Jump to content
Sign in to follow this  
emir1983

21.11.2012.

Recommended Posts

13:00 Sloga Doboj - NK GOŠK Gabela, tip: 1 @ 3.00, bwin, 8/10

 

Danas se igraju revanš mečevi 1/4 finala kupa BIH u nogometu, a na stadionu u Doboju sastaju se domaća Sloga i GOŠK iz Gabele. U prvom meču je slavila ekipa iz Doboja sa 2-1 i tako stekla značajnu prednost pred današnji revanš. Riječ je o susretu za koji predviđam da će završiti sa jako malo golova i mislim da je kvota 3.00 iz bwin-a na domaćina odlična opklada. Riječ je o duelu ekipe koja je 14 na tabeli Premier Lige BIH - GOŠK-a i ekipe koja se takmiči u drugom rangu takmičenja - Prvoj Ligi RS-a, ekipi Sloge iz Doboja, koja je trenutno četvrta na tabeli.

 

Sloga iz Doboja je stalni učesnik Prve Lige RS-a (drugi rang takmičenja), i uvijek su bili negdje oko sredine tabele ali bez bojazni oko ispadanja ili euforije da će ući u Premier Ligu BIH. Važe za domaćinsku ekipu te su tako svih 6 pobjeda u prvenstvu upisali na svom terenu gdje imaju 6 pobjeda i samo 1 remi uz gol razliku 21-2, dok na gostovanjima je to potpuno druga ekipa koja ima omjer od 3 remija i 3 poraza ali bez pobjede. Na gostovanjima imaju samo 2 pobjede u zadnjih 14 mečeva. Takmičenje u Kupu BIH ove sezone su započeli na svom terenu gdje su savladali niželigaša Tomislav sa 4-0, da bi u sljedećoj fazi se preko Sutjeske iz Foče plasirali u 1/4 finale. Na svom terenu su u nizu od čak 20 utakmica bez poraza, a u zadnjih 8 mečeva na svom terenu su upisali isto toliko pobjeda uz gol razliku 27-3.

 

GOŠK iz Gabele je ekipa koja se već drugu sezoni takmiči u najjačoj ligi BIH, bez većih rezultat jer su prošle sezone tek u zadnjem kolu obezbjedili opstanak dok ove godine igraju nogomet sa jako malo golova iako imaju dosta boljeg trenera - Ivana Katalinića (ex. Hajduk Split). Ove sezone imaju omjer od 2 pobjede, 6 remija i 6 poraza i gol razliku od 10-21 iz 14 mečeva. Zadnje vrijeme ih je uhvatila kriza sa golovima pa tako su u zadnjih 7 mečeva dali dva gola (jedan protiv Sloge u prvom meču kupa i jedan u zadnjem kolu protiv Rudara kod kuće), a u Kupu BIH su u prethodnoj fazi takmičenja izbacili Radnik iz Bijeljine i u dvomeču ta dva tima bilo je 1-0 i 0-0 za GOŠK. U zadnja tri meča su bez datog gola na gostovanjima. Ove godine su u Kupu BIH prvo savladali ekipu Travnika u gostima 3-1 i nakon toga ekipu Radnika. Osim malog broja golova na utakmicama GOŠK-a nemamo ni puno prilika niti poluprilika za gol.

 

Sloga iz Doboja ima veoma dobru priliku da pred svojima navijačima sa pobjedom da obezbjede prolaz dalje u kupu i istorijski plasman u polufinale Kupa BIH.

Share this post


Link to post
Share on other sites

13:00 HŠK Zrinjski Mostar - NK Zvijezda Gradačac, tip: 1 @ 1.55, bwin, 8/10

 

Na stadionu Bijeli Brijeg u Mostaru će snage odmjeriti domaći Zrinjski i gosti iz Gradačca, ekipa Zvijezde u okviru uzvrata 1/4 finala Kupa BIH. Nakon prvog meča u Gradačcu, Zvijezda ima prednost od 3-2 i moj tip je da će Zrinjski da slavi u današnjem meču i tako obezbjedi prolaz u polufinale Kupa čime bi napravio iskorak ka euro takmičenjima naredne sezone. Kvalitet je na strani domaćina i uz domaći teren mogu doći do pobjede nad Zvijezdom koja igra jako loše ove sezone.

 

Nakon 14 kola u Premier Ligi, Zrinjski je na poziciji 6 sa 23 boda i sa samo dva boda manje od trećeg Širokog Brijega. Imaju omjer od 7 pobjeda, 2 remija i 5 poraza, dok na svom terenu imaju 4 pobjede, 1 remi i 1 poraz. U zadnjih par kola su odigrali jako loše jer su prvo izgubili od Olimpika kod kuće sa 1-4, te remizirali sa Rudarom iz Prijedora sa 1-1 i na kraju su u zadnjem kolu na gostovanju kod Sarajeva izgubili sa 0-1. Mislim da je ovaj meč im jako bitan i da sa pobjedom u Kupu žele na najbolji način da zatvore sezonu. U Kupu su izbacili Sarajevo sa 3-1 pobjedom kod kuće i 1-2 porazom u Sarajevu a prije toga su bili bolji od Rudara u Prijedoru sa 1-0.

 

Zvijezda iz Gradačca ove sezone igra mnogo lošije nego zadnjih godina, te su tako predzadnji tim lige i predstoji im teška borba za opstanak. U 14 odigranih mečeva su skupili 11 bodova ali su imali dosta težak raspored. Upisali su 3 pobjede, 2 remija i 9 poraza. Na gostovanjima ove sezone imaju samo jedan bod, a osam puta su izgubili sa ukupnom gol razlikom od 2 - 12. U Kupu BIH Zvijezda je bila bolja od niželigaša Rudara iz Ugljevika sa 5-0 i u 1/8 finala su napravili iznenađenje sa pobjedom nad Veležom u Mostaru sa 3-0 iako su prvi meč kod kuće izgubili sa 2-1.

 

Mislim da bi sve osim pobjede Zrinjskog bila senzacija ali isto tako očekujem manje golova na ovom meču i da će Zrinjski da slavi sa 1-0 ili 2-0.

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:45 Dynamo Kiev - Paris SG, Gost više/manje, tip: više od 1.5 gola @ 2.45, Expekt, 8/10

 

* Paris SG daje 2 ili više golova na meču

 

Večeras se u Kievu sastaju domaći Dinamo i gosti iz Pariza, ekipa PSG-a u 5. kolu Lige Prvaka. Riječ je o duelu grupe A gdje Porto ima 10 bodova, drugi je PSG sa 9 bodova, treći Dinamo sa 4 boda i zadnji je Dinamo iz Zagreba sa 0 bodova. Moj tip je da će rasterećeni Paris da bljesne na Olipijskom stadionu u Ukrajini i da zabije najmanje dva gola. Paris je do sada savladao Dinamo sa 4-1 a svom terenu, izgubio je u Portu sa 0-1 i savladao sva puta zagrebački Dinamo sa 2-0 i 4-0. Znači u svakom meču je postigao po 2 gola osim duela u Portu. Paris je sa 10 datih golova u vrhu svih ekipa u Ligi prvaka, sa prosjekom od data 2,5 gola po meču. Sa druge strane Dinamo iz Kieva je pobjedio Dinamo iz Zagreba sa 2-0 i remizirao je sa Portom 0-0, dok je izgubio od Parisa sa 1-4 i od Porta u gostima sa 2-3. Primili su znači 7 golova iz 4 meča i ako se izuzme duel sa Dinamom iz Zagreba koji nikome nije dao gol, onda je prosjek primljenih golova Dinama iz Kieva: 7 golova u 3 meča ili više od 2 gola po meču. Dinamo Kiev ima još samo teoretske šanse za prolaz dalje jer bi trebao da savlada PSG i Dinamo u Zagrebu da bi imao šansi za prolaz dalje i mislim da je Europa Liga za njih realnost.

 

Dynamo Kiev: Koval – Betao, Danilo Silva, Khacheridi, Taiwo – Vukojević, Miguel Veloso - Gusev, Kranjčar, Yarmolenko – Ideye

 

PSG: Sirigu – van der Wiel, Alex, Thiago Silva, Maxwell – Chantome, Matuidi, Verratti – Pastore, Lavezzi - Ibrahimović

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: Pinnacle

Broj para iz kladionice: 5114

 

Vrijeme odigravanja: 20:45

Naziv para: Dinamo Kiev - PSG

Tip para: 2

Tečaj: 2.630

 

Ev. dobitak: 7.630

Ev. gubitak: 2.630

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

13;00,FK Borac Čačak - Javor Ivanjica, Tip manje od 2,5 gola, @1.50 ,Bwin , 8/10 ,

 

U Cacku se igra cetvrtfinalni susret bivseg prvoligasa Borca i starog rivala Javor iz Ivanjice.Borac je neocekivano u proslom kolu Kupa Srbije izbacio najbolju ekipu u zadnjih 5 godina u Srbiji , ekipu beogradskog Partizana, i to na njegovom terenu u Beogradu sa 2-1.Cacani su prosle godine ispali iz Super lige Srbije no ove sezone imaju ambicije da se ponovo vrate.Kod kuce u prvenstvu igraju odlicno no na strani vecinu susreta su odigrali nereseno. Trener domace ekipe, Zoran Njeguš od svojih igrača zahteva strpljenje, borbenost i disciplinu i u tom slučaju smatra da njegov tim može da iznenadi još jednog superligaša.( izjava u stampi).Istakao je da je ekipu spremio i za eventualno izvodjenje penala. Trener Njeguš ne može da računa na par igrača, najveći hendikep je izostanak štopera Maslaća.

 

Gosti iz Ivanjice su u seriji pozitivnih rezultata u Superligi ( sedam bodova iz 3 meca).Ako kojim slucajem prodju danasnjeg rivala ,to bi im bio najveci uspeh u istoriji kluba.No znaju i da igraju protiv ekipe koja jeste drugoligas ali koja je prosle sezone igrala finale kupa a ove godine izbacila Partizan. Strucni stab nema problema sa povredama i kaznama ,tako da ce na stadionu kraj Morave istrcati u najjacem sastavu.

 

Ove dve ekipe su od 2000 godine odigrale dosada 15 medjusobnih prvebstvenih duela i samo jedan susret u Ivanjici je bio u Over 2,5 ( U Ivanjici, 2-2).U Cacku su odigrali sedam meceva i svi su bil iu Under 2,5!.Postujem statistiku i tradiciju tako da i ovoga puta ocekujem pored undera i NG ( jedan tim ne daje gol) i ev. produzetke (0-0)

 

:icon_eek:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Saudijska Arabija

17:35 Al Hilal - Al Ahli (KSA) @ 1@ 2.00 Expekt

 

FT: 4:1 :icon_razz:

Edited by micha

Share this post


Link to post
Share on other sites

Paragvaj

20:50 Rubio Ñú - Libertad @ 2 @ 1.60 Expekt

 

Libertad je 3. sa 32 boda , a Rubio preposlednji sa samo 12 bodova.

Libertad nije izgubio zadnjih 11 susreta. Zadnji poraz im je bio jos krajem avgusta od Carapaguea.

Rubio nije pobedio u zadnjih 7 utakmica . zadnju pobedu su ostavrili krajem septembra , pobedivši Tacuaru koji imaju samo 3 boda više od njih .

U međusobnim susretima samo jedna pobeda večerašnjih domaćina i jedna nerešena . I to kada je Rubio Nu bio domaćin. A i nije važno gde se igra Rubio Nu je redovna mušterija timu Libertad . I tako bi i trebalo da ostane.

Inače kvota je sada na Expektu - 1,50

 

FT 2:7 :icon_razz:

Edited by micha

Share this post


Link to post
Share on other sites

Paragvaj

21:00 Sol de América - Nacional Asunción @ 2 @1.95

 

FT 0:2 :icon_mad:

Edited by micha

Share this post


Link to post
Share on other sites

Albanija

 

14:00 Skenderbeu - Flamurtari @ 1 @ 1.45 Bwin

 

FT: 3:1 :icon_razz:

Edited by micha

Share this post


Link to post
Share on other sites

Schalke 04 - Olymp.Pireus tip1 @1.45 SuperSport :uredu: 1-0

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ajax Amsterdam - B.Dortmund tip1X @1.75 SuperSport :nije: 1-4

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

Odigrao sam Srpski kup utakmice ovako:

 

Borac -Javor 0-1 gola, X ,NG

Rad -Jagodina, isto

Spartak -Vojvodina. Isto

 

Ukupno 27 kombinacija, ulog u protivvrednosti 10 eura.

Dobitak;?? ako ga bude napisacu...

 

:icon_eek:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: Unibet

Vrijeme odigravanja: 20:45

Naziv para: Manchester City - Real Madrid Total Goals Scored 3.5

Tip para: Over 3.5

Tečaj: 2.200

Ulog:6/10

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...