Jump to content
Sign in to follow this  
El Presidente

25.11.2012.

Recommended Posts

AUGSBURG – HANNOVER /under 5,5/ 1,83 / 16:30h / Bwin :uredu:

 

Stake: 5/10

 

 

Ovo bi morao biti čvrsti under kako god okrenem. Govorio sam već puno puta ove sezone i o Augsburgu i o Hannoveru i zajedničko im je da igraju dobru obranu i ona im je zaštitni znak. Da nije bilo ozlijede golmana Ehelechnera Augsburg bi vjerovatno imao najbolju obranu lige, ali se u tim utakmicama vidjelo koliko on znači za ekipu. Od kada se oporavio imaju 4 undera i jedan over i to iz utakmice sa DEGom kojeg su razbili. Mislim da u sljedećim tjednima ako im obrana ostane zdrava od njih možemo očekivati još undera jer imaju 4 ozlijeđena napadača. Stephen Werner (5g+5a), T.J.Travelyan (4g+6a), Chad Bassen (2g+3a) i mladi Schaffler su ozlijeđeni napadači, a fali i bek J.D.Forrest (1g+3a) koji je važan na PP. To su veliki udarci za ekipu koja malo zabija i nema širok roster. Zbog toga bek Draxinger igra u 4.liniji kao napadač.

 

O Hannoveru sam govorio u petak. Rekao sam da je riječ o defanzivno odličnoj ekipi. Okosnica ekipe su stariji igrači i oni su realni po pitanju svojih mogućnosti i zato igraju odličnu obranu, a priliku za gol traže kroz kontru ili PP. Nedostaju im napadači Hlinka i Kruger.

 

Prva međusobna ove sezone je u underu (3:0 za Hannover), a zbog svih izostanaka i stila igre isto treba očekivati i danas.

Edited by El Presidente

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...