Jump to content
Sign in to follow this  
mostovoj

10.12.2012.

Recommended Posts

ZenitStP - Anzhi Makhačk  tipX2  @1.80 SuperSport :uredu:   1-1

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites
19:00 Sampdoria-Udinese 2  @ 2,88 Bet365
 
Sampdoria
Romero, Berardi, Gastaldello, Rossini, Costa, Estigarribia, Tissone, Maresca, Obiang, Poli, Icardi
 
Udinese
Brkić, Heurteaux, Danilo, Angella, Basta, Pereyra, Allan, Badu, Armero, Fabbrini, Di Natale
 
Ocekuje nas duel izmedju dva tima sa sredine tabele.Sampdoria je trenutno 13. momcad prvenstva sa 17 bodova , dok je Udinese na 11. mjestu sa 19 bodova. Udinese je u zadnje vrijeme imao puno problema sa ozljedama , ali na listi ozljedenih ostao je samo jos jedan igrac i to ce dakako znaciti momcadi. Udinese je vrlo kvalitetna momcad i mislim da ima jako puno mjesta za napredak. Danas je po meni Udinese favorit i mislim da ce pobijediti i pribliziti se vrhu gdje i pripadaju,eventualnom pobjedom dolaze na 8. mjesto tako da ocekujem maksimalnu koncentraciju i motivaciju za ovu utakmicu.

Share this post


Link to post
Share on other sites
21:00 Bologna-Lazio 2  @ 2,50 Bet365
 
Bologna
Agliardi, Antonson, Sorensen, Cherubin, Garics, Perez, Taider, Morleo, Diamanti, Kone, Gilardino
 
Lazio
Marchetti, Cavanda, Biava, Ciani, Radu, Candreva, Hernanes, Ledesma, Gonzalez, Mauri, Klose
 
Trenutno 16. momcad prvenstva Bologna docekuje sestoplasiranog Lazia.Ova utakmica za Lazio je jako vazna jer bi eventualnom pobjedom dosli na 4. mjesto , i drugoplasirani Inter bi im bjezao samo 2 boda , a u sljedecem kolu Inter gostuje u Rimu , stoga Lazio ce sigurno biti motiviran za ovu utakmicu. Bologna je blizu zone za ispadanje i moraju pobjedivati , ali danas ce im tesko biti jer dolazi odlicna ekipa.Lazio ove sezone igra odlicno i u dobroj su formi stoga ocekujem laganu pobjedu nad slabasnom Bolognom.

Share this post


Link to post
Share on other sites

17:00, Zenit - Anzhi, tip: manje od 2.5 gola, @1.80, 4/10, ExpektDanas se u St. Petersburgu igra derbi meč ruskog šampionata između domaćeg Zeniza i gostujućeg Anzhija. Zenit se trenutno nalazi na trećoj poziciji sa 37 bodova, dok je Anzhi na drugom mjestu sa tri boda više. Ispred njih je CSKA sa 43 boda, ali imaju utakmicu više. Dakle, ovo je veoma bitna utakmica za obje ekipe, jer bi pobjeda mnogo značila i jednim i drugim, možda više Zenitu koji bi se i definitivno uključio u borbu za naslov prvaka nakon što su ispali iz Lige prvaka. Ipak, smatram da će ovo biti jedna veoma tvrda utakmica, kako zbog važnosti utakmice, tako i zbog kvalitetnih odbrana koje ove ekipe imaju. Statistika kaže da Anzhi uz CSKA ima najbolju odbranu lige sa po 17 primljenih golova, a poslije Rubina koji je primio 18 golova, tu je i Zenit čiji je golman morao 19 puta vaditi loptu iz mreže. Odbrane su naročito jake kada Zenit igra na svom terenu (7 primljenih golova) i Anzhi kada igra van svog stadiona (8 primljenih pogodaka). Hiddink je stari lisac koji veoma bitne mečeve zna postaviti defanzivnije te igrati na rezultat što mu je dosta puta u karijeri donijelo trofej. S druge stane, Spaletti voli malo ofanzivniji fudbal, ali sumnjam da će toliko srljati u ovakvoj utakmici. Kao što sam rekao, pobjeda bi naravno odgovarala objema ekipama, ali mišljenja sam da bi se Anzhi zadovoljio i sa jednim bodom na ovom veoma teškom gostovanju gdje ni CSKA nije uspio ubilježiti pobjedu. U redovima Zenita je bilo nekih problema sa relaciji Spaletti - Hulk nakon što ga je ovaj trener zamijenio protiv Milana, Brazilac je bio veoma ljut što je otvoreno pokazao italijanskom stručnjaku. Međutim, 40 miliona Eura je uloženo za Hulka da bi bilo ovakvih nekih većih problema, tako da su sve neusglasice riješene i Hulk će biti u potpunosti skoncentrisan na ostatak prvenstva gdje Zenit želi titulu. Temperatura u St. Petersburgu je -7, večeras će se u toku utakmice vjerovatno popeti na nekih desetak stepeni ispod nule, snijega nema, hladno vrijeme bi moglo predstavljati neki problem za igrače, ali ovdje su svi prilagođeni na niske temperature tako da sumnjam u neke veće probleme sa te strane. Dakle, taktički mislim da će utakmica biti tvrda i sumnjam da će pasti tri gola na utakmici. Tip: manje od 2.5 gola.

Share this post


Link to post
Share on other sites

19:15 Academica - Braga manje od 2.5 golova @1.78 - Pinnacle Sports

 

 

Nakon losih rezultata u LP, Braga se vraca u domace prvenstvo da pokusa da popravi svoju zaista losu formu u koja se nalazi u zadnje vreme. 5 porazi u poslednih 7 duela ukupno, 2 od poslednih 2 u ligi. To je zaista previse za jedan tim koj ima ambicije da bude na top pozicija na tabelu sa sanse za borbu za jedan od prvih mesta koji im garantuje mesto u Evropi, cak i vise, da bude jedan dostojan protivnik u borbu za titule. Protiv Academica, mozda je zaista posteno ocekivati pobedu. Domacini su jedna od najgorih ekipa u ligi, megutim sve dok domacini traze prvu pobedu kod kuci, jos svega su usli u jako losa forma pa traze resenije za izlazak od ova losa situacija, ja cu rado preskociti prognozu za pobednik u ovog duela i cu predloziti under, kao bolja opcija i po meni, bolji value u ovog duela. Iako Academica ima zaista ljepa gol razlika kod kuci od 3.00 golovi po meci, ne vidim prevelike sanse za golove u ovog duela. Svi znamo da Braga igra zaista odlican defanzivan fudbal kad je u ulozi favorita i u slucaevi kada imaju velike sanse za pobedu. To se pokazalo vise puta do sad. Takodje, njihov H2H potrvrduje ovo. Svaki put kad je Academica domacin, njihove duele su zavrsavale sa mali broj golova. Jos kad dodam da je vreme zaista lose u ovog perioda, veoma je hladno sto dodatno oteznava uslove za igre, samo mogu potvrditi svoju konstataciju da je under najbolje opcija po meni u ovog duela, sto ocekujem lagano da prodje veceras.

Sretno!

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:45 Clermont - Nantes manje od 1.5 gol @2.62 - William Hill

 

 

Ne tako odlican domacin protiv ne tako solidan gostin. Clermont igra mnogo bolje kao gostin, dok Nant je tipicna domaca ekipa. Gosti pokusavaju da drze korak blize do lider tabele ekipi Monaka i dolaze u ovog duela sa namera da uzme sva tri boda ali uglavno, da prodje neporazeni. Veoma dobra forma u zadnje vreme, sve je krenulo nakon pobedu protiv Monaco. Nakon ona pobeda, Nant prikazuje neverovatno defanzivne perfomansi. Samo jedan primeni gol uz nekoliko dadenih. Njihov glavni cilj je da ne prime gol a to je njihova glavna taktika koja se bazira na zaista jaku defanzivu. Sa druge strane, Clermont igra u stilu toplo-hladno, velika nekonstatnost u njihove igre. Ekipa trazi izlaz sa losih rezultata megutim, sve dok igraju u ovom stilu, ne ocekujem bolje od njima. Za vecerasni duel imaju par izostatka, fudbaleri koji svakako moze da uticu na ishod ovog duela. Gosti takodje dolaze sa par bithih izostatka, mozda njihov najveci je odsustvo njihov nabolji napadac. Zaista ne zelim da preuzmem bilo kakvog rizika oko pobednika ovog duela, kvote raste u oba smera sto je po meni krajno nelogicno megutim uzecu under u ovaj duel kao jedini, po meni najbolji izbor ovog duela. Domacini u krizu, Nant zaista strong u defanzivu a bez najboljeg napadacu imaju manje opasan napad veceras. Takodje, Nant je odigrao vise under-a nego over-a u ovoj sezoni, imaju najbolju odbranu lige i zahvalujuci njihove odlicne defanzivne osobine, ocekujem tezok mec izmedju oba tima sa manji gol golova.

Sretno!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: Unibet
Broj para iz kladionice:
 
Vrijeme odigravanja: 21:00
Naziv para: Bologna - Lazio  
Tip para: Over 2.5
Tečaj: 2.150

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...