Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

11.11.2012.

Recommended Posts

Posted ImageNFL

Posted Image19:00

Miami Dolphins - Tennessee Titans(Handicap)

Tip: Miami Dolphins -5.5 :nije:

Kvota: 1.88

Ulog: 5/10

 

Posted Image

 

Analiza:

 

Pobeda Dolphinsa sa više od 5.5 razlike uključujući i eventualni produžetak!

 

Večeras se na Sun Life Stadium(Miami, Fla.) sastaju domaći Dolphinsi(4-4) i gostujući Titansi(3-6) u okviru Week 10 NFL Lige.

Svakako po meni su domaćini na ovom meču favoriti možda i veći nego je to po postavljenoj margini.

Dolphinsi su veoma nepredvidiva ekipa mogu da pobede svakog ali i da razočaraju međutim oni su u diviziji gde se očekivalo da se Patriotsi prošetaju do titule u diviziji ali za sada imaju samo jednu pobedu prednosti nad Dolphinsima.

Dolphinsi imaju jednu mladu ekipu koju predvodi QB R. Tannehill koji nije loš ali mora još mnogo da napreduje ima odličnog WR B. Hartline 662y 1 TD tu je WR D. Bess 483y dok je po zemlji tu sjajni RB R. Bush 534y 4 TD ali i 171y posle passa.

Odbrana Dolphinsa je dosta dobra iako protiv pass igre nisu sjajni ali su protiv trčanja fantastični 83.9 (3rd)...

Sa druge strane Tittansi koji su po meni jedna od lošijih ekipa u ligi ni napad ni odbrana ne funkcionišu sjajno bili su odigrali 3 dosta solidna meča ali su potom doživeli katastrofu kući od Chicaga 20-51 jedina svetla tačka napada je RB C. Johnson ali ni njemu večeras neće biti lako protiv sjsjne odbrane domaćina protiv trčanja.

Mislim da su Dolphinsi mnogo kvalitetnija ekipa i nadam se da će to večeras dokazati.

Uzimam pobedu Dolphinsa u hendikepu...

Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted ImageNFL

Posted Image19:00

New Orleans Saints - Atlanta Falcons(ML)

Tip: New Orleans Saints :uredu:

Kvota: 2.18

Ulog: 6/10

 

Posted Image

 

Analiza:

 

Pobeda Saintsa uključujućii eventualan produžetak!

 

Večaeras se na Mercedes-Benz Superdome(New Orleans, La) igra meč između domaćih Saintsa(3-5) i gostujućih Falconsa(8-0)...

Ja ću na ovom meču dati prednost domaćinu i uzeću pobaoedu Saintsa ML bez obzira na sjajan start Falconsa nisu me previše oduševili ali su svakako pokazali psihološku stabilnost u odlučujućim trenutcima gde su dobijali mečeve iako su do samog kraja gubili.

Saintsi posle užasnog starta 0-4 na kojem zaista nisu imali sreće su u narednih 4 meča dobili čak 3 iako će teško dop pley offa svakako će dati sve od sebe da pobeđuju u kontinuitetu jel nemaju prava na puno prostora za poraze možda samo jedan do kraja.

Napad je svakako najjače oružije domaćina na čelu sa fantastičnim QB D. Breesom 2549y 22 TD i 8 INT ima sjajne opcije WR M. Colstona,L. Moore ,D. Henderson kao i sjajnog TE J. Grahama iako trčanje sAINTSA nije sjajno u zadnje vreme je sve bolje jel imaju mnogo rupa u protivničkim odbranama jel su sve odbrane fokusirane na zaustavljanje pass igre Saintsa.

Rak rana domaćina je svakako njihova odbrana ali i oni su počeli da igraju bolje posebnood povratka sa DL-a LB J. Vilme.

Sa druge stranwe Falconsi iakoimaju 8-0 nisu tako moćni dosta mečeva su dobili veoma teško i mislim da su zreli za prvi poraz u ligi.

Svakako da je najveća snaga gostiju napad koji predvodi QB M. Ryan 2360y 17 TD i 6 INT ima sjajne WR R.Whita kao i TE T.Gonzalesa kao i RB M.Turnera dok je odbrana iako dosta solidna nije u samom vrhu i teško mogu da zaustave fantastični napad Saintsa.

I prošle godine u New Orleansu gde su oba tima imala dosta sličan igrački kadar je domaćin više nego ubedljivo pobedio 12/26/11 ATL 16 - NO 45 kao i osam puta u zadnjih deset mečeva nevidim zašto nebi bio slučaj i večeras.

Uzimam pobedu Saintsa Money Line...

Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted ImageCFL(Canada)

Posted Image22:30

Calgary Stampeders - Saskatchewan Roughriders

Tip: Calgary Stampeders -5.5 :uredu:

Kvota: 1.91

Ulog: 5/10

 

Posted Image

 

Analiza:

 

Pobeda Stampedersa sa više od 5.5 razlike uključujući i eventualne produžetke!

 

Večeras se na McMahon Stadiumu(Calgary) igra polufinale Western Con. između domaćih Stampedersa(12-6) i gostujući Roughriders(8-10)...

Večeras počinje borba za Grey Cup i svakako da su večeras domaćini favoriti večeras jel su daleko kvalitetniji i igrački i u mnogo boljoj formi od gostiju.

Cal je regularni deo sezone završio sa četiri vezane pobede dok su gosti vezali čak 4 vezana poraza.

Cal. ja sam ove sezone gledao par puta igraju jako dobro posebno su moćni kući gde igraju daleko bolje i večeras će imati sjajnu podršku.

I tradicija je svakako na strani domaćina gde su u zadnje dve sezone se sastajali čak 8 puta gde je Cal. odneo čak 7 pobeda-

 

23.09.12 CFL Saskatchewan Roughriders Calgary Stampeders 30 : 25

25.08.12 CFL Saskatchewan Roughriders Calgary Stampeders 10 : 17

20.07.12 CFL Calgary Stampeders Saskatchewan Roughriders 41 : 38

(35 : 35)

23.06.12 CFL Saskatchewan Roughriders Calgary Stampeders 31 : 33

22.10.11 CFL Calgary Stampeders Saskatchewan Roughriders 25 : 13

01.10.11 CFL Calgary Stampeders Saskatchewan Roughriders 40 : 3

13.08.11 CFL Saskatchewan Roughriders Calgary Stampeders 35 : 45

31.07.11 CFL Saskatchewan Roughriders Calgary Stampeders 18 : 22

 

Mislim da je sve na strani domaćina večeras i da sve sem pobede domaćina bi bilo veliko iznenađenje pitanje je samo sa kojom će razlikompobediti ja ću uzeti pobedu Calgarya u hendikepu....

Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

OKC -9.5 @1.85

Oklahoma ima sjajnu ekipicu to svi znamo, doma redovnno melje protivnike, posebno ove iz nižeg razreda Istoka. Cavsi pokazuju neki talent, ali u sljedećih par sezona još uvijek ništa od njih. Glavni igrač je Irving, na njemu bi večeras trebao biti uglavnom Westbrook koji je poštena atleta, a moždaa budu stavljali defanzivnog specijalista Sefoloshu, taj duet bi ga trebao uštopati. Varejao je dobro ušao u sezonu, ali večeras protiv Ibake/Perkinsa pod košem će teško do nekog boljeg učinka. Dvi glavne scoring opcije ću biti zatvorene, a u napadu Okc neće biti problema uvaliti stotinjak punata, preko KD-a, Westbrooka i Martina.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bosh under 17.5 @1.85

Prošle sezone se konstantno motao oko ove margine, no ove sezone se očekuje lagani pad, zbog dolaska lewisa i Allena i samim tim pada teret zabijanja s Bosha. večeras ima jako teške match-upove u Gasolu i Randolphu koji su jedni od najboljih defanuovaca u ligi. Bosh će se morati osloniti na šuteve izvani, jer ovi mu sigurno neću dati probijanje do samog koša i samim tim lagane poene. Ima dobar šut, ali teško će ih baš toliko biti utrpati, s obzirom da Miami često igra mau liniju, pa se od njega baš ne očekuje da trice i duge dvice skida.

Share this post


Link to post
Share on other sites

La Lakers - Sacramento Kings over 191.5

Domačini se dosta pojačai s Howardom i Nashom, ostai bez trenera i sad žele dokazati da im ne treba i da su spremni bez njega na lov na naslov prvaka. Gosti su više manje očajni u obrani, vuču se i više gledaju vlastiti učinak prema naprijed. Očekujem da howard danas napravi dar.mar visokim igračima Kingsa, dok će Bryant biti na standardnih 30 poena. Lakersi su se tek složili, još nisu u obrani složni, tako da bi danas mogo curiti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...