Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

17.11.2012.

Recommended Posts

Posted ImageNCAA FB

Posted Image18:00

Bowling Green Falcons-Kent State Golden Flashes(Handicap)

Tip: Bowling Green Falcons -1 :nije:

Kvota: 1.78

Ulog: 7/10

 

Posted Image

 

Analiza:

Pobeda Bowling Greena sa više od 1 razlike računajući i eventualne produžetke ako bude tačno 1 razlike bet je VOID!

 

Večeras se na Doyt L. Perry Field(Bowling Green, OH) igra derbi meč Mid American(East) divizije između domaćih Falconsa(7-3) i gostujućih Golden Flashesa(9-1)...

Iako je Kent State rangiran kao 25 tim u ligi iako vodi u diviziji i ima fantastičan skor 9-1 na večerašnjem meču su Falconsi postavljeni za favorite mislim svakako nije bez razloga.

Meč koji može da reši pitanje pobednika divizije i jedan i drugi tim su u fantastičnoj formi B.G. ima 6 pobeda dok Kent ima 8 pobeda u nizu.

Počeću od gostiju koji su rangirani kao No. 25 tim u ligi iako im ni Offense koji je po broju pređenih jardi tek 59th u ligi gde je kroz vazduh napad jako loš 166.7y (111th)gde napad predvodi QB Spencer

Keith koji je prosečan čak i ispod toga dok je igra po zemlji njihovo najjače oružije sa 235.7y (15th) u ligi gde je RB Trayion Durham večeras bi u napadu mogli da imaju veliki problem da razviju svoju igru jel će sa druge strane biti fantastična odbrana ali o tome ću malo kasnije! Dok je odbrana Kenta dosta loša rangirana kao tek 77th gde su protiv trčanja dosta dobri 136.2 (32nd) ali su protiv pass igre jako loši tek 279.6 (106th) iako ni jedna linija u timu nije ekstremno dobra sem dosta dobrog trčanja ali su oni odlično kotirani i u diviziji ali i u NCCA Ligi iako su imali dosta skromnih protivnika iznenadili su jedan odličan Rutgers i to treba poštovati...

Sa druge strane domaćini koji će svakako imati veliku podršku na svom Perry Fieldu(24,000 fans) gde vlada odlična atmosfera gde svi fanovi oboje tribine u narandžasto i prave odličnu atmos.!!!

B.G.je posle jako lošeg starta 1-3 vezao 6 pobeda gde je dominirala da kažem gvozdena odbrana i počeću od njih!

U tih 6 vezanih pobeda je odbrana brilijantna gde je na tih 6 mečeva odbrana dozvolila samo 47 poena(za NCAA jakomali br. jel na jednom meču nekad protivnik da toliko poena) bez obzira na ne toliko jake protivnike ali bio je tu i Ohio koji sam meč i gledao pre 10 dana i tada me je B.G. oduševio a tada sam igrao protiv njih Ohio je samo u prvom napadu delovao odlično a nakon toga napada domaćina koji je inače odličan nije bilo nigde nisu mogli da sastave jedan daun.

Toliko su vršili pritisak na of.liniju da QB nisu dali vremen više puta je sekovan a trčanje domaćina se zabijalo kao u zid! Nije ni čudo jel odbrana B.G. nije džabe po broju dozvoljenih jardi 6th odbrana lige podjednako dobra i protiv passa 181.7y (14th) i protiv trčanja 103.7 (14th).. Pre meča sa Ohiom sam mislio zbog loših preotivnika su tako dobri ali sam se na tom meču uverio u sjajnu odbranu i verujem da i protiv Kenta mogu da zaustave njihov napad koji nespada u vrhunske. Pored toga i specijalni tim je bio fantastičan blokirali su čak dva panta!

Napad domaćina nije bolji deo tima ali oni su protiv Ohia koristili sjajne startne pozicije koje im je izgradila odbrana.

Napad predvodi QB Matt Schilz koji ima i bolju statistiku od suparničkog kvoterbeka izveo je i sjajnu fejk akciju na meču sa pasom od preko 50y koja je moža i prelomila meč. Ali me je u napadu B.G. oduševio RB Anthon Samuel koji je bio nezaustavljiv pretrčao preko 200y.

Moram uzeti pobedu Cardinalsa na meču u hendikepu -1 i jače nego što bi možda trebao....

Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted ImageNCAA FB

Posted Image01:00

Missouri Tigers-Syracuse Orange

Tip: Syracuse Orange +5.5 :uredu:

Kvota: 1.92

Ulog: 5/10

 

Posted Image

 

Analiza:

Pobeda Orange ili poraz sa ne više od 5.5 razlike računajući i eventualne produžetke!

 

Večeras se na Faurot Field(Columbia, MO) igra meč između domaćih Tigersa(5-5) i gostujućih Orange(5-5)...

Na večerašnjem meču domaćin je postavljen za favorita i to dosta velikog iako po meni je to preterano nevidim u ničemu toliku prednost domaćina i uzeću Orange u hendikepu.

Tigersi su po meni postavljeni za favorita najviše iz činjenice da su u jačoj diviziji SEC East iako u diviziskim okršajima imaju 2-5 i jedine pobede su ostvarili protiv dve najlošije ekipe u div. Tenee. i Kentackiya a protiv ekipa iz TOP 25 imaju 0-4!!!

Po broju pređenih jardi napad im je katastrofalan tek 103rd u ligi gde su i kroz vazduh i po zemlji jako loši naravno tu ima i toga da su igrali sa kvalitetnim ekipama ali i činjenica da oni su daleko ispod njih.

U napadu su se smenjivala dva QB ali ni jedan nema značajnijih brojki QB James Franklin ima samo prebačenih 1283 8 TD i 7 INT...nešto bolji su po zemlji gde je solidni RB Kendial Lawrence 819 10 TD.

Bolji deo ekipe je odbrana koja je rangirana kao 33rd ali večeras će imati naspram sebe jedan odličan napad Syracuse...

Sa druge strane Orange o kojima sam prošle nedelje puno pisao i lepe pare uzeo u kako sam rekao njihovom podcenjivanju a precenjivanju Louisvilla kada su u fantastičnom meču pregazili favorizovane goste koji su bili No.11 rankirana ekipa kojima su naneli prvi poraz u sezoni sa čak 45-26!!!

I Syracusa se nalazi u jednoj veoma jakoj diviziji Big East u kojoj ima 4-5 odličnih ekipa pokazali su da znaju da igraju protiv TOP 25 ekipa iako imaju 1-2 u oba poraza su igrali jako dobro.

Odlično izbalansirana ekipa sa napadom koji je sjajan 23rd i sasvim solidnom odbranom 50th!

Napad je fantastičan sa fenomenalnim kvoterbekom Ryan Nassibom 3019y 21 TD i 8 INT i trčanje je sjajno gde su na prošlom meču bili fenomenalni gde su RB Jerome Smith i Prince-Tyson Gulley pregazili Louisvila.

Posle te sjajne partije večeras sigurno će doći prepuni samopouzdanja i nebi me iznenadilo da i pobede a i ako izgube neverujem da će biti sa velikom razlikom nadam se da negrešim!!!.

Ja ću uzeti Orange u hendikepu +5.5 za srednji ulog i na taj bet je kvota sjajna a Orange je prošlonedeljnom sjajnom partijom zaslužio moje poverenje večeras ma kako god se meč završio!!!

Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

C.Bosh over 18.5 @1.85

LeBron (illness) gametime decision at Suns tonight. Wade (foot) is out. Chalmers (triceps) to play according to reporters in PHX

 

Također treba nadodati da igraju protiv najgore defanzivne ekipe u ligi, koja redovno pušta preko 100 poena, tako da ne vidim kako Bosh neće natrpati ove jadnike, jer Wade-a nema, možda čak i LeBrona, no dok pričekamo saznanje o Jamesu koef će ići ohohoho dolje. Ako bude James igrao neće biti na stoposto i da će dobiti manju minutažu, također nije ni Chalmers, na stoposto vjerojatno i njega čeka koja minuta manje.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...