Jump to content
Sign in to follow this  
rockytomas

13.12.2012.

Recommended Posts

20:45, Brose Baskets ( -5.5) - KK Partizan,tip H2 @ 1.90 , Bet 365 ulog 8/10Kvote za ovaj mec su veliko iznenadjenje za mene iako nisam toliki strucnjak za Basket ali ovo je rekao bih poklon jer oni koji prate duze Partizan a ne samo povrsno a ja kao navijac Partizana ih pratim znam da UVEK igraju najbolje kad ih otpisu i kad je rival favorit , sto se tice motiva imaju ga i previse a ako su mogli da sa Barcelonom igraju u gostima na jednu loptu a na svom terenu zbog materijalne povrede pravila ne pobede zasto nebi mogli da pobede SKROMNi nemacki Brose basket, neko ce reci pa pobedili su nas u BG, pa sta, jaka stvar poznato je da Partizan takve meceve igra slabo gde je favorit a da u mecevima gde ga svi otpisu daju sve od sebe i verujem da ce mec biti tvrd sa malo poena razlike a +5.5 za Partizan je bozicni poklon jer i ako izgubi a nece Partizan nece izgubiti ubedljivo u to sam siguran kao sto sam siguran da u decembru mora pasti sneg i da ce iznenaditi nase putare dakle iskoristite ovaj bozicni poklon dok ga deleU ovom mecu zadnjeg kola lige sampiona se odlucuje ko ce ici dalje a Brose Basket i Partizan imaju podve pobede kao i Litvanski Litvus ritas koji igra u turskoj sa Besiktasom , Broseu je potrebna pobeda kao i Partizanu da prodje dalje stim da je Partizanu potrebno i da Litvanci ne iznenade u Turskoj a nadam se da nece.Sto se tice Brosea oni su pobedili Litvance na svom terenu sa 6 razlike a izgubili u gostima od njih sa 5dok su Partizan pobedili u samoj zavrsnici iako je Partizan vodio celo vreme, placen je danak neiskustvu ali trener Vujosevic je jako iskusan i zna kako treba u ovakvim mecevima i mislim da ce spremiti dobru taktiku sa jakom odbranom i da ce rezutat biti tesan pa i ako Partizan slucajno izgubi bice to na jednu loptu a ne vise od 5.5 razlike   Partizan je pobedio Litvance i Besiktas na svom terenu

Share this post


Link to post
Share on other sites

BroseBB - Partizan Beog.     tip1X    @1.40   SuperSport :uredu:   80-80

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

17:00 Levski (BUL) - KK Kumanovo (MKD), hendikep, tip: Levski (BUL) -14.5 @ 1.85, bwin, 8/10Danas se igra zadnji meč grupne faze košarkaške Balkanske lige, a u grupi A sastaju se u Sofiji Levski i Kumanovo iz Makedonije. Moj tip je pobjeda domaćina sa 15 i više koševa razlike. Razlog je što domaćinu treba pobjeda sa 7 i više koševa razlike za prolaz dalje, dok Kumanovo je prošlo dalje i u Sofiju je došlo bez četiri najbolja igrača. Stanje na tabeli je da izraelski Galol je prvi sa omjerom od 4-2, slijedi Kumanovo sa omjerom od 4-2, dok hrvatski Đuro Đakovic ima omjer 2-4, Levski ima omjer 3-1 i zadnji je Mornar iz Bara sa omjerom 1-5. Kumanovo večeras igra bez Ivice Dimcevskog, Urosa Lukovica, Vladimira Georgievskog i Darka Stanimirovica koji nisu otputovali u Sofiju.

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:00 Hainaut Basket Women - Horizont Women, Point Spread, tip: Horizont Women +10.5 @ 1.85, bet365, 8/10U dvorani Saint-Amand-Les-Eaux u francuskom gradu Saint-Amand sastaju se košarkašice domaće ekipe Hainauta i gošće iz Minska, ekipa Horizonta u okviru 1/8 finala EuroCupa za žene. Nakon prvog ogleda francuski tim ima prednost od +2 (60-58) u meču igranom u Minsku. Tu smo gledali jako zanimljiv i napet meč u kojem su domaće igračice krenule furiozno i nakon prve četvrtine imali 21-6 i tada je sve ličilo na debakl francuskinja. Međutim do kraja meča domaćim igračicama Horizonta opada koncetracija i u napetoj završnici gube sa minimalnih 58-60. Sada ih čeka težak posao ali je ipak moj tip da Horizont ne gubi sa 11 i više koševa razlike.Horizont nam dolazi iz Bjelorusije, te su u EuroCupu bile u grupi E, gdje su završile kao druge sa omjerom od 2 pobjede i 2 poraza. Prve su bile košarkašice turskog Kayserija, a posljednje igračice švedskog Sidertaljea. Hainaut je francuska ekipa koja je takmičenje u EuroCupu započela u grupi B gdje su bile prve sa mojerom 5-1 ispred ekipa Olimpia iz Bjelorusije, TED Ankare iz Turske i Young Catsa iz Brisela. Mislim da će igračice Horizonta da pruže dosta jak otpor večeras, i da neće izgubiti sa +11 razlike a treba imati na umu i jako lošu formu francuskinja u domaćoj ligi gdje su ubjedljivo zadnje sa omjerom od 1-11 u pobjedama i koš razlikom od 683-805. Horizont je u Bjelorusiji trenutno drugi sa omjerom od 16-5 i sa samo pobjedom manje od vodeće Olimpije.

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:45, Brose Baskets - Partizan, tip, Partizan +7.5, @1.56, 4/10, bet365Večeras će pasti odluka ko ide dalje iz grupe D pored Barcelone, CSKA i Besiktasa. Kandidati su večerašnji protivnici, Brose Baskets i Partizan, te Lietuvos Rytas. Partizan je u prvoj utakmici u Beogradu poražen sa pet koševa razlike od Brose Basketsa tako da mu je taj poraz mnogo otežao posao u ovoj grupi. A nije da nisu mogli. Na kraju treće četvrtine vodili su sa sedam koševa razlike zahvaljujući odličnom finišu prvog poluvremena, ali jednostavno su stali u posljednjoj dionici što je iskoristio Bamberg i preokrenuo rezultat. Gledao sam Brose Baskets nekoliko puta u ovoj sezoni pa i u prošlom meču protiv Rytasa kojeg su izgubili i uopšte mi se nisu dojmili kao neka jaka ekipa, a pobijedili su jedino Lietuvosa na svom terenu pored te pobjede u Beogradu. Kad se pogleda tabela, ni Partizan nije ništa bolji, ali Partizan je imao dosta prilika da ima bolji učinak, a tu posebno mislim na duele sa CSKA i Barcelonom u Pioniru gdje se u oba meča igrao produžetak i zahvaljujući neiskustvu ekipe Duška Vujoševića crno-bijeli su oba meča izgubili. Paralelno tome Brose je lagano izgubio dva domaća duela sa favoritima grupe. To u večerašnjem meču ne mora ništa značiti, Partizan je sve svoje gostujuće utakmice izgubio, a dueli pred domaćo publikom su velika suprotnost za njih. Kako god, ovo je odlučujuća utakmica ove sezone za Partizan, Vujošević zna kako igrati ovakve duele za razliku od svojih igrača, ali velikom borbenošću nadam se da će to nadoknaditi. Beograđani zavise još od duela u Istanbulu gdje Lietuvos ne smije pobijedti, ali on se neće obazirati na taj duel već će igrati svoj meč koji nadam se neće izgubiti sa osam ili više koševa razlike.

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:45, Barcelona - CSKA, tip, CSKA +8, @1.44, 5/10, bet365Vjerovatno je u ovoj grupi odlučeno prvo mjesto, čudo se mora dogoditi da CSKA slavi sa 22 razlike kako bi zauzeo prvo mjesto, jer ih je Barca deklasirala u prvoj utakmici na domaćem terenu. Dešavaju se veliki porazi, to je sastavni dio košarke, ali sumnjam da će Barcelona i u drugom meču razmontirati Moskovljane. Evidentno je da je Barca podigla formu, međutim i gosti će biti rasterećni a poraz od 9 razlike mi se ne čini prihvatljiv za njih. Uzet ću tip da ne gube sa toliko koševa razlike, a ako bude tačno osam, onda se ulog vraća.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...