Jump to content
Sign in to follow this  
uporni

07.12. 2012

Recommended Posts

aus. liga 19:15 Innsbruck-Salzburg tip:2 @1.35 10/10 HL

 

po meni dns salzburg zicer austrijska ekipa na 9 mjestu nesto tu nestima ovo mora biti dvojka i salzburg mora da pobjeđuje i grabi prema playoff-u. U zadnja dva susreta salzburg je napravio 14:2 pobjeda 5:2 u gostima i 9:0 za one kojima je mal koef. hendikep dva razlike kvota je oko 1.60 bi trebao proći al to sa manji ulog

Share this post


Link to post
Share on other sites

KREFELD – HANNOVER /under 5,5/ 1,80 / 19:30h / Bwin :nije:

Stake: 5/10


Susret dvije ekipe koje sam uz Augsburg najviše underirao ove sezone i koje su mi simboli za under tako da me uopće neće čuditi, ako vidimo hrpu golova večeras. Krefeld je ekipa sa najboljom formom u ligi. Nakon povratka sa reprezentativne stanke sredinom prošlog mjeseca odigrali su 6 utakmica i svih 6 dobili, uz 4 undera i 2 overa te trenutno drže vrlo ugodno 5.mjesto. Naravno ključ svega je kvalitetna obrana, imaju 15-9 u korist undera ove sezone, kod kuće je to 9-4 za undera, a manje golova od njih je primio samo Koln. Početkom tjedna imali su nekoliko slučajeva gripe u ekipi, ali na zadnja dva treninga svi igrači su bili na broju.

O Hannoveru sam već više puta govorio i nemam baš visoko mišljenje o njihovim kvalitetama, ali zbog svog načina igre zaslužuju moje poštovanje jer su svjesni svojih nedostataka i zato je trener odlučio sve staviti na kartu obrane. Tako ove sezone imaju 14-9 u korist undera, a u gostima to zvuči još bolje sa 9-3 u korist undera. Njihova taktika u gostima je jasna, spriječiti suparnički napad, udarce na gol minimalizirati i očistiti sve odbijance pred svojim golom. Prošli tjedan su pojačali obranu sa jednim iskusnim rusom jer kvalitetna obrana ih je dovela na 8.mjesto i očito je da se tu žele i zadržati. Još uvijek im nedostaje napadač Hlinka.

Prva međusobna utakmica ove sezone je u underu (3:1 za Krefeld), a isto očekujem i danas. Dvije kvalitetne obrane, isto takvi golmani, jedni i drugi prvo misle na svoj gol i ja tu moram uzeti under.

Edited by El Presidente

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...