Jump to content
Sign in to follow this  
Kockar :D

23.11.2012

Recommended Posts

Curry over 19.5 @1.85

Susret dvi jako ofenzivne ekipe, obrana im je na zadnjem mjestu. Kao što je gore stavljeno većina utakmica ide uvjerljivo preko 200 poena, tako da ne vidim zašto glavni igrač i strijelac Warriorsa ne bih zabvršio danas barem na 20 poena, posebno ako bude izjednačena utakmica, pa na kraju on preuzme odgovornost, što nerijetko radi u gustim utakmicama. Na njemu će biti Lawson/Miller rotacija ovaj prvi koji ima glavnu minutažu je loš branič i vjerujem da će to Curry iskoristiti i ići 20+.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Brooklyn Nets - LA Clippers over 194.5 @1.85

Domaćini i gosti se uglavnom oslanjaju na napad, pa tako CLippersi zabijaju preko 102 poena, dok Netsi zabijaju malo više od 96 poena, što daje 198 poena što je 4 više od ove ganice, koja bi po meni bila daleko realnija. CLippersi imaju stvarno dosta ofenzivnog oružja, dok su im glavni defanzivci za danas upitni. Wallace na jednoj strani i Butler na drugoj, koji i ako nastupe neće biti na svom maksimumu, tako da danas očekujem 200+ tekmu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted ImageNCAA FB

Posted Image21:30

Iowa State Cyclones-West Virginia Mountaineers(ML)

Tip: West Virginia Mountaineers :uredu:

Kvota: 1.77

Ulog: 6/10

 

Posted Image

 

Analiza:

Pobeda Vir. uključujući i eventualni produžetak!

 

Večeras se na Jack Trice Stadium(Ames, IA) igra meč između domaćih Cyclonesa(6-5) i gostujućih Mountaineersa(5-5)...

Večeras domaćin završava sezonu zadnjim mečom u Ligi bez nekog imperativa pobede jedino da se časno oproste od domaće publike.

Iowa ima i prilično skroman napad tek 90th u ligi po osvojenim jardama i ništa bolju odbranu 93rd a posebno su loši protiv pass igre tek 283.6 (110th) što im večeras može biti veliki problem jel će sa druge strane biti fantastičan napad gostiju upravo kroz vazduh.

Nebi me začudilo da večeras dobiju šansu kod domaćinaigrači koji nisu imali previše prilika ove godine jel često u zadnjem kolu dosta rezervista dobija priliku.

Sa druge strane ni gosti nemaju neki imperativ da pobede ali svakako da vođa napada gostiju sjajni QB Geno Smith 3361y 35 TD i samo 5 INT verovatno pik 1 ili 2 na draftu ima veliki motiv za dokazivanje i nesumnjam da će iovako lošoj odbrani domaćina zadati puno muka.

Takođe niodbrana gostiju nije sjajna ali je fenomenalni napad gostiju koji je na fantastičnom 9th mestu a posebno kroz vazduh gde su 344.8 (4th) mislim da bi trebali da odnesu prevagu u meču.

Uzimam pobedu Mountaineersa Money Line....

Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...