Jump to content
Sign in to follow this  
mostovoj

04.11.2012.

Recommended Posts

Ajaccio AC - Marseille tip2 @2.20 SuperSport :uredu: 0-2

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fudbal, Poljska I Liga, 14:30 Lechia Gdansk – Legia 2 q 2,20, Mozzart, 5/10

 

Trener Legije iz Varšave, Jan Urban je pred ovu utakmicu izjavio da se nada da se igrači sećaju njihove poslednje utakmice prošloj sezoni, kada su u pretposlednjem kolu, domćini pobedili sa 1:0 i na taj način imali veliki uticaj na završetak sezone i na tome da je Legija završila na trećem mestu. Zato i očekuje da se igrači osvete zbog toga. Legija se trenutno nalazi na prvom mestu sa osvojenih 21 bodova i ispred nabližih pratioca ima bod više, ali i utakmicu manje. Nemaju nekih posebnih problema sa sastavom tima niti svežijih nedostataka, tako da na ovoj utakmici neće igrati Rafała Wolskiego, Dicksona Choto i Marka Saganowskiegokoji su

 

Domaćin je u prošlom kolu na gostovanju pobedio Podbeakidzie (3:2), ali će izgleda morati da na ovoj utakmici plaća cenu te pobede, jer su na toj utakmici čak trojica igrača povređena, a koji neće igrati danas. To su golman B. Kaniecki (4 ut), prelom lakta leve ruke, G. Rasiak (napadač, 6 ut, 1 g) , sterlac jednog gola zbog problema sa skočnim zglobom i J. Bieniuk (odbrana, 8 ut) polomio nos. Pored njih neće igrati ni S. Malkowski (rezervni golman, 0 ut), L. Hayrapetyan (sredina, 3 ut) i M. Kostrzeva (sreina, 0 ut). Ima tu još nekih problema, a koliko sam razumeo radi se J. Bieiniuk (odbrana, 8 ut), golman B. Kaniecki (4 ut) i napadač G. Rasiak (6 ut, 1 g).

 

Gosti su lideri prvenstva, nemaju nikakvih problema sa sastavom tima i sigurno je da su željni osvete za prošlu sezonu, tako da se nadam da će danas pobediti.

 

http://sport.interia.pl/klub-lechia-gdansk/news-boguslaw-kaczmarek-legia-to-kandydat-do-mistrzostwa,nId,645827

 

http://sport.interia.pl/klub-lechia-gdansk/news-szpital-w-lechii-przed-meczem-z-legia,nId,645580

 

http://sport.interia.pl/klub-legia-warszawa/news-jan-urban-licze-na-sportowa-zlosc,nId,645962

 

Pozdrav i srećno.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ova dva para sam napisao ranije, pa samo da vam skrenem pažnju na njih. Kvote su bile mnogo veće u trenutku mog postavljanja, a ja sam ih juče uplatio po navedenim kvotama:

 

Fudbal, Urugvaj Primera, 20:00 Juventud – Cerro Largo 2 q 1,85, Betcity-Balkan

 

Kvota na pobedu gosta je u velikom padu, a razlog tome leži u utakmici prošlog kola, između Wanderersa i Juventuda, gde je na kraju utakmice došlo do opšte tuče i sudija je dao crvene kartone čak 16-orici igrača oba tima, po osam. Pa zbog toga, Juventud će na ovoj utakmici biti bez Emiliano Romero (sredina, 9 ut), Hebert Collazo (sredina, 7 ut, 1 g), Alejandro Reyes (sredina, 7 ut, 1 g), Brian De Barros (odbrana, 8 ut), Matías Soto (odbrana, 9 ut), Jonathan Blanes (sredina, 3 ut), Cristian Latorre (sredina, 7 ut, 1 g) i Miguel Márquez (sredina, 7 ut, 1 g).

 

Cerro Largo još uvek nema pobedu u prvenstvu i ova utakmica im je velika prilika da to promene. Nekoliko online kladionica je već blokiralo ovu utakmicu.

 

http://www.causaabierta.com.uy/17-jugadores-expulsados-en-el-partido-de-wanderers-y-juventud/

 

 

Fudbal, Urugvaj Primera, 20:00 Wanderers – Bella Vista 2 q 1,70, Betcity-Balkan

 

Kvota na pobedu gostiju na ovoj utakmici je u velikom padu. Tražeć neki razlog zbog čega je to tako, naišao sam na podatak da je na utakmici predhodnog kola, odigranoj 28.10., između Wanderersa i Juventuda (završeno 3:3), došlo do opšte tuče igrača i da je glavni sudija podelio čak 16 crvenih kartona, po 8 za svaku ekipu. Zato na ovoj utakmici, za Wandererse neće igrati Maximiliano Olivera (odbrana, 9 ut, 2 g), Richard Mercado (napadač, 9 ut, 2 g), Gastón Rodríguez (napadač, 8 ut, 1 g), Diogo Malaguias (odbrana, 2 ut), Maximiliano Rodríguez (sredina, 9 ut, 6 g), Guzmán Pereira (sredina, 9 ut), Javier Cabrera (napadač, 9 ut) i Santiago Martínez (sredina, 9 ut, 1 g), a Diego De Souza (sredina, 6 ut) je isključen naknadno. Prema nekim novinskim izveštajima, trener domaćina, Arias, je prinuđen da pozove igrače iz drugog tima i mlađih kategorija, kako bi imao dovoljno igrača za ovu utakmicu.

 

Za sve ostale informacije o stanju na tabeli, formi, međusobnim utakmicama, možete proveriti na odrešene sajtove, na koje obično to i gledate (betexplorer, socceway, fudbal91 i td), a ja ću u prilogu postaviti linkove koje imaju veze sa ovom utakmicom, a to su:

 

http://www.teledoce.com/noticia/31733_16-expulsados-tras-incidentes

 

http://www.causaabierta.com.uy/17-jugadores-expulsados-en-el-partido-de-wanderers-y-juventud/

 

http://www.laoraldeportiva.com.uy/index.php/previa-wanderers-bella-vista

 

Pozdrav i srećno.

Share this post


Link to post
Share on other sites

19:00 Strømsgodset - Rosenborg, tip: X2 @ 1.70, Expekt, 8/10

 

Večeras se igraju susreti 28 kola norveške nogometne lige, a na Marienlyst Stadionu u Drammenu sastaju se domaći Strømsgodset i najtrofenija i najpoznatija norveška ekipa - Rosenborg. Riječ je o derbiju kola jer je Rosenborg sa 52 boda na drgom mjestu na tabeli koliko ima i Strømsgodset, dok vodeći Molde ima 56 bodova. U zadnjih nekoliko kola smo imali duele vodeće trojke, te je tako Molde remizirao sa Strømsgodsetom 1-1 i pobjedio Rosenborg sa 2-0. Rosenborg mora ostati neporažen ukoliko želi zadržati nade za titulom ili osvajanjem drugog mjesta. Do kraja lige ostala su još dva kola a Rosenborg ima da igra sa Hønefossom u gostima i sa Fredrikstadom kod kuće i to se može smatrati lakšim rasporedom jer su ove dvije ekipe u donjem dijelu tabele. Sa remijem ili pobjedom večeras i sa 6 bodova iz preostala dva meča Rosenborg bi uz manji kiks Molde-a mogao do nove titule pa im je večerašnji meč jako bitan. Rosenborg ove sezone igra i u Europa Ligi te su u zadnjem meču sa Metalistom odmarali nekoliko igrača kako bi što spremniji dočekali finiš sezone. Rosenborg ima kvalitetniji tim od domaćeg Strømsgodseta, veće iskustvo, brojniju podršku navijača, tradiciju i mislim da će teško izgubiti večeras protiv ekipe koja je do prije 6 godina bila drugoligaš. Rosenborg igra odlično te u dosadašnjih 27 ligaških mečeva ima samo 3 poraza. Teško da će večeras biti i četvrti kada igraju utakmicu sezone.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...