Jump to content
Sign in to follow this  
mostovoj

07.12.2012.

Recommended Posts

Hrvatska - Njemačka vise od 47,5 @1.85 SuperSport :nije: 16-17

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

18;15, Hungary - Spain, tip 2 @1,65,expekt, 8/10

 

U grupi C ,Evropskog prvenstva u rukometu za zene sastaju se neprikosnovena reprezentacija Spanije i reprezentacija Madjarske koja ima dosta oscilacija u svojoj igri i za sada nije pruzila maksimum.Madjarice su u prvoj utakmici sasvim zasluzeno porazene od Hrvatica sa 28-27 u igri tokom celog meca su reprezentativke Hrvatske vodile i diktirale tok igre.I u drugom mecu su Madjaric lose pocele pa su Nemice povele u prvom poluvremenu sa cak 7-1!!.No kasnije su dosle sebi i u nastavku ( gubile prvo poluvreme sa 14-10) su ipak preokrenule rezultat i dobile sa 24-21.U redovima Madjarica istic se samo Garbicz ali ako nju Spankinje izoluju imace veoma lak posao pred sobom.Hrvatice su jako dobro to odigrale ,iako je dala cak 7 pogodaka ,nije mogla da razigra ostale igracic i Hrvatska je zasluzeno dobila utakmicu.

 

Spankinje za sad dominiraju i u ova dva odigrana kola su najvise pokazale ,cak vise i od Norvezanki.Na golu imaju odlicnu Silviu Navaro koja je u ovom trenutku najbolji golman u zenskom rukometu.Od igracica u polju treba svakako istaci Marta Mangue i Macarena Aguilar.Reprezentacija Spanije je vise nego lako savladala prvo Nemice (23-20) da bi u drugom kolu relatvno lako savladale i Hrvatice sa 25-21.danasnjim trijumfom bi svakako prenele i max broj bodova u drugom krugu.i one ce verovatno pokusati da izoluju iz igre Madjaricu Garbicz i pola posla je vec odradjeno.

 

Realno Spanija je mnogo vise prikazala u ova dva meca tako da njihova pobeda nec doci u pitanje a po meni tu bi mogao lako doci i Hendikep od -1,5 koji donosi lepu kvotu od 1.90.

 

:icon_eek:

Share this post


Link to post
Share on other sites

20;15,Romania (+ 1.5)- Montenegro, tip 2,@1.72, Bwin, 8/10

 

U derbiju 3 kola grupe D ,evropskog prvenstva za zene u rukometu Igraju reprezentativke Crne Gore i Rumunije,Rumunke su u prvom kolu remizirale sa Ruskinjama (21-21) i taj bod uz pobedu na Islandjankama u drugom kolu (22-19) ime je vec doneo plasman u drugi krug.Danas ce pokusati da odlicnim Crnogorkama uzmu bar jedan bod. No koliko je to realno u ovom trenutku videce veceras.U reprezentaciju Rumunije se vratila psole dugog odsustvovanja zbog povrede ,Cristina Neagu, koja je bila najbolja igracica sveta u 2010 godini.No njoj ce svakako trebati dosta strpljenja i vremena da povrati nekadasnju formu..Trenutno najvis e pruza u reprezentaciji Rumunije ,Aurelia Bradeanu, koja je protiv Islanda postigla cak 7 pogodaka.trener Rumunije ,Gheorghe Tadici se nada da c uspeti da motivise sastav i da eventualno iznenade Crnogorke.

 

Reprezentacija Crne Gore stvarno pruza odlicne partije.Jeste da igraju kao kod kuce posto publika u Srbiji zdusno navija za njih.U prvom kolu su izvanrednom igrom porazile Island sa cak 10 razlike (26-16) da bi i u drugom mecu od samog starta stavile Ruskinjama do znanja da nemaju sta da traze ( na kraju 30-27).Trener Adžić je u drugom poluvremenu u igru protiv Ruskinja uveo dosta mladih igracica tako da im je taj mec posluzio i da odmore one najiskusnije ( Milenu Knežević i Katarinu Bulatović).Mislim da trener Adžić nece u ovom mecu kalkulisati vec da c pokusati da sa ekipom osvoje max broj bodova i da s tim saldom udju udrugi krug.

 

Zadnji mec su ove dve reprezentacije odigrale u Londonu na OI kada su Crnogorke dominirale

 

:icon_eek:

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:15 Hrvatska-Njemačka tip:X2 @1.70 7/10 HL

 

 

dns mi je za oko zapeo zadnji meč europskog pr. u rukometu za žene gdje naše rukometašice protiv njemica love drugi krug. ovdje igram dvoznak na njemačku kvota 1.60 njemice moraju pobjedit ukoliko zele dalje imaju obe izgubljene utakmice dok bi nasim rukometasicama odgovaralo i neriješeno. ali u rukometu se nemoze igrati na neriješeno naravno. koliko sam gledao ovu grupu i koliko je hrvatska desetkovana ozljedama iznenadjen sam njhovom dobro igrom protiv mađarica, pa jednim djelom i protiv španjolske, vidjeli smo po rezultatim da je to sve tu sve su se utakmice odlučivale u zadnjim minutama i moglo je biti svega nije bilo ko zna kakog rezultatskog razvaljivanja sve teške utakmica. Očekujem da će i ovo biti isto . Mala prednost njemačkoj jer imaju imperativ pobjede

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...