Jump to content
Sign in to follow this  
Catalonec4ever

25.12.2012

Recommended Posts

21:00  LA Lakers-New York  tip: 1 @1.80  HL

 

Lakersi dns traze svoju 5 uzastopnu pobjedu uz povratnike Steve Nash-a i  Pau Gasol-a misljenja sam da će je i ostvariti i tako oduziti za poraz od prije 4 utakmice 116:107 vrijedi probat za srednji ulog.

Share this post


Link to post
Share on other sites

18:00 Brooklyn Nets - Boston Celtics ML 1 @1.65 - Bet-at-home

 

 

To sto se veceras nudi na programu sa NBA, to je samo melem za ocima i pravi poklon Bozika za svih ljubitelja kosarke. Tri zaista predobrih i interesantnih duela izmedju timova koji su za svaka pocit. Prvi duel vecer je izmedju Brooklyn Nets i Boston Celtics gde ocekujem pobeda domacina iz par razloga. Obe ekipe nemaju bitne izostatke u ovog duela, sto znaci imaju svih pojedinca na raspolaganja a to nam garantuje pravo show. Velika razlika u kvalitetu bas i ne vidim. Brooklyn Nets je trenutno 3to plasirani roster u svojoj devizije a 7mi na ukupnog plasmana. Imaju pozitivan balans od 14-12, kod kuci 9-5. Ovaj tim, ranije poznat kao New Jersey Nets moze da se pohvali sa zaista brilijantan sastav. Na svakoj poziciji imaju odlican igrac, dugarcka klupa koja takodje raspolaze sa talent. Predvodjeni od Deron Williamsa, Lopez, Johnson, Wallace i ostalih, jednostavno prestavjaju opasnost za ostale ekipe. Na pocetku nisu bili uklopeni kao tim ali kako sezona ide, tako postaju sve bolji. Uspali su malo iz ritma, par nezdonih poraza kod kuci protiv Utah, NY, Golden State, Oklahoma ali sve to je bilo zaboravljeno nakon pobedom vrz Philadelphia. Sa druge strane, imamo veoma poznat roster sa Bostona. Iskusna ekipa, dosta uigrajena, bez puno promena u timu. Njihov trojkas Ray Allen je otisao kod kuci a to se vidno oseca. Celtics su 2go plasirana ekipa u svojoj deviziji a 8mi na ukupnog plasmana. Nalaze u maloj krizi, vezali su nekoliko poraza u poslednih duela. Nazalost, kriza se nastavlja u duelima kad su van Bostona. Porazeni su na 7 od poslednih 8 duela, 5 poraza u nizu, njihov skor je 4-8 kao gostina. Po meni, veceras postoje velike sanse za jos jedan poraz u nizu. Smatram da je Brooklyn trenutno bolja ekipa, vise snaznija, odlicna u defanzivi. Kod Bostona vidim samo jedna opasnost a to je Terry. Svih ostalih duela gubi Boston, mislim dobija Nets. Wallace ima tezak zadatak protiv Pierca megutim on je dobar defanzivac. Lopez bih trebalo da bude vise nego odlican veceras, dok Williams i ostalih bih trebalo biti samo potpora svojih soigraca. Generalno, mislim da je Brooklyn mnogo blizi do pobedu veceras.

 

Sretno!

Share this post


Link to post
Share on other sites

18:00, Brooklyn Nets - Boston Celtics, tip: Boston Celtics +6.5, @1.50, 5/10, bet365Boston ne gubi sa sedam ili više koševa razlike.Večerašnju noć za sve NBA košarkaške sladokusce otvara meč između Brookyln  Netsa i Boston Celticsa. Odmah da kažem kako za domaće neće igrati Kris Humphries, dok za goste neće biti Barbose, Bradleya i Wilcoxa. Trenutno su ove ekipe približno plasirane na tabeli, Netsi imaju skor 14-12, a Celticsi 13-13 i obje ekipe se trenutno nalaze na posljednjim pozicijama koje vode u Play-off. Pitanje je da li će iskusni Boston uspjeti nešto napraviti ove sezone, dok se od Brooklyna puno očekuje. Međutim, oni imaju dosta oscilacija u svojoj igri, večeras se očekuje njihova pobjeda, ali ni Boston nije za odbaciti. Mislim da Celticsi neće doživjeti večeras visoki poraz, navikli su oni na ovakve mečeve gdje ih praktično gleda cijela država a oni bi sa svojim iskustvom trebali odigrati dobru partiju. Oba meča ove sezone dobili su Netsi, a posebno bolan je bio onaj u Bostonu gdje je Brooklyn dobio sa 12 koševa razlike. U vooj dvorani je prvi meč Brooklyn dovbio sa pet koševa. Vidjet ćemo šta će večeras biti, ali ja ću uzeti tip da Boston ne gubi sa sedam ili više koševa razlike.

Share this post


Link to post
Share on other sites

21:00, Los Angeles Lakers - New York Knicks, tip: New York Knicks +7.5, @1.50, 5/10, bet365U Staples Centru će se večeras odigrati pravi derbi između domaćih Lakersa i gostujućih Knicksa. I pored dosta zvučnih i dobrih igrača na obje strane, sigurno će to biti duel Kobe Bryanta na jednoj i Carmelo Anthonya na drugoj strani. Knicksi ove sezone igraju odlično i trenutno su druga ekipa Istoka sa omjerom od 20 pobjeda i 7 poraza, od njih je jedino bolji Miami. Lakersi, ko imalo prati NBa ove sezone, imaju dosta problema, ali polahko se vraćaju, napokon su u kompletnom sastavu, tako da ukoliko ne bude problema sa te strane, od njih se može očekivati napredak i bolja pozicija nego što je ova trenutna 11. pozicija Zapada sa 13 pobjeda i 14 poraza. Večeras, kao i protiv Minnesote, za Knicke neće igrati Rasheed Wallace, tako da će veliki teret biti na Chandleru i Thomasu. Lakersi su tu sa Howardom i Gasolom možda u određenoj prednosti, no vidjet ćemo kako će se odvijati cjelokupan duel. Vanjska linija New Yorka je ove sezone veoma raspoložena, možda će vremenom procenat padati, ali i dalje uz sjajnog Mela oni mogu puno. Anthony je protiv Minnesote fulao mnogo, ali je na kraju svojim poenima riješio utakmicu i praktično sam dobio Wolvese. Očekujem večeras šuterski rat njega i Bryanta, i sumnjam da će Lakersi, ako uopšte i dobiju ovaj me, slaviit sa osam ili više koševa razlike. Uzimam tip New York Knicksi +7.5.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...