Jump to content
Sign in to follow this  
mostovoj

04.12.2012.

Recommended Posts

Hrvatska(h+4,5) - Mađarska tip1 @1.85 SuperSport :uredu: 28-27

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted ImageHrvatska VS MadarskaPosted Image


Pocinje Europsko prvenstvo za zene , u prvom kolu grupe C susrecu se Hrvatska i Madarska. Hrvatska je znatno hendikepirana na ovom prvenstvu jer nedostaju neke vrlo vazne igraci , dvije najbolje suterice Penezic i Tatari od kojih su polazile sve akcije Hrvatske. Madjarske igracice su u dobroj formi i igraju vrlo cvrstu obranu , tako ce Elez i Basic tesko postizati golove. Madjarska ima vise izbora u igri i mislim da ce ovdje lagano pobijediti sa 5 ili vise golova razlike.

20:15 Hrvatska (+4,5) -Madarska H2 @ 2,05 Bet365

Share this post


Link to post
Share on other sites

18:15 Germany Women - France Women, Additional Point Spread, tip: Germany Women +4.5 @ 1.64, bet365

 

* Njemačka ne gubi sa pet i više golova razlike, EP žene, Srbija 2012

 

Danas u Srbiji počinje europsko prvenstvo u rukometu za žene koje se trebalo igrati u Holandiji ali je domaćin otkazao i Srbija je prihvatila organizaciju u kratkom roku. Moj tip za prvo kolo je da selekcija Njemačke ne gubi sa 5 i više golova razlike od Španije, što je za bolje poznavaoce rukometa skoro kao poklon. Riječ je o meču iz grupe C gdje su još i selekcije Mađarske i Hrvatske a svi mečevi se igraju u Novom Sadu. Po mnogima ovo je najizjednačenija grupa na cijelom EP gdje svako može da dobije svakoga. Činjenica je da je Španija sada stabilnija i uigranija nego na prethodnom EP kada su Španjolke bile 11, dok kod Njemačke će nedostajati nekoliko ključnih igračica i selektor je podmladio tim. Za razliku od prošlosti kada je španski tim se sastojao od igračica iz Itxako Navarra, sada su najbolje španske igračice rasute diljem Europe i sigurno je da će biti iskusnije ali možda manje uigrane. Za razliku od Londona OI 2012 španski tim je jači za Nerea Pena koja se vratila nakon duže povrede. Zbog povreda kod Njemačke neće biti igračica Susann Müller, Stefanie Melbeck i Isabell Klein, dok je upitna Nadja Nadgornaja. Španjolke su u prijateljskom susretu protiv Francuske izgubile sa 3 gola razlike i to je jedina jača provjera bez ikakvih jačih turnira. Zadnji međusobni duel je pripao Njemačkoj sa 25-22 prije tačno godinu dana na Mobelringen Cupu, tako da i ovdje očekujem dosta tvr i neizvjestan meč i nikada ne bih podcjenio Njemačku selekciju da će izgubiti sa 5 i više golova razlike.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rukomet - EP

20:15h Madjarska - Hrvatska(Handicap)

Tip: -4,5(Madjarska)

Kvota: 2,05

Bwin

 

Pobjeda Madjarske sa 5 ili vise golova razlike

 

Vec se dosta pisalo o ovom paru danas,i svi ocekuju(pa tako i ja) da Madjarice ocitaju lekciju iz rukometa reprezentaciji Hrvatske

Izbornik Canjuga je izgleda vec prezalio prvenstvo,i poceo traziti izgovore:

Drugi krug nam je, zbog jačine suparnika u skupini, Mađarske, Španjolske i Njemačke, teško ostvariv, ali ne i nedostižan cilj. No, budemo li obranu igrali agresivno, na dozvoljenoj granici grubosti, onda će nam izgledi za drugi krug znatno porasti. Napad jednostavno nije dovoljno kvalitetan da bi s njime mogli pokrivati meku obranu. Za bolji napad će nam Andrea Penezić i Miranda Tatari nedostajati kako god da okrenemo i postavimo ovu reprezentaciju.

 

S druge strane,Madjarice ce igrati svoju klasicnu ,agresivnu 6-0 formaciju ,sto ce ovoj potpuno novoj ekipi Hrvatske biti izuzetno tesko za probiti,pa se ovaj tip namece sam po sebi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...