Jump to content
Sign in to follow this  
mostovoj

18.12.2012.

Recommended Posts

Medvescak(h-2,5) - Innsbruck    tip1     @1.75   SuperSport :uredu:   3-0

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

KREFELD  – NURNBERG  /under 5,5/ 1,95 / 19:30h / Bet365

 

Stake: 5/10

 

Krefeld je trenutno najbolja ekipa u DELu. Imaju 9 pobjeda u nizu i večeras traže nastavak uspješne serije. Glavni razlog za seriju uspjeha je odlična obrana. U tih 9 utakmica samo su 3 puta otišli u over, a ako gledamo cijelu sezonu onda imamo 17-10 u korist undera.  Primili su samo 63 gola što je najmanje u ligi. Serija uspjeha ih je dovela na 3.mjesto, igraju u punom sastavu.

 

O Nurnbergu sam govorio prije tjedan dana kada su promijenili trenera i odmah dobili utakmicu sa 4:1. Od tada nisu imali utakmice nego su trenirali što je savršeno došlo novom treneru. Već sam govorio da je njima obrana glavni problem jer iako imaju odlične bekove i vrhunskog golmana previše su se oslanjali na napad pod bivšim trenerom. Gustafsson je odmah po dolasku najavio da moraju konsolidirati obranu i promijeniti taktiku. Zato se ovih 7 dana radilo samo na obrani i tranziciji iz obrane u napad, odnosno kontre. Trebali bi se vratiti neki ozlijeđeni napadači, ali to će se još odlučiti prije utakmice kada se obave zadnja testiranja.

 

Ove sezone u dvije međusobne utakmice imaju po under i over. Danas očekujem tvrdu utakmicu sa malo golova. Krefeld tako igra već nekoliko godina i to im donosu uspjehe pa i ovaj niz pobjeda su ostvarili zahvaljujući obrani. Nurnberg je pokušao igrati na gol više i nisu se dobro proveli. Gustafsson je već 10-tak dana s ekipom, odmah po dolasku je najavio okretanje obrani, to su trenirali zadnjih 7 dana i vrijeme je da pokažu što su naučili.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...