Jump to content
Sign in to follow this  
mostovoj

23.12.2012.

Recommended Posts

Cibona(h-8,5) - SzolnOlaj   tip1  @1.85   SuperSport   :uredu:   97-71

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites
19:00, Manresa - Valencia, tip 2 @ 1.40, expekt, 7/10
 
Spanjolska prva liga, vrlo jaka liga... Ovo je utakmica 14.og kola izmedu posljednje ekipe na ljestvici, Manrese i ekipa sa samog vrha ljestvice, Valencie koju trenira nas Velimir Perasovic. Zna se tko je favorit u ovoj utakmici, a sve sto cu napisati u sljedecim recenicama ide u prilog tom tipu tj. pobjedi gostiju. Prva stvar je stanje na ljestvici iz kojeg vidimo da domacin ima uzasan omjer 2-11 sto ga dovodi u tesku poziciju da se bori za ostanak u ligi. Valencia ima omjer 9-4 i u ovakvim utakmicama sa objektivno gledajuci slabijim ekipama mora pobjedivati ako misli drzati prikljucak na vrhu. Sto se tice forme ekipe - Manresa u zadnjih sest nastupa ima 2 pobjede i 4 poraza. Valencia sa druge strane ima u zadnjih sest nastupa 4 pobjede i 2 poraza. Osim u okviru prve lige, Valencia ima obveze i u eurokupu gdje nastupa vrlo dobro - pobjeda protiv Azovmasha 93:68 i protiv Banvita 70:84. U zadnjem kolu su tijesno izgubili na samom kraju utakmice od jakog Reala. A prije toga su unistili Joventuta sa cak 107:75 u prvenstvu. U svakom slucaju Perasović ima jaku i igrački vrlo ujednačenu momčad, koju je ovoga tjedna pojačao i bivši igrač Cedevite, Mickaël Gelabale, koji je debitirao upravo protiv Reala. Postigao je 11 koševa, te upisao četiri skoka i asistenciju. H2h susreti su takoder na strani gostiju. Valencia je pobjedila u njihovih zadnjih sest medusobnih utakmica (od 2009. do danas) i imaju dobru tradiciju na svojoj strani. Zadnji put bilo je 68:89 -znaci cak 21 kos razlike za Valenciu. Sve u svemu, bolje stoje na ljestvici, u boljoj su formi, h2h na njihovoj strani - po meni je ovo tip 2. Sretno !
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Radnički - Cedevita

 

Radnički je vrlo dobra ekipa, sličnog stila igra kao Cedevita, run and gun. Imaju izuzetnog atletu Terrico Whitea i odlične igrače pod košem, Wortinghtona koji ima mekanu ruku i snažnog Vardu, kao i vrlo dobrog playa Ćapina. Igraju dosta brzu, tranzicijsku košarku, time će napraviti puno problema ionako lošoj obrani Cedevite, koja ima puno igrača koji se sporo vraćaju u fazu obrane, poput Šuputa, Bilana, Andrića. Cedevita isto igra run and gun, ovo će biti utakmica s puno koševa, u to ne sumnjam, ali Cedevita nije uvjerljiva, niti kući, a kamoli u gostima. Puno toga ne štima u klubu, to je već očito, najavjuju se brojni otkazi i pojačanja u božićnoj pauzi. Radničkom je ova utakmica vrlo bitna jer eventualnom pobjedom dolaze vrlo blizu mjesta za final four, dok ih poraz odvlači od istog za nemale 3 pobjede.

U Cedeviti nema tko čuvati izvrsnog Terrico Whitea, a sveć i ptice na grani znaju da Cedevitu redovno pune protivnički visoki igrači, a pošto je Radnički izuzetno jak na tim pozicijama, ne sumnjam da će srpska momčad to iskoristiti.

 

 

Radnički -1.5  @  2.03  Pinnacle

Edited by tsigalko-11

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bracey Wright  više od 16.5 koševa  @  1.85  SS  4/10

 

Bracey je blavni igrač Cedevite, Aco mu je dao sve ovlasti na terenu, uzima ogroman broj šuteva, zato ga se ne bojim odigrati over niti po ovako visokoj granici. Radnički je ekipa koja igra brzo, što automatski znači i više napada za protivnika, a Wright ima ogromnu minutažu, oko 35 minuta po utakmici, što bi trebalo biti dovoljno za over.

Share this post


Link to post
Share on other sites
RadnicKr-Cedevita Zag.  1 @2,20  SS :uredu:

 

1x@1,90 SS :uredu:

veoma lako  pogodjeno

 

85-77

Share this post


Link to post
Share on other sites
veoma lako  pogodjeno

 

85-77

 

Da, pogodili smo, al nije bilo nimalo lako. :)

 

Virujem da nisi gleda utakmicu, jer inače ne bi rekao takvo nešto.

 

Cedevita je vodila 37 minuta, Radnički je u zadnjih nekoliko minuta pogodio 4-5 trica i prestigao ih.

 

Uložio sam puno na taj par i strepio sam do zadnje sekunde. :icon_biggrin:

Share this post


Link to post
Share on other sites

00:00, Orlando - Utah, tip: 1, @1.87, 4/10, ExpektVečeras bi Utah trebala igrati bez svog prvog playmakera Mo Williamsa koji ima problema sa prstom i davajući komentar svoje povrede, rekao je kako osjeća isti bol kao 2008. kad je imao povredu koja ga je udaljila sa terena jedno vrijeme. Inače, Orlando i nije toliko loš ove sezone, prošlu utakmicu su poraženi u Torontu iako sam očekivao da mogu možda i do pobjede tu, međutim nadam se da će to nadoknaditi večeras kad na svom terenu dočekuju Utah. Jazzeri su znatno lošiji u gostima nego na svom terenu gdje imaju pet pobjeda i dvanaest poraza, za razliku od svog terena gdje su ove sezone poraženi samo dva puta. E upravo su tu ove ekipe odigrale prvi meč ove sezone i Utah je slavila sa šest koševa razlike. Mora se primijeiti mali rast forme Magica od tada te su ostvarili pet pobjeda. Orlando već tri godine nije pobijedio Utaha, a svakoj seriji dođe kraj pa se nadam da će se to dogoditi večeras te uzimam pobjedu domaćina.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...