitna utakmica. Tri boda protiv Travnika lansirala bi nas u sami vrh tabele, rekao je i dodao: Znam da Travnik dolazi bez šest prvotimaca, ali bez obzira na to, mi moramo gledati samo na sebe.

 

Musa neće imati kompletan kadar...

 

- Ješe ima tri žuta kartona, a Bertoša je protiv GOŠK-a zaradio jedan udarac zbog kojeg se kasno priključio treninzima, pa ćemo ga iz predostrožnosti vjerojatno izostaviti iz kombinacija. S druge strane, Dino Ćorić i Dalibor Šilić su u punom trenažnom procesu i vjerojatno će obojica igrati, Ćorić vjerojatno od početka.

Share this post


Link to post
Share on other sites

16:00 Norwich - Stoke, tip: manje od 2.5 gola @ 1.72, Expekt, 8/10

 

Na stadionu Carrow Road se igra meč 10. kola engleske Premier Lige između domaćeg Norwicha i Stoke-a, a moj tip je da neće biti tri i više golova na meču. Trenutno je Norwich na 16. mjestu na tabeli dok je Stoke na 13. mjestu. Obje ekipe ove sezone igraju dosta tvrdo pa je stoga moj odabir manje golova. Norwich je u dosadašnjih devet mečeva dao 7 golova a primio je 17 golova. Sa druge strane Stoke je godinama poznat po mečevima sa malo golova i ove sezone us postigli samo 8 golova a primili 9. Tako da je prosjek golova Norwicha 2,78 a Stoke ima prosjek od 1,89 golova po meču i samo manje golova ima Sunderland u cijeloj ligi.

 

Znači kada sumiramo ove obje ekipe su zajedno odigrale 16 mečeva ove sezone i postigle ukupno 15 golova ili manje od gola po meču pa je logično da i danas odigram na manje golova. U zadnjih 5 mečeva kod kuće Norwich je samo jednom igrao sa tri i više golova, dok Stoke u zadnjih 13 mečeva je čak deset puta igrao sa 0-2 gola na meču.

Share this post


Link to post
Share on other sites

18:30, West Ham - Manchester City, tip 2, @ 1.70, Expekt, 6/10

 

Domacin je dobar u ovoj sezoni, trenutno drže veoma dobro osmo mjesto na tabeli. To je odlican ucinak za njih jer su ipka tek dosli iz druge lige. Doveli su dosta novih igrača a imaju i iskusnog trenera Allardycea i kako igraju mogli bi lako opstati da ne kazem i nesto vise...Puno bolje igraju kuci,gdje su dosad poraženi samo od gradskog rivala Arsenala. ovdje se ipak morati dai 200% od sebe kako bi izvukli dorab rezultat.Zbog povreda u ovom mecu nece igrati defanzivni Demel i O'Brien, vezni Diarra i Collison, dok je upitan i nastup napadac Vaz Tea i veznji Taylor. Ocekuje se u napadu Carrol....

 

City dosad ima bilans sest pobjeda i tri remija i to je dobro kako igraju...Bili su totalno neuvjerljivi, ali sreca ih sluzi, odnosno sreca zvana Dzeko koji ih je s klupe spasio nekoliko puta, zabivsi fakticki u svom prvom dodiru s loptom...no necemoci tako dovijeka, morat ce nesto promijeniti u igri, jer tesko dolaze do sansi..Stalne rotacije Mancinija sigurno kumuju tome..Ipak, za njih je zasad najvaznije da su zadrzali priključak vrhu tabele, za vodecim dvojcem..Zbog povreda nece igrati Richards, Zabaleta, Maicona, Silva, Rodwell i Javi Garcia.

 

Iako West Ham dobro igra kuci, ipak je City favorit sa svojim igrackim kadrom, ako se poprave i zaigraju kako znaju bit ce to pobjeda Gradjana...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Paris SG - Saint Etienne tip1 @1.50 SuperSport :nije: 1-2

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tesko kolo za prognozu lige Srbije ali pokusacu nesto da izvucem

 

13,30: Javor – Hajduk

Tip 1 Javor je odlican kuci a Hajduk je slab u gostima a bice i oslabljeni :uredu:

 

13,30: Novi Pazar – Sloboda Point

Novi Pazar opet bez publike ovde je najrealnije igrati 0-2 golova :nije:

 

13,30: Radnički – Partizan

Naravno Partizan veliki favorit ali 0-2 je jako realno jer nece se Partizan zaletati a kvota je extremno dobra 2.25 a za sistem X-2 :nije:

 

13,30: Radnički 1923 – OFK Beograd

tezak mec gde ce bivsi trener Djurdjevic voditi svoj tim protiv tima gde se afirmisao dilema 3+ :uredu: ili X :nije: ovo je vise za neki sistem

 

13,30: Smederevo – Donji Srem

Smedrevo u jako nezavidnoj situaciji morali bi i oni nekog da pobede 1 za sistem a 0-2 golovi mnogo sigurniji :uredu:

 

13,30: Spartak ZV – BSK

Spartak u mnogo boljoj formi i ovo bi morao biti 1 :uredu: uz moguce 3+ jer BSK prima dosta golova :uredu:

 

19,00: Crvena zvezda – Jagodina

isto kao za Partizan i ovde mislim da je realno 0-2 kvota 2,15 jer Jagodina je dobra, igrace cvrsto i ako ne prime rano gol tesko ce ih Zvezda dobiti ubedljivo, za sistem X-1

Nedelja:

13,00: Rad – Vojvodina

Realno derbi kola, Rad je odlican ali pao u formi dok je Vojvodina cudna ekipa pogotovo njeno rukovodstvo koje je smenilo uspesnog trenera i dovela gubitnika Vignjevica X je najrealniji za sistem a 0-2 golova za tiket ili dubl

 

Dakle rezime Javor i Spartak bi trebalo da su ,, sigurice,, a vredi probati under golove na Partizan i Zvezdu

Edited by rockytomas

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nemačka 2.

13:00 1860 München - St. Pauli @ 1 @ 2.15 Unibet :nije:

 

FT: 0:2

Edited by micha

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alžir

18:00

USM Alger - Tlemcen @ 1 @ 1.70 Unibet :uredu:4:0

Edited by micha

Share this post


Link to post
Share on other sites

Severna Irska

16:00 Crusaders Belfast - Glenavon @ 1 @ 1.52 Unibet :uredu:5:1

Edited by micha

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...