Jump to content
Sign in to follow this  
rockytomas

28.12.2012

Recommended Posts

20:30, Bangor (-1,5)- Prestatyn , Tip H1 @ 2.50, Bet365, 8/10Mec iz Welske lige u kome se sastaju Domaci Bangor i gost Prestatyn.Ova dva tima su trebali da igraju pre dva dana na terenu Prestatina ali je mec odlozen a taj mec ce se igrati odmah posle nove godine.Iako su ova dva tima komsije na tabeli a razlika je samo dva boda Bangor je mnogo poznatiji i uspesniji tim u Welsu i sigurno da imaju mnogo vece ambicije a ovo je mec 20- tog kola medjutim obe ekipe imaju osim tog jos 1 mec odlozen i odigrali su po 17 meceva dok je prvi TNS odigrao 19 meceva i ima 41 bod, osam vise od Bangora ali i dva meca vise.Bangor je treci na tabeli sa ucinkom 17 10 3 4 42 : 21 (+21) 33 a isto ima i Erbas ali i mec vise,Bangor na svom terenu igra odlicno 9 6 1 2 26 : 8 19a samo prvi mec nije pobedio u hendikepu, od 6 pobeda 4 su bile sa 3 ili vise razlike.Prestatyn je cetvrti na tabeli sa ucinkom 17 9 4 4 40 : 31 (+9) 31 a u gostima su prosecni 9 3 3 3 16 : 19 12u gostima su izgubili od TNS sa 4-1, Erbasa sa 5-0 i Port talbota sa 1-0.Medjutim u zadnja dva kola rekao bih pad forme jer su u kupu pobedili sa 4-3 zadnjeg na tabeli sa 4-3 gde su od tako lose ekipe primili 3 gola a tek u sledecem mecu na svom terenu su se izblamirali kada su izgubili od Newtown koji je osmi sa 2-5! U medjusobnim mecevima Bangor je mogo bolji od 8 meceva na ovom terenu Bangor je pobedio u 6 a 3 su biloe u hendikepu , medjutim i na zadnja 3 gostovanja su pobedili a zadnja dva su bile ubedljive pobede sa 5-0 i 4-0 dakle ocito je da im Prestatyn odgovara kao rival i ocekujem da ce pobediti bar sa 2 gola razlike

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:30, Bangor - Prestatyn, Tip over 3.5 golova @ 1.875, Bet365, 8/10Mec iz Welske lige koja obiluje golovima o ova dva tima su najbolji predstavnici takvog ludog fudbala gde se na odbranu totalno zaboravlja i sve se daje za gol vise.Ova dva tima su trebali da igraju pre dva dana ali na terenu Prestatina ali je mec odlozen a taj mec ce se igrati odmah posle nove godine dok u ovom mecu je domacim Bangor.Ovo je mec 20- tog kola medjutim obe ekipe imaju odlozene meceve.Bangor je treci na tabeli sa ucinkom 17  10  3  4  42 : 21  (+21)  33 a kuci imaju 9  6  1  2  26 : 8Dakle mnogo daju i primaju golove sto mene i najvise interesujeu zadnjih 11 meceva imaju 6 puta meceve gde je palo vise od 3 gola a od pocetka sezone racunajuci i kup u 20 meca, 10 su bile sa bar 4 gola  od toga 3 su bile 7+ a 9 su bile sa najmanje 5 golova ali ono sto je bitno da osim sto su jako efikasni i dosta primaju golove.Prestatyn je u zadnje dva meca igrao 7+ i to je jedan od glavnih razloga sto ovo igram uz naravno efikasni Bangor, prvo su pobedili u gostima u kupu  Afan Lido koji je zadnji na tabeli sa 4-3 a potom izgubili na svom terenu od  Newtown koji je osmi sa 2-5! Prestatyn je cetvrti na tabeli sa ucinkom 17  9  4  4  40 : 31  (+9)  31 a u gostima imaju ucinak 9  3  3  3  16 : 19  12u 19  odigranih meceva 13 su bar sa 4 gola na mecu uz one dve jos jednom su igrali 7+ a osam puta je bilo 5+I medjusobno su cesto bile goleade od 15 meceva 7 su bile 4+ ali narocito u zadnje vreme njihovi mecevi obiluju golovima, sve 4 je dobio Bangor, 5-3 i 2-1 na svom terenu a u gostima sa 5-0 i 4-0.Dakle posto je i Prestatyn raspucan ocekujem da ce i on dati neki gol a Bangor im standardno daje dosta golova tako da ocekujem dosta golova u obe mreze a bar 4 ukupno

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:30 Bangor City - Prestatyn vise od 3.5 golova @1.75 - Expekt

 

 

Konacno, nakon dva odlozena duela u samo nekoliko dana zbog lose stanje terena, Bangor City danas ima priliku pred svojih navijaca da ugosti Prestatyna. Druga utakmica je zakazena u novogodisne dane.

Domacin tim je cvrsto potencirao da ide na sva tri boda u ovog duela gde se prakticno nalaze u must win situacija sa obzir na 8 bodova razlika sa lidera TNS. Imaju dva meca da se ova razlike pokrije i da zauzme drugo mesto tabele sa sto manja bodovna razlika. Trener domacih Powell je naglasio na svojih igraca da su utakmice kod kuci u trenutku veoma bitni i moraju da se dobije. Imaju 4 pobede u nizu protiv svog protivnika megutim danas imaju par izostatka u timu. Dva standardna defanzivca kao defanzivni vezni su out za danasni duel. Dobri vesti su vracanje defanzivca Hoy i napadac Bull, koji su obojca bili jako dugo vreme na klupi. Sa druge strane, Prestatyn igra svoju najbolju sezonu. Njihov najveci problem u ovaj duel dolazi sa golmaneske pozicije gde gosti moraju da ga postave neiskusni Berker megu stative jer Hill-Dunt nije uspeo da se oporavi. Megutim, vezni igrac Gibson i defanzivac Stephens su spremni da se vrate nakon suspenije. Iako dolaze desetkovani, gosti dolaze jako motivisane, zelni za pobedu sa namerom da zakomplikuje situaciju svog protivnika, takodje da prekine niz od 4 porazi sa redom.

Dugo sam razmisljao dali da uzmem pobedu domacina u hendikepa il da uzmem golove. Na kraju, odluka je pala ipak na golove, nadam se da sam napravio pravi izbog. Nakon toliko odlaganja, obe strane izgledaju nestrplivo, zelni za igru, puni sa motivacijom svaki sa svoj ugao. Sa toliko izostatka, osobeno u poslednoj liniji, ja tu jasno vidim napadacki fudbal sa obe strane gde broj postignutih golova moze samo da odvedi ovaj duel u jedna luda utakmica puna sa golova.

Sretno!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maroko,

17:00 FAR de Rabat - Olympique de Khouribga @ 1 @ 1.60 Expekt

 

FT 2:1  :uredu:  :icon_razz:

Edited by micha

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...