Jump to content
Sign in to follow this  
c4nton4

29.12.2012.

Recommended Posts

Houstonu je ovo 4. utakmica u posljednjih 5 dana. Sinoć su izgubili od San Antonia i tome prekinuli svoj niz od 5 uzastopnih pobjeda.

Dakle, 4 utakmice u 5 dana, nije to nimalo lagani ritam, posebice ako se zna da su im protivnici bili redom playoff momčadi.

Gouston ima najbolji napad i najgoru obranu lige. Zabijaju prosječno 105.7 koševa po utakmici, u čemu su najbolji u ligi, dok Oklahoma zabija samo 0.7 koševa manje u prosjeku. Housonova obrana je predzadnja po primljenim koševima, primaju čak 103.1 koš u prosjeku, dok je OCK puno bolja u tom segmentu igre, s 96.8 koševa u prosjeku. Oklahoma je puno bolja momčad od Houstona, to su već pokazali u međusobnom ogledu prije mejsec dana, kad su ih lagano deklasirali s 22 razlike, bilo je 120:98.

Houston je odličan u tranziciji, puno koševa zabiju lagano iz kontre, a Oklahoma ima izvrsne atlete u svojim redovima i među najboljima je u ligi u obrani tranzicije, ne primaju puno koševa na taj način. Oklahoma ima obrambenog specijalca u Sefoloshi, on može zaustaviti Hardena, a time i Houston. Ibaka i Perkins dobro brane reket, pa će Ašik večeras imati težak zadatak u borbi s njima.

Westbrook i Durant igraju protiv daleko inferiornijih igrača od sebe i večeras bi, po svemu sudeći, trebali briljirati i voditi Oklahomu.

Houston ima ujednačenu petorku, nitko osim Hardena se ne izdvaja posebno, svi imaju solidne brojke. No, tako visoke brojke treba uzeti s određenom zadrškom, jer Houston igra run and gun košarku s puno napada, pa su te brojke njihovih igrača pomalo i napuhane. Oklahoma ima i bolju klupu od svog današnjeg protivnika i mislim da pobjeđuju danas.

 

Houston (+2.5) - Oklahoma  2  @  1.71  Bet365  6/10

Share this post


Link to post
Share on other sites

Demar DeRozan manje od 18.5 koševa  1.70  Favorit 3/10

 

DeRozan je dobar igrač, no povratkom Lowrya i dobrim igrama Calderona, Andersona i ostalih on bi večeras trebao uzeti manje šuteva nego inače.

Njegov ovosezonski prosjek je 18.1 koš p outakmici, što je upravo na ovoj granici.

DeRozana večeras čuva Afflalo, koji je vrlo dobar obrmbeni igrač, a i Orlando igra dosta dobru obranu ove sezone.

Prije tjedan dana u utaimici ovih dvaju protivnika DeRozan je zabio 17 koševa.

Edited by tsigalko-11

Share this post


Link to post
Share on other sites

Memphis je jedna od boljih momčadi lige, imaju izvrsnu unutarnju liniju, jedino što ih dijeli od kandidata za naslov je jedan vrsni organizator igre. Gasol i Randolph dominiraju pod koševima, odlični su skakači, Gay je vrlo dobro krilo koje igra i obranu i napad i nominalno je prvo ime momčadi. U Tony Allenu imaju jednog od najboljih defanzivaca lige, ali play Conley nije neka razigravačka klasa, a niti šuter, i to jako nedostaje Memphisu. Isto tako, klupa nije nešto posebno.

Nakon odličnog starta u sezonu, Grizzliesi su počeli posustajati. Obrana više nije tako čvrsta, a to je ponajprije uzrokovano padom u formi Tony Allena, a loše šuterske izvedbe počele su odavati slabosti Memphisa.

 

S druge strane, Denver se die u formi nakon slabijeg ulaska u sezonu. Tradicinalno imaju jedan od najboljih napada lige, a i obrana je ipak malo bolja nego prošlih godina, ponajprije zbog dolska specijalca Iguodale. U momčadi nema glavnog igrača koji je najveća zvijezda, ovi su ujednačeni kolektiv, u kojem bilo koji igrač moe zabiti 15-20 koševa svaku večer. Najbolji su skakači lige, predvođeni sjajnim Farriedom, te će se tu voditi velika bitka. Mislim da onaj tko odnese bitku u skokovima je blii pobjedi.

Denver puno koševa zabija iz reketa, imaju tu mogućnost penetracije, pa je za vidjeti kako će obrana Memphisa zatvoriti to.

 

U ovoj utakmici Memphis je favorit, bez daljnjega, ali mislim da Denver nije bez šansi. U zadnje vrijeme šut ih odlično ide, vidi se da igraju sve bolje, dok Memphis posustaje, pa evo, imaju i 2 poraza zaredom.

Zbog svega toga odlučio sam ze za kontrahendikep na goste iz Denvera

 

 

Denver +9.5 @ 1.52  Bet365  5/10

Share this post


Link to post
Share on other sites

01:00 Orlando Magic - Toronto Raptors ML 1 @1.52 - Unibet

 

 

Duel izmedju dve generalno slabih rostera u NBA,  po meni sa minimalne sanse za mesto u play-off. Orlando Magic ima skor od 12-17 ukupno, 7-8 kod kuci. Vezali su 4 porazi sa redom, 3 od ovih 4 su bili jako nesretni. Nakon samo 7 dana, imaju priliku da uzvrate sa isti udarom protiv Raptorsa koji su bili bolji u poslednog duela. Toronto je jos slabiji generalno, 10-20 ukupno, 3-15 u goste. Ali, ekipa sa Kanade je usla u forma. Imaju 6 pobede na poslednih 7 duela ali veci deo pobede su kod kuci. Ostalih pobeda kao gosti su protiv slabih ekipa poput Cleveland i Orleansa. Jos uvek igraju bez svog najbolji igrac Bargnani, kao i Valancinas, koj je takodje out od sredinu Januara. Kod domacih imaju dve poseriozne povrede kod Glen Davis-a i Al Harrington, dok Moore i Turkoglu mogli bih da nastupe veceras. Gledajuci kroz pobede i porazi Magic-a, mozemo primetiti da Orlando gubi jedino od jacih ekipa poput Atlanta, Brooklyn, San Antonio, NY Knicks. Svih ostalih su uspeli dobiti. Ali nakon vezanih poraza, smatram da je kranje vreme da se tim probudi, bolja prilika od ova nema. Toronto nije ekipa koja moze konstatno da igra dobro, takodje mislim da Orlando pod pritiskom da dobije duel sa obzir njihov kvalitet koj nije za potcenivanje. Dajem prednost domacina, ocekujem njihova pobeda u vecerasni duel.

 

Sretno!

Share this post


Link to post
Share on other sites

04:30 Boston Celtics @ Golden State Warriors. Handicap Betting: Boston Celtics (+3)

 
Price: 1.90  Marathonbet 4/10    

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: http://www.bet-club.com/go.php?link=bet365]bet365[/url]
Vrijeme odigravanja: 04:00
Naziv para: Portland Trailblazers - Philadelphia 76ers,Additional Game Totals
Tip para: Over 184.5
Tečaj: 1.500
 

Po meni je nekako dat mal zbroj koseva  za ova dva tima koja su zadnjih pet utakmica uvijek prebacivali pa mislim da vrijedi pokusati i danas to odigrati,nadam se da me nece iznevjeriti a i sama statisitka ova dva tima medjusobno govori da bi moglo proci....

 

27.12.11 NBA Portland Trailblazers Philadelphia 76ers 107 : 103 20.03.11 NBA Portland Trailblazers Philadelphia 76ers 110 : 101 01.12.10 NBA Philadelphia 76ers Portland Trailblazers 88 : 79 21.01.10 NBA Philadelphia 76ers Portland Trailblazers 90 : 98 29.12.09 NBA Portland Trailblazers Philadelphia 76ers 93 : 104

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: http://www.bet-club.com/go.php?link=Unibet]Unibet[/url]
Vrijeme odigravanja: 02:30
Naziv para: Milwaukee Bucks - Miami Heat Including overtime
Tip para: 2
Tečaj: 1.520

 

Mislim da Miami nece kiksati dva puta zaredom jer proslu su nesretno izgubili i milim da treba danas da urade comeback i da dobro odigraju, cak i ako na kladionici raste kvota ja bi danas pokusao pobijedu miamia sa nekim srednjim ulogom jer i sama statistika medjusobna je na strani Miami-a...

 

22.11.12 NBA Miami Heat Milwaukee Bucks 113 : 106
(98 : 98) 14.02.12 NBA Milwaukee Bucks Miami Heat 96 : 114 02.02.12 NBA Milwaukee Bucks Miami Heat 105 : 97

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: http://www.bet-club.com/go.php?link=Unibet]Unibet[/url]
Vrijeme odigravanja: 02:00
Naziv para: Houston Rockets - Oklahoma City Thunder Result at end of Quarter 4
Tip para: 2
Tečaj: 1.550

 

 

Mislim da je gost u prednosti da veceras dobije jer ima kvalitetniju ekipu mada po statistici medjusobnoj igra toplo hladno tako da je sve moguce ali ja bi za manji ulog pokusao sa pobijedom gosta jer mislim da je veceras u prednosti...

 

29.11.12 NBA Oklahoma City Thunder Houston Rockets 120 : 98 11.10.12 NBA Houston Rockets Oklahoma City Thunder 107 : 105 14.03.12 NBA Oklahoma City Thunder Houston Rockets 103 : 104 16.02.12 NBA Houston Rockets Oklahoma City Thunder 96 : 95 08.01.12 NBA Houston Rockets Oklahoma City Thunder 95 : 98

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...