Jump to content
Sign in to follow this  
silly_bet

30.11.2012.

Recommended Posts

STRAUBING – AUGSBURG /under 5,5/ 1,95/ 19:30h / Bwin :uredu:

 

Stake: 5/10

 

 

Već sam prošli tjedan najavio da ću u narednim utakmicama igrati under kada je Augsburg u pitanju. Naravno riječ je o ozljedama napadača što je za njih problem jer su i do sada zabijali malo, a sada im fale 4 napadača i bek koji je bitan na PPu. Doveli su ovaj tjedan američkog napadača Whitmorea, ali on je tek jučer stigao i ne vjerujem da će odmah biti od velike koristi. Obrana je njihov zaštitni znak ove sezone i ako danas žele do bodova, onda moraju biti na svojoj standardnoj razini. Ove sezone imaju 14-8 u korist undera, a ako gledamo samo gostovanja to je onda 9-3 u korist undera s time da je jedan over bio protiv DEGa koji je cirkusantska ekipa, a drugi over je bio u trenutku kada im je bio ozlijeđen golman Ehelechner.

 

Augsburg igra odličnu obranu, ali Straubing igra još bolju iako se to ne bi reklo kad se pogleda zadnja tekma. U nedjelju su dobili 7 komada od raspadnutog DEGa i izgubili su dobivenu utakmicu. Trener je poludio na obranu i izjave su išle u smjeru da je to najgora utakmica u dvije godine koliko je on trener. Zato cijeli tjedan igrači Straubinga spominju samo obranu i obranu i čini se da su jako motivirani da pokažu da je ono bio samo loš dan. Oni ove sezone imaju 15-7 u korist undera, a kod kuće imaju 7-5 za under. Fale im dva napadača, jedan zbog ozljede, a drugi je suspendiran.

 

Prva međusobna ove sezone je bila beton (2:0 za Augsburg). Malo golova treba očekivati i danas jer riječ je o bavarskom derbiju, utakmica će biti na tv-u i najvažnije da se radi o ekipama koje primaju malo golova. Augsburg će se vjerovatno povući i kvalitetno braniti, a već nekoliko puta ove sezone sam vidio da u takvim situacijama Straubing ima problema.

Edited by El Presidente

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...