Jump to content
Sign in to follow this  
El Presidente

04,12.2012.

Recommended Posts

SERVETTE – BERN /under 5,5/ 1,95 / 19:45h / William Hill  :nije:

Stake: 4/10


Servette su u velikoj krizi. Još uvijek su vodeći, ali su 4 ekipe uhvatile priključak s njima i sada kreće velika borba. Nakon reprezentativne stanke prošloga mjeseca ne mogu se sastati sa formom. Od tada su odigrali 8 utakmica i upisali 6 poraza, a prije toga su u 2 mjeseca imali samo 2 poraza. Obrana je počela propuštati, a napad je u zadnjih 5 utakmica zabio svega 6 golova. Još uvijek imaju treću najbolju obranu lige, ali danas će morati odigrati vrhunsku obranu ako žele do bodova. U goste im stiže najbogatija ekipa lige Bern. Bern igra najbolju obranu lige, ulovili su formu i lagano kreću prema vrhu. Servette su se jučer rastale sa NHL igračem Loganom Coutureom (7g+16a), ima nekoliko verzija, od toga da se zaželio kuće do toga da se posvađao s trenerom, a najvjerovatnije će biti da je razlog Crosby koji bi trebao doći u Servette, a preskupo im je plaćati osiguranje za dva superstara. Dakle otišao im je najbolji napadač, a ozlijeđeni su Dan Fritsche (10g+11a) i Cody Almond (6g+13a). Dakle, ulaze u susret bez 3 najbolja napadača, a idu na najbolju obranu lige.

Kao što sam rekao, Bern se polako diže i u formi, a samim time i na tablici. Obrana funkcionira odlično, a kada je tako onda je puno lakše igrati jer u napadu imaju puno kvalitetnih igrača.

Ove sezone su obje međusobne utakmice otišle u over, ali su prije toga imali niz od 8 uzastopnih undera. Smatram da će se danas ponovo vratiti underima jer Servette u otvorenoj utakmici nema previše šansi. Oni moraju odigrati vrhunsku obranu pa svoju priliku tražiti iz kontre ili kroz PP. Ne vjerujem da će odlična obrana gostiju primiti puno golova od oslabljenog napada domaćina i sve sugerira na utakmicu sa malo golova.

Edited by El Presidente

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...