Jump to content
Sign in to follow this  
emir1983

08.11.2012.

Recommended Posts

21:05 Partizan Beograd - Inter Milan, Domaćin više/manje tip: manje od 1.5 gola @ 1.30, Expekt, 8/10

 

Partizan će na svom JNA stadionu u Beogradu da opdigra najjači domaći meč i zato je moj tip da Partizan neće postići dva ili više golova na meču. Za manji ulog može se probati odlična kvota 2.90 u Expektu da će Inter slaviti bez primljenog gola. Naime riječ je već o 4 kolu grupne faze Europa Lige, a Partizan je još bez postignutog gola iz prethodna tri meča, a Partizan je već igrao na svom terenu sa Neftchijem 0-0, te je izgubio na dva gostovanja, u Kazanu od Rubina sa 0-2 i od Intera u Milanu 0-1. Sa druge strane Inter je igrao sa sa Rubinom kod kuće 2-2, te pobjedio Neftchi u Bakuu sa 3-1 i Partizan sa 1-0. Nažalost Partizan kao i Dinamo ove i prethodne sezone ne briljiraju i skoro nikako ne poszižu golove u grupnim fazama Lige prvaka i Europa Lige i teško je zaista očekivati da Partizan sutra dva puta zatrese mrežu Interove odbrane.

 

Partizan: Stojković – Aksentijević, Miljković, Ivanov, Lazevski – S.Marković, Lovre – L.Marković, Ilić – Tomić, Ščepović

 

Inter: Handanović – Zanetti, Ranocchia, Juan, Nagatomo – Guarin, Cambiasso, Pereira – Sneijder – Cassano, Milito

Share this post


Link to post
Share on other sites

21:05 Sporting CP - RC Genk, tip: X2 @ 2.24, Unibet, 8/10

 

Večeras se u Lisabonu igra duel 4. kola Europa Lige a sastaju se domaći Sporting i ekipa Genka iz Belgije. Baš me iznenadila velika kvota na pobjedu gostiju i mislim da je Sporting ovdje precijenjen i da Genk veoma lako može ostati neporažen. Kao prvo Sporting iz Lisabona je u velikoj rezultatskoj krizi i gledao sam njihov zadnji meč protiv Setubala na SportKlubu i djelovali su totalno bezidejno i sa igračem više su pretrpjeli poraz od 1-2 protiv Setubala u ligi. o je samo kuliminacija loših igara ove sezone a već su mjenjali i trenera, pa ih sada sa klupe vodi belgijanac Vercauteren. Jako loše igraju i nakon 8. kola imaju samo 7 bodova i 13 su na tabeli sa samo 2 boda više od zadnjeg Nacionala iz Madeire. U zadnjih 6 mečeva imaju čak 5 poraza i samo jedan blijedi remi protiv Academice na svom terenu sa 0-0.

 

Sporting je ove sezone upisao samo 1 pobjedu u prvenstvu, 4 remija i 3 poraza uz gol razliku od 6-9. Znači daju manje od gola po meču. U Europa Ligi su sa samo jednim bodom iz tri meča jer su remizirali sa Baselom 0-0 kod kuće a izgubili su od Videotona sa 0-3 i od Genka u prvom meču sa 1-2.

 

Sa druge strane Genk igra odlično u Belgiji i u Europa Ligi ove sezone. U Europa ligi su trenutno prvi u grupi sa 2 pobjede nad Videotonom 3-0 i Genkom 2-1 dok su remizirali u Baselu sa 2-2. U svom prvenstvu su trenutno na poziciji 3 sa samo jednim porazom u 14 kola, te imaju 23 postignuta gola u 14 utakmica.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tottenham(h0:1) - NK Maribor tip1 @1.65 SuperSport :uredu: 3-1

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kuvajt

Al Nasr - Al Qadsia -@ 2 @ 1.65 Bwin

 

Da malo pojasnim zašto ovo. Al Qadsia je trenutno na 2. mestu , sstatistika je na njihovoj strani u potpunosti. Osvojili su zadnje 4 titule i sada žele i petu uzastopnu. A ako ne pobede timove kao što je Al Nasr , onda ne mogu ni da se nadaju titulu. Danas igraju oslabljeni u odbrani, ali mislim da to nije razlog da ne daju gol više.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Partizan: Stojković – Aksentijević, Miljković, Ivanov, Lazevski – S.Marković, Lovre – L.Marković, Ilić – Tomić, Ščepović

 

Inter: Handanović – Zanetti, Ranocchia, Juan, Nagatomo – Guarin, Cambiasso, Pereira – Sneijder – Cassano, Milito

 

Ne znam odakle ti ovi sastavi, ali su netačni, pošto u njima ima povredjenih igrača (Stojković, Ranocchia, Sneijder).

Zatim, ne verujem da će igrati Aksentijević, ali hoće sigurno Ostojić, te ne znam otkud ti u ekipi Lovre, kad je on ispao iz tima, a bilo bi glupo da ne igra Kamara, pa je čak moguće da i Smiljanić bude u ekipi. Takodje je moguće da utakmicu počne Mitrović a ne Stefan Šćepović, što bi Partizanu bilo pametnije. Sa klupe će verovatno ući Marko Šćepović i Ninković.

Kod Intera očekujem da u startnoj postavi bude Palacio, koji je u top formi, a Milito možda udje u drugom poluvremenu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Athletic Bilbao- Lyon

 

4.kolo Europske lige donosi susrete koje smo gledali u trećem kolu, ali sa obrnutim domačinstvom. Lyon je dobio kod kuće Athletic Bilbao sa 2-1 i time se popeo na vrh skupine sa makismalnih 9 bodova. Španjolski sastav ne briljira ni u Primeri ni u Europskoj ligi, prošle sezone bili su "europsko otkriće" no ove sezone nikako da zaigraju kao prošle sezone. U skupini su na posljednjem mjestu sa samo jednim bodom i ukoliko se žele nadati prolasku moraju početi skupljati bodove što prije. Za danas Bielsa ne može računati na Ekizu i Galarretu. Gostima je upitan samo nastup Greniera. Dok Bilbao i ne igra posebno dobro u Lyonu je bolja atmosfera uoči ovoga susreta. Lavovi su na trećem mjestu u Ligue 1 vodeći su u Europskoj ligi i pobjeda na San Memesu donijela bi im prolazak dalje. Unatoč tome što je Bilbao daleko od idealne forme na San Memesu su za svakoga tvrd orah, to je oččekivati i večeras. U ovome susretu najsigurnija opcija su mi golovi. Athletic Bilbao kada igra Europsku liga golovi su granatirani. U posljednjih 14 utakmica u Europskoj ligi, na utakmici Athletic Bilbaoa bilo je 13 utakmica sa više od 2,5 gola. Lyon je također prilično efikasan u Europa ligi i u prva tri kola u svakoj utakmici postigao je najamnje dva pogotka. Očekujem da Ahletic na San Memesu se pokrene i danas odigra dobar susret i možda čak i pobjedi no u Europskoj ligi klubovi ipak ulaze sa "ručnom".

 

TIP oba daju gol

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sporting Lis. - KRC Genk tip1 @1.65 SuperSport :nije: 1-1

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: GermaniaSport

Broj para iz kladionice: 920

Vrijeme odigravanja: 18:00

Naziv para: Anzhi Mah.-Liverpool(n.t.)

Tip para: dg1i3+

Tečaj: 2.350

Ulog: 6/10

 

Ja bi probao sam ovom okpkladom jer mislim da su obadvije ekipe kvalitetne da odigraju ovaku utakmicu sa oba daju i 3+ mada znaju i mrljavo da odigraju.... ali ipak treba probati ovu privlacnu kvoticu:)

Edited by Sasa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...